Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 14:22 @Κλάψιμο
Να κάνω μια διόρθωση γιατι με παρέσυρε το ρέμα..... δεν σε πληγώνουν πάντα οι άλλοι... σε πληγωνουν κάποιες φορές.. ισως πολυ... αλλά σιγουρα ενα συγνωμη λεει κάτι.. αρκει να μην λεγεται για να το ακόυσουμε απλά και μονο. Αλλά γιατι ο άλλος το αισθάνεται.. Πήγαινε στο θέμα: Ενα συγνώμη...
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 13:52 @Διάφορα
Τι άλλο να του αφιερώσω.... του εχω αφιερώσει τα πάντα εκτος απο τις νύχτες μου... αλλά σ αυτο δεν φταιω εγώ.. παρολα αυτα ακομα και οι νύχτες μου εν μερει του ανήκουν.. ειναι πάντα στα ονειρά μου... και ειμαι πάντα "διπλα" του οταν κοιμάται... τι άλλο να του αφιερώσω.... του εχω αφιερώσει την ψυχή μου.. τη ζωή μου.. τα ονειρά μου.. το γελιο μου.. το δάκρυ μου... ολα για κεινον... κι ας έχει τις "αποψεις" του οπως λεει πάντα... οταν αγαπάς κάποιον τοσο δυνατα... συγχωρεις τα πάντα... ή σχεδον τα πάντα... δεν ξέρω... σιγουρα δεν ειμαι Θεος... αλλά ειναι εκεινος οδικός μου Θεος... ένας απλός καθημερινός άνθρωπος , που μπορει να περνάει απαρατήρητος για άλλους. Με τα δικά του ελλατώματα, άλλωτε με τα νευρα του... άλλωτε με το χιουμορ του... άλλωτε με τις ανασφάλειές του... εγώ τον έχω δεχτει με ολα εκεινα που έχει. καλά ή κακά. τον έχω αγαπήσει γι αυτο που ειναι.. κι αν ακόμα με έχει πονέσει πολλές φορές και ίσως με πονέσει άλλες τοσες.. τιποτα δεν με κάνει να μην τον αγαπώ, να μην τον πονάω, να μην τον στηρίζω.. τι άλλο να του αφιερώσω.... τα τραγουδια μου... τις λέξεις μου... τον έρωτα και την αγάπη μου... δεν ξέρω τι άλλο αλήθεια... ειμαι ολοκληρη αφιερωμένη σε κεινον.. Πήγαινε στο θέμα: Αφιερώσεις
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 13:21 @Διάφορα
AX.... το ωραιοτερο ανδρικο στριπτιζ το κανει το "μωρο" μου... ολοι οι άλλοι ειναι απλως οδοντόκρεμες... Πήγαινε στο θέμα: Αντρικό στριπτίζ
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 11:24 @Διάφορα
Το σοβαροτερο πράγμα για μενα ειναι ισως να κατακρεουργει κάποιος τη μουσική και τους στιχους.. Αισχος.. Πήγαινε στο θέμα: νεο site ανεβηκε στο διαδικτυο ...
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 11:22 @Διάφορα
Ολα γινονται για να πουλησουν κάποιοι τα λουλούδια τους ,τα παιχνίδια τους και τα γλυκά τους. Α ναι και τα κοσμήματά τους.. Βλακειες.. Πήγαινε στο θέμα: Πρέπει να γιορτάζουν οι γυναίκες?
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 11:17 @Διάφορα
Λυπάμαι που θα σε απογοητευσω αλλά δεν θα ερθω ποτε. Μισώ το χαμό. Να κάνω τι δηλαδη? Στο νησί πας για τη θάλασσα και το πράσινο. Εσεις το μονο που διαθέτετε ειναι μπαρ μπαρ και μπαρ. Και μιας και δεν ειμαι αλκοολική , λεσβία , η γκει ... (δυσκολο το τελευταιο), προτιμώ μιαν Ιθάκη για μένα και κατα προτιμηση για έναν ακόμα... Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικά νησιά
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 11:15 @Διάφορα
Πολύ σοβαρά πράγματα σε απασχολούν! Για σκέψου λοιπον... Απο τον παναθηναικό ή την οποια ομάδα τι κερδιζεις??? Οι παικτες της ομάδας περνουν κάποια δις και εχουν ολοι απο μια βιλα με πισινα και τζακουζι στην κατοχή τους επειδή κλωτσάνε μια μπάλα. Εσυ τι πέρνεις οταν τους βλεπεις??? Θα σου ελεγα αλλα ειμαι ευγενική... Οσο για το πετρελαιο. Ναι ειναι μια καλή σκέψη. Επειδή έχει γίνει απλησιαστη η τιμή του (ακόμα και αν εχεις ταξί δεν συμφέρει), βάλε κάτω το μυαλό σου και σκέψου με τι τροπο θα μπορουσαμε να φτιάξουμε ένα καινουριο καυσιμο. Το οποιο να ειναι φθηνό ή και τσάμπα που λενε και καποιοι... Που ξερεις>??? Μπορει να κερδισεις και κανένα βραβειο αν βρεις κάτι καλό. Αν ομως το μυαλό σου βαριέται να ασχοληθει μην σκέφτεσαι ουτε το ένα ουτε τοάλλο. Αντε να σε φυσίξει λίγο ο αέρας μπας και ξελαμπικάρεις. Πήγαινε στο θέμα: Αναποφάσιστος
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 11:06 @Διάφορα
Μηπως γιατι τα Πελλοπονησια τελειώνουν σε -οπουλος?????
Πήγαινε στο θέμα: Κρητικά επίθετα (απορία)
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 11:05 @Διάφορα
Χαμένοι πίσω απο μια οθόνη... ολοι θελουν να δειξουν κάτι που δεν ειναι... Το μισώ... Βαβυλώνα και πάλι Βαβυλώνα... Ερημη... Αν θελετε να μιλήσετε κάντε το οπως παλιά. Πειτε καλημέρα στο δρομο, στο τηλεφωνο.. Πειτε οχι σε αυτά. Θα καταλαβετε πως δεν αξίζει, αλλά θα ειναι αργά... Υπάρχουν τοσοι πολλοι... μα τοσο μονοι... Πήγαινε στο θέμα: Τελικά τι νομίζετε ότι επικρατεί στο chat
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 11:02 @Διάφορα
Είμαστε όλοι μας αγγελοι με ένα φτερό. Θα πεταξουμε μόνο αν αγκαλιαστούμε...........
Πήγαινε στο θέμα: Λογοτεχνικά Βιβλία |