Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 22:31 @Διάφορα
Δεν φταιει αυτος σε αυτο αλλα εσυ.Διοτι ειπες οχι zombie που ανεικουν στις ταινιες τρομου που εσυ δεν θες.Τα starwars ειναι επιστημονικης φαντασιας δεν ανεφερες κατι.Τα lord of the rings ειναι ας πουμε περιπετεια δεν εχει zombie επρεπε να γενικευσεις γενικα οχι οτι εχει σχεση με gremlins,goblins κτλ.... Δηλαδη θα εβλεπες και ρομαντικες?Θα σου προτεινα το ps I love you (ταινιαρα κατα την γνωμη μου.Και μια με ενα ημερολογιο που ενας επρεπε συναιχια να θυμηζει στην γυναικα του η οποια πλεον εχει γερασει τα χρονια που περασαν μαζι το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι τον τιτλο the diary και κατι λεγώταν νομιζω.Καθώς και το 50 first dates. Πήγαινε στο θέμα: TAINIA NA ΔΩ
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 22:14 @Sex
Τι ριξη παχεος εντερου ρε παιδια καλα καλα δεν μπηκε μεσα της?Και αν ηταν απο αυτο τα συμπτόματα θα ηταν αμεσως και οχι μετα απο πεντε μερες.Ειναι πυθανο ειναι να εχεις εμμοραιδες.Για να σηγουρευτεις πως δεν ειναι κατι χειροτερο η και αν ειναι να το αντιμετοπισεις αμεσα, καλο θα ηταν να επισκευτεις εναν γιατρο, η αν κακος δεν εχεις ορεξη να πας να κανεις ενα τηλεφωνο σε καποιον γιατρο να σου πει τι εχεις αφου του κανεις μια περιγραφη.Η κοιλια σου λογικα θα σε ποναει απο την περιοδο δεν νομιζω να ειναι απο αυτο.
Πήγαινε στο θέμα: αιμα απο τον κολο
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 14:07 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Αυτο ειναι μηπως αυτες δεν μπορουν να σε παρουν στα σοβαρα και μας κρυβεις κατι?Χιχιχι.Ειναι σαν να μας λες οτι θες να αγορασεις κατι που κανει 100 ευρο και εχεις μονο 150 και χαλιεσαι.Πραγμα που αν γινοταν στην κυριολεξια θα ηταν χαζο.Στην περιπτωση σου αν τεσσερης μερες αν οντος ειναι ετσι εχεις κα διαφορετικη και αυτο συνεχιζεται συναιχια γιατι μαλλον αρεσεις και σε χαλαει κιολας?Αφου δεν δενεσαι και δεν στεναχοριεσαι που χωριζεις δεν μπορω να δω που ειναι το προβλημα?Ουτε μπακουρις μενεις για μεγαλο διαστημα, ουτε σκας ,και πολλα ουτε....Ποιο το προβλημα??? Θα βρεθει καποια που θα ειναι διαφορετικη και θα σε τσιγκλισει λιγο και θα δεθεις περισσοτερο και ισως κρατησει πιο πολυ. Πήγαινε στο θέμα: Αλλάζω κοπέλα κάθε 4 μέρες...
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 14:01 @Διάφορα
Ειναι απυθανο να μινεις με δεκαρια.Και απο το μαθηματικο σου εξαρτατε αν θα σε αφησει για τον σεμπτεβρη η οχι.
Πήγαινε στο θέμα: εξετασεις
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 11:45 @Διάφορα
1)AggelosTuDromu: Και εγω που ομολογω εχω ξεκοψει απο το οιδιποδειο με την μανα μου απο την πρωτη κιολας γυμνασιου αλλα και εγω την μανα μου φωναζα στις αρχες ισως γιατι την εχω αδυναμια... 2)Webmaster: Eχω συνιδιτοποιησει οτι ειναι ενα ειδος καλοστημενου ονειρου στο οποιο εχεις κλειστα τα ματια και ειμε σχεδον σηγουρος ειδη εχω ακουσει οτι οταν κοιμασε σε μια φαση REM(αν το ειπα σωστα) παραλυεις διοτι εαν δεν παρελυες θα εκανες αυτες της κινησεις που κανεις στον υπνο σου με κυνδινο να παθεις τιποτα.Μαλλον ξυπνας σε αυτο το σταδιο αλλα αυτη η επιδραση της παραλυσης δεν εχει περασει. Αυτο μπορω να στο αποδεικσω παρουσιαζοντας ενα παραδειγμα που αν εχει συμβει σε καποιον θα καταλαβει.Λοιπον παντα λενε οτι προσπαθεις να ανοιξεις τα ματια και παραλληλα εχεις εικονα του δωματειου.Πως γινεται αυτο? 3)m@ria: To εγραψα σε δικο μου θεμα αρα δεν προκειτε να με πηραξι που εγω ο ιδιος αλειωσα το αρχικο μου ζητημα.Εξαλου σε ενα θεμα που εχει ειδη μπει αποδεκτη και εχει περασει τοσος καιρος οσοι θα γραψουν σημαινει οτι τους ενδιαφερει πραγματικα το θεμα ... 4)Γενικά στους διαχειριστες: Θα μπορουσατε να βαλετε τιτλο του θέματος ενα σκετο χωρις συμβολα <<Αστρική Προβολή>>.Για να ναι ποιο γενικευμενο? 5)Σε ολους: Ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Πήγαινε στο θέμα: *Ηταν ~!Aστρικη προβολη!~ ???*
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 11:28 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Ναι σιγα μην σε αφησουν για 2 μοναδες.Αν ειναι αυστηροι ομως θα σε αφησουν να μεινεις για τον σεμπτεμβρη και θα περασεις μετα αφου ξαναγραψεις.ΦΡΟΝΤΙΣΕ να γραψεις δυο τουλαχιστον.Αν και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μπεις στην λογικη του να διαβαζεις περισσοτερο κανωντας τουλαχιστον μια μικρη προσπαθεια.Απο μενα παντος δεν νομιζω οτι θα πρεπει να ανυσιχεις για το αν θα μεινεις μονο να αρχησεις να προβληματιζεσαι.Πήγαινε στο θέμα: εξετασεις
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 11:25 @Ftou.gr admin
Αν ειναι ετσι καποιος πρεπει να σου εχει κλεψει τους κωδικους και οχι τον κωδικο.Πως καταφερε με εναν μονο κωδικο ο υπουιθεμενος κλεφτης να κανει τετιο μπερδεμα?
Πήγαινε στο θέμα: gia ton webmaster
Μήνυμα στις 28/5/2011 στις 20:55 @Sex
Μπα και τα σιλικωνατα καλα ειναι αρκει να μην το παρακανεται και βαζεται μεγαλα νουμερα γιατι το υπερβολικο δεν ειναι ωραιο.Σηγουρα θα προτιμουσα κοπελα που να της ειναι φυσικο αλλα εαν ηταν σιλικονατα δεν θα με αποθαρινε.Μεγεθος στηθους νομιζω μεσεο που να τυνει προς το μεγαλο.
Πήγαινε στο θέμα: ti protimate??
Μήνυμα στις 28/5/2011 στις 15:12 @Διάφορα
Μπορω να φανταστω γιατι τα λεν φυτα του τεμπελη.Οπως και να χει ειναι ωραια αν και φορα το ακουω απο εσενα τωρα...
Πήγαινε στο θέμα: Tillandsia-Τα φυτά του αέρα
Μήνυμα στις 28/5/2011 στις 11:02 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αυτος απλα οταν σου ειπε οτι ενιωθε κατα για σενα παλια αλλα οχι τωρα ηταν μεγα ψεμα.Απλα στο ειπε επιδη καταλαβαι οτι αρχισες να νιωθεις κατι για αυτον και ηθελε να σε ταλαιπωρησει.Αλλα δεν υπολογισε οτι αν εκανε αυτο εσυ πολυ απλα θα ελεγες ενα οκ και ξενερωσαι με τον εαυτο του.Αυτος απο τι καταλαβα εχει παραμεινει κολιμένος και εσυ το μονο που εχεις να κανεις να του πεις οτι μας λες και εσυ εδω.Λυπαμαι αλλα δεν νιωθω το ιδιο.Εξαλλου ειπες οτι δεν ηθελες να ειμαστε μαζι.Και αστον να βγαλει αυτος συμπαιρασματα.Αν τωρα εσυ νομιζεις οτι ειναι πυθανον να σου κεντρισει το ενδιαφερον στο μελλον προσπαθησε να κρατησεις μια καλη σχεση μαζι του.Αλιως απομακρυνσου απευθιας. Πήγαινε στο θέμα: Φίλοι, φίλοι, καρδιοφίλοι ... |