Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 20:22 @Sex
Εχεις παρατηρησει μηπως το πεος σου αντι για μια τρυπα εχει δυο?Ενοω εκει που ειναι η εξοδος της ουρηθρας να εχει κοντα στην χαλινο αλλη μια?Για κοιτα το σχετικο link
Πήγαινε στο θέμα: Κατουρημα
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 19:17 @Sex
Αν ειναι ερεθισμος ναι θα μπορουσε αν ειναι κατι αλλο οχι.Μπορει να ειναι μια μικρη κιστη ,τριχα .Kαι φιλε bill996 τωρα που το ξανασκευτομαι ο καρκινος που πεταξες δεν ειναι κατι το τρομερο και δεν στελνει κοσμο στο ακουσμα του...Σου χρωσταω μια συγνωμη. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στο πέος
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 18:47 @Sex
Καταρχας bill996 προσεχε αυτα που λες γιατι μπορει να ανυσιχισεις και να στηλεις καποιον χωρις να υπαρχει λογος.Φιλε goldeneagle τωρα.Πρωτα απολλα να πας σε ειδικο οτι και να ειναι.Δευτερον θα μπορουσες να δωσεις μια πιο λεπτομερη περιγραφη?Μπορει να ειναι καποιος ερεθισμος,καποιο τσιμπιμα ας πουμε πριν καταφυγουμε στα πιο ακραια... Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στο πέος
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 16:54 @Μηχανήματα
Εαν εισε πανω απο 18 βγαλε μια χρεωστικη και φτειαξε pay-pal δεν υπαρχη καταστημα στην ελλαδα που να τα πουλαει σε λογικες τιμες.Μονο αμα εισε τυχερος και παισεις πανω σε video club που ακομα εχουν ξεμεινει μερικα. Εγω για καλη μου τυχει ειχα προλαβει 5 cd και μου κωστισαν 15 ευρο. Του χρονουν που θα κλεισω τα 18 χωρις δευτερη σκεψη θα βγαλω χρεοστικη. Δες αυτο θα σε ενδιαφερει... d "> Πήγαινε στο θέμα: PSX Games (PAL)
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 13:18 @Διάφορα
Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε!!!(Δεν σου λεω να το βαζεις στα ποδια ομως).H μαγκια ειναι να λυνεις τις διαφορες σου με διαλογο.Ξυλο θα ξεκοινας μονο αν ο αλλος σε προσβαλει επανελυμενα χωρις να καταλαβαινει οταν του το εχεις εξηγησει εχοντας εσυ δικιο ενοειται γιατι αν εχεις αδικο καλο θα ειναι να βρισκεις το θαρρος να το λες.Και κατι ακομα και στις δυο περιπτωσεις καλο θα ειναι να αφηνεις περιθορια να μην εξελικτει σε καυγα.Γενικα να μην το επιδιωκεις και να παψεις να ενδιαφερεσαι να γινεις δυνατος για αυτο το λογο.Αμα θες να γινεις δυνατος για να δινεις ξυλο τραβα σε καμια σχολη kickboxing.Ολοι ξερουμε ποτε πρεπει να βαραμε και ποτε οχι.Ενοειται οτι οταν ο αλλος σηκωσει χερι θα αντιδρασεις... Πήγαινε στο θέμα: Τσαμπουκάδες
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 01:11 @Sex
1)Εδω μεσα ειμαστε ολοι νορμαλ απλα ειμαστε λιγο αντικοινωνικοι... 2)Εδω μεσα ειμαστε ολοι νορμαλ και για αυτο δεν υπαρχουν prive μυνηματα. 3)Το ftou ειναι anticomunity που σημενει οτι οι καθε ειδους πληροφορια σχετικα με την ταυτοτητα καποιου μελους η ακομα και της δικια σου τιμωρειται με ban. 4)Διαβασαι τους κανονισμου!!! Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι το παιδι με το προβλημα
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 00:51 @Μηχανήματα
Που εδω?Τεσπα μην το κουραζουμε.(Τσιμπα τσημπα την αποδεκτη) μιας και αφιερωσες λιγο χρονο xD.te Αυτο το site που ειπα εχει τις καλυτερες κριτικες αλλα ειναι πιασμενο απο το ebay και θελει paypal πραγμα που αφου ειδα και επαθα δεν γουσταρω να βγαλω.Ενταξι δεν πειραζι θα ξεπερασω τον παλιπαιδισμο μου.Εξαλου σε λιγο ερχεται το καλοκαιρι! Πήγαινε στο θέμα: PSX Games (PAL)
Μήνυμα στις 20/5/2011 στις 11:18 @Μηχανήματα
Δεν εχει παιχνιδια του ps1 s:>Tα airmail ειναι αντικαταβολη?Σκευτομαι να δοκοιμασω να αγορασω αρχικα 1 που θα κοστισει γυρο στα 5 ευρο να δω τι παιζει και αν ειναι θα το εμπιστευτω. Πήγαινε στο θέμα: PSX Games (PAL)
Μήνυμα στις 19/5/2011 στις 22:39 @Μηχανήματα
Να το εμπιστευτω αυτο? Και κατι ακομα τι ειναι το airmail small packet?Γιατι για δεμα παει 50 ευρω ενω για αυτην την επιλογη παει 20 κατι τα 4 παιχνιδια που διαλεξα.Και κατι ακομα αυτα ειναι original?
Πήγαινε στο θέμα: PSX Games (PAL) |