Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 15:18 @Θ. Κλημεντίνη
Όταν δε κοιτάει σε κοιτάει στα μάτια και σου μιλάει είναι ντροπαλός.Για αυτό που λες ότι φεύγει είναι πάνω στην χαζομάρα που κάνουμε εμείς τα αγόρια.Δηλαδή τάχα μου το παίζουμε αδιάφοροι όπως τα κορίτσια το παίζουν δύσκολες...Αυτά από μένα που είμαι αγόρι και νομίζω στην ηλικία σου! Πήγαινε στο θέμα: Ντροπαλά αγόρια
Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 13:53 @Διασκέδαση
Ξέρει κανένας να μου πει κανένα site με ταινίες άλλα να είναι τζαμπέ; Πήγαινε στο θέμα: Site για ταινίες!
Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 13:40 @Θ. Κλημεντίνη
Αγόρι είμαι και ντροπαλός ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ντροπαλά αγόρια
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 15:09 @Διάφορα
Δεν νομίζω να μείνεις πρέπει να έχεις παραπάνω από 115 απουσίες.Και αυτό με τις αδικαιολόγητες και τις δικαιολογημένες μαλακίες είναι.Αυτοί μετράνε το σύνολο δεν μετράνε τις παπαριές και 110 αδικαιολόγητες να έχεις πάλι περνάς.Π.χ.πέρυσι ένας φίλος μου από την τάξη μου πέρασε με 95 αδικαιολόγητες και με γενικό 14.Α!Και άμα έχεις γενικό πάνω από 15 δεν μένεις ενώ εάν έχεις πάνω από 17 και με 150 απουσίες δεν μένεις! Πήγαινε στο θέμα: Φοβος απο απουσιες 3η γυμνασιου
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 15:02 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας.Είναι καλό κορίτσι.Ίσα ίσα για τον χαρακτήρα της την γουστάρω!
Πήγαινε στο θέμα: Τι κάνω τώρα;
Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 19:40 @Διασκέδαση
Ευχαριστώ παίδες!Webmaster όταν εννοείς αποκαλυπτικές δηλαδή;;;
Πήγαινε στο θέμα: Ζώδια
Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 19:33 @Διασκέδαση
Ναι το έχω ακούσει και αυτό άλλα μου σπάει τα νεύρα η μάνα μου όταν ακούει στην Μενεγάκη τα ζώδια και δεν θέλει να μιλάει κανείς...
Πήγαινε στο θέμα: Ζώδια
Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 19:05 @Διασκέδαση
Γεια σας,ξέρει κανείς τον τίτλο του 1ου τραγουδιού από αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=4c3ySamXH0Y όποιος το ξέρει να απαντήσει παρακαλώ...
Πήγαινε στο θέμα: Τίτλος τραγουδιού. |