Μήνυμα στις 11/2/2007 στις 18:47 @Sex
Αν όμως έχει κάνει υποχρεωτικά?Θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στην σεξουαλική του ζωή?
Πήγαινε στο θέμα: Φίμωση!
Μήνυμα στις 11/2/2007 στις 15:39 @Sex
Πιστεύετε ότι όταν κάποιος κάνει φίμωση είναι θετικό ή αρνητικο?Φυσικά είναι θετικό για την υγεία του απ' ότι ξέρω αλλά στα άλλα? Με λίγα λόγια σε αυτό το post καλείστε να γράψετε τα ΘΕΤΙΚΑ & ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ της φίμωσης! Πήγαινε στο θέμα: Φίμωση!
Μήνυμα στις 28/1/2007 στις 22:15 @Διάφορα
Εμένα από την άλλη η πρώην μου γύρισε και μου λέει να τα βρούμε...ΦΙΛΙΚΑ!!!Εμένα μου την έδωσε γιατί της έχω πεί 2 φορές να τα ξαναβρούμε και μου είπε όχι...Από την άλλη από χθες μέχρι σήμερα το τι καλημέρα και το τι όνειρα γλυκά μου έχει πεί δεν μπορώ να το καταλάβω..Το ξεκινάω και εγώ φιλικά να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη της και μετά θα της πώ να τα ξαναβρούμε..Αν πεί πάλι όχι θα της πώ το γνωστό ''Αντέ γαμήσου''..
Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω κοπελα μηπως φταιω ?
Μήνυμα στις 21/1/2007 στις 22:31 @Διάφορα
Τελικά παδιά δεν ήταν 3η φορά μέσα σε ένα μήνα αλλά.........σε 3ης εβδομάδες!ΕΛΕΟΣ! Καλά βρε τζίνι τι ηλικία έχεις?? Πήγαινε στο θέμα: Ιώσεις...
Μήνυμα στις 21/1/2007 στις 00:06 @Διάφορα
Εγώ ρε παιδιά είμαι άρρωστος για 3η φορά μέσα σε ένα μήνα..Έλεος δηλαδή!!Έχω χάσει όλα τα Σαββατοκύριακα!!Να με πιάσει μια καθημερινή να μην πάω σχολείο δεν μπορεί??
Πήγαινε στο θέμα: Ιώσεις...
Μήνυμα στις 19/1/2007 στις 16:21 @Sex
Ακατονόμαστε απάντα ρε να ακούσουμε και εμείς!!
Πήγαινε στο θέμα: exo apories
Μήνυμα στις 14/1/2007 στις 13:35 @Sex
@Praetorian Έκανα φίμωση στα 2 μου αν θυμάμαι καλά για λόγους υγειηνής...Μην φανταστείς... Πάντως τώρα αρχίζω να έχω κάποιο κόμπλεξ σχετικά με τα μεγέθη που βλέπω στις τσόντες κ.τ.λ..Θα δείξει αν μου πεί καμία ότι το έχω μικρό!! ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: η βάλανος κατα την στυση
Μήνυμα στις 12/1/2007 στις 15:18 @Sex
Εγώ που έχω κάνει (το αποκάλυψα) ήταν απαραίτητο να κάνω... @haha από την στιγμή που δεν έκανες μικρός μην κάνεις τώρα αν δεν είναι ανάγκη.. Πήγαινε στο θέμα: η βάλανος κατα την στυση
Μήνυμα στις 7/1/2007 στις 13:17 @Sex
Τι κόλλημα φάγατε ρε με το μέγεθος...Έλεος δηλαδή...
Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ |