Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 16:25 @Διάφορα
Συμφωνω απολυτος με εσενα.Επισης αν κοιταξουμε περα απο την Ελλαδα θα εβαζα και το Death Note.
Πήγαινε στο θέμα: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Αnime;;;
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 09:47 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλια πανω απο ολλα δεν μου λες αυτος απο την παρεα σου δεν ηξερε οτι ηταν προην σου?Εγω ειμε της αποψης αφου εγινε ετσι η κατασταση να τα ξαναφτιαξεις αν οντος το θελει και δεν στον λεει ετσι για να της ριχτεις και να σου δωσει μια δευτερη χιλοπιτα περνα καλα καμια βδομαδα και μετα παρατατην.Αν εισαι τοσο σηγουρος οτι θα σου απαντησει καταφατικα φτιακτα μαζι της να εχεις καποια μεχρι να βρεις καποια αλλη.Οσο για αυτο περι φιλιας δεν το καταλαβαινω γιατι πρεπει να πας πασο εσυ ενω ο φιλος σου ειχε το ελευθερο να παει με την προην σου?
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω???
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 01:28 @Διάφορα
Bασικα ναι ειμε οργιο και οχι μονο!!!Αυτο ειναι για ραγαδες και οχι κυταριτιδα απλα εγω τωρα πως τα συνδεσα ετσι ενας θεος ξερει.Χιλια συγνωμη. Πήγαινε στο θέμα: κρεμα κατα της κυτταριτιδας (για κοπελες)
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 01:20 @Θ. Κλημεντίνη
Μεινε φιλος μαζι της.Περνα καλα με τις φιλες τις και ισως σε δει διαφορετικα.Αλλα λογικα θα την ξεγραψεις.
Πήγαινε στο θέμα: Ta ekana 8alassa...pwc na to alla3w auto?
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 01:17 @Sex
Αν εισε καθόλη την διαρκεια ντουρος και ορεξατος δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.Ειναι μεγαλη η διαρκεια σου.Αν και παλυ στο διαστημα που σου κανει στοματικο η στον πασπατευει χανεις καπως την ορεξη σου και μετα σου επανελθετε κτλ και περναει ετσι ωρα παει να πει οτι θες κατι παραπανω τωρα το τι θα ειναι αυτο θα πρεπει εσυ να το νιωσεις και να το πεις στην κοπελα σου να το εφαρμοσει.Ξανατονιζω οτι αν εισε καυλομενος κανονικα ολη την ωρα δεν φτεει κατι απλα ετσι λειτουργεις.Και αποτι καταλαβα το οτι νιωθεις ωραια σημενει οτι ειναι διαρκως σηκομενο οποτε δεν ειναι τιποτα. Πήγαινε στο θέμα: Απορία για τη διάρκεια.
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 01:09 @Διασκέδαση
Οτι γουσταρεις κανε και οτι σου βγαινει.Και ασε να θεωρουν οι αλοι οτι θελουν.Δεν αναγκαζεις κανενα να βλεπει. Πήγαινε στο θέμα: φωτογραφιες
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 01:05 @Διάφορα
Αυτες οι γραμμες που δημηουργει η κυταριτιδα.
Πήγαινε στο θέμα: κρεμα κατα της κυτταριτιδας (για κοπελες)
Μήνυμα στις 6/5/2011 στις 20:20 @Μηχανήματα
Υψηλη αναλυση ποιοτητα στουντιο. Θα πρεπει να φροντισεις το περιβαλλον να μην ακουγονται εξωτερικοι ηχοι(αυτοκιννητα κτλ ακομα και το ανεμιστιρακι του υπολογιστη.) Θα πρεπει να μην υπαρχουν εσωτερικοι ηχοι.Να κουγοντια βηματα φωνες κτλ. Και τι ποιο βασικο ειναι να αγορασεις ενα επαγκελματικο hd recorder μικροφωννο απο το internet η απο καταστημα κανονικο. για τσεκαρε και κατι καλυτερο αλλα μακρια δεν αξιζει τοσα λεφτα Εκτως αν ενδιαφερεσαι να το κανεις επαγκελμα. Πήγαινε στο θέμα: high quality
Μήνυμα στις 6/5/2011 στις 20:15 @Διάφορα
Μηπως το χασες και εσυ γιατι και εγω για κυταριτιδα μιλαω!!!Δυο φορες λολ.Οσο γιατι τις εμοροιδες πεθανα στα γελια πως σου ηρθε αυτο?Και πως συνδεσαις το babyoil?Ουτε να το φανταζομαι θελω...χαχαχα. Πήγαινε στο θέμα: κρεμα κατα της κυτταριτιδας (για κοπελες)
Μήνυμα στις 6/5/2011 στις 19:49 @Διάφορα
Παρολο που ειμε αγορι θα ηθελα να σου πω μια πολυ καλη λυσει που εχω δοκοιμασει σε εμενα και μεσα σε 3-4 μηνες δεν φαινονται.Εχω πισω στα οπιστια οχι πολλες αλλα ηταν κοκκινες και ψηλοφενοντουσαν.Ακουσα μια συμβουλι απο δω για baby oil και εβαζα καθημερινα πρωι βραδυ και τωρα εχουν εξαφανιστει.Οταν λεω εχουν εξαφανιστει δεν εχουν φυγει στην υφη τις νιωθω αλλα δεν φενοντια καθολου. Πήγαινε στο θέμα: κρεμα κατα της κυτταριτιδας (για κοπελες) |