Μήνυμα στις 23/3/2012 στις 08:48 @Θ. Κλημεντίνη
Για σας.Από το καλοκαίρι έχω τρελαθεί με ένα κορίτσι από την γειτονία μου.Λοιπόν το καλοκαίρι ήμασταν σχεδόν κολλητοί φίλοι αλλά από το Σεπτέμβριο μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα δεν μιλούσαμε.Έστειλα μια φίλη να της πει ο,τι μου αρέσει πήγε της τα είπε και από τότε μου μιλάει και έχουμε έρθει πιο κοντά!Χθες μου πρότεινε να επιστρέψουμε μαζί από το σχολείο στο δρόμο με ρώτησε εάν θα έβγαινα το απόγευμα να πάμε για παγωτό.Την θέλω πολύ και προσπαθώ με πράξεις να της το δείξω.Μου έχει δοθεί η ευκαιρία να της μιλήσω άλλα φοβήθηκα...Τι να κάνω κάποιος να απαντήσει!Ξέχασα να σας πω είμαστε 14 και οι δυο.
Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω πολύ!
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 21:11 @Κλάψιμο
Γεια σας!Λοιπόν είμαι 14 και έχω πάρει απόφαση αυτές τις μέρες όποτε μου δοθεί ευκαιρία να μιλήσω στο κορίτσι που μου αρέσει δηλαδή να της τα ζητήσω.Μένουμε στην ίδια γειτονία και είμαστε 4 χρόνια φίλοι.Εάν πει όχι υπάρχει περίπτωση να απομακρυνθεί ή να μην θέλει να κάνουμε άλλο παρέα και να μιλάμε κάτι τέτοιο τέλος πάντων?Δεν ξέρω τι να κάνω φοβάμαι γιατί είμαστε καιρό φίλοι και δεν μπορώ χωρίς αυτήν...Εσείς τι λέτε να μείνω στην φιλιά και να μην της πω τίποτα πως νιώθω για αυτήν ή να της τα ζητήσω?
Πήγαινε στο θέμα: Φιλία ή σχέση?
Μήνυμα στις 18/3/2012 στις 20:24 @Θ. Κλημεντίνη
Κάποιος να απαντήσει.Παρακαλώ! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα
Μήνυμα στις 18/3/2012 στις 20:02 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!Αύριο σκέφτομαι να μιλήσω στο κορίτσι που μου αρέσει.Υπάρχει περίπτωση αν πει όχι να μην ξαναμιλήσουμε ή να συμβεί τίποτα άλλο?Παιδιά απαντήστε παρακαλώ είμαι σε άσχημη κατάσταση τις τελευταίες μέρες από αυτό το θέμα!14 είμαστε και οι 2 και μένουμε στην ίδια γειτονία.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα
Μήνυμα στις 17/3/2012 στις 16:45 @Θ. Κλημεντίνη
Όταν εννοείς να μην έχει γκόμενο τι εννοείς;
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος
Μήνυμα στις 17/3/2012 στις 01:05 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!Είμαι 14 και όπως έχω ξαναγράψει έχω πει πως μου αρέσει ένα κορίτσι από την γειτονία μου.Λοιπόν μου είπατε να την πλησιάσω,το έκανα.Τώρα ποιο είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνω.Φοβάμαι να της μιλήσω επειδή την ξέρω 4 χρόνια και δεν θέλω να μαλώσω με αυτήν από μια χαζομάρα.Α και είναι λίγο περίεργος χαρακτήρας. Όποιος μπορεί να μου απαντήσει ας απαντήσει.Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος
Μήνυμα στις 4/3/2012 στις 12:14 @Διάφορα
Φίλε δεν έχει σε μια μάχη δρόμου κανόνες.Όποτε ο άλλος άμα έχει δύναμη και εσύ ξέρεις μια πολεμική τέχνη μπορείς να το δείρεις εύκολα.Εγώ σου προτείνω Kung Fu.Με το Kung Fu μπορείς να κάνεις τα πάντα.Είναι από τις καλύτερες τέχνες.Άμα δεν το διδάσκει κανείς στρέψου στο Boxing...
Πήγαινε στο θέμα: Πολεμικές τέχνες για αυτοάμυνα
Μήνυμα στις 4/3/2012 στις 08:15 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορείς από παιχνίδια π.χ. μπουκάλα ή αλήθεια θάρρος.Τι να σου...
Πήγαινε στο θέμα: Φαση
Μήνυμα στις 3/3/2012 στις 17:07 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Όπως είπαν και πάνω βγες έξω με παρέα,γνώρισε άλλα κορίτσια και το πιο σημαντικό μην την σκέφτεσαι κάνε ο,τι μαλακία σου έρθει και μην επιτρέψεις σε κανέναν να μιλήσει για αυτήν.Α!Και διέγραψε την από facebook,msn και τα σχετικά.Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος
Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 20:42 @Θ. Κλημεντίνη
Άμα σε γουστάρει ναι!Φεύγει πάνω στην χαζομάρα και στην δήθεν αδιαφορία! Πήγαινε στο θέμα: Ντροπαλά αγόρια |