Μήνυμα στις 22/7/2006 στις 10:03 @Sex
Χα καλό! Κοίτα στο αντρικό όργανο δεν είναι και τόσο σπάσιμο αλλά στο γυναικείο άμα είναι πολλές λογικά ειναί σπάσιμο...(δεν μπορώ να σου απαντήσω εγώ για το γυναικείο!)
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες...
Μήνυμα στις 22/7/2006 στις 09:53 @Διασκέδαση
Πες τα ρε!
Πήγαινε στο θέμα: Τι σας κάνει να γελάτε πολύ?
Μήνυμα στις 22/7/2006 στις 09:52 @Διάφορα
Ασχολιόμουν σε κάποια περίοδο.....''The vamps'' το είχαμε ονομάσει, ήμασταν κυρίως underground/grunge/metal band και παίζαμε τραγούδια άλλων γνωστών συγκροτημάτων και τραγουδιστών, ξέρεις nirvana, guns n roses, system of a down, ac dc, metallica, iron maiden, pantera, alice cooper, manson κ.α κ κάποια δικά μας,αλλά σε κάποια φάση έφυγε ο ένας κιθαρίστας, ήρθε άλλος μετά, μετά από ένα διάστημα έγινε ένα μπάχαλο με μιά κοπέλα που έπαιζε ανάμεσα στον ντράμερ και στον κιθαρίστα εκεί περίπου ήταν η αρχή του τέλους και έληξε άδοξα η πορεία μας......!!Πάντως τώρα ξαναψαχνόμαστε με κπ από τους παλιούς και κπ καινούριους για να ξαναφτιάξουμε! ![]() Πήγαινε στο θέμα: γενικα...
Μήνυμα στις 21/7/2006 στις 14:09 @Διασκέδαση
Με την κολλητή μου! Πολύ μούρη όμως! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τι σας κάνει να γελάτε πολύ?
Μήνυμα στις 21/7/2006 στις 13:33 @Διάφορα
γεια τι γίνεται ρε? Σε μια στιγμή βαρεμάρας αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας! Πείτε ό,τι σας κατέβει! Για παράδειγμα, Ποιοι από σας ΄έχουν ερασιτεχνικά συγκροτήματα?
Πήγαινε στο θέμα: γενικα...
Μήνυμα στις 21/7/2006 στις 13:24 @Sex
Σας ενοχλούν οι τρίχες στα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας?
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες...
Μήνυμα στις 21/7/2006 στις 13:20 @Sex
εγω 3 με 4 φορές την εβδομάδα λόγω έλλειψης χρόνου όχι όρεξης! Αλλά κάποιοες φορές και κάθε μέρα! Πάντως η πρώτη φορά ήταν οδηνηρή και για τους δύο... Άστα να μην τα θυμάμαι....!
Πήγαινε στο θέμα: Κάθε πότε το κάνετε; |