Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 20:37 @Κλάψιμο
οπα οπα ακη... καταρχην ηρεμησε.. το θεμα της αυτοκτονιας ειναι το μονο ευκολο.. νεο παιδι εισαι ρε.. σκεψου αυτους που σε αγαπανε.. Λοιπον ακου ρε παλικαρ ιεαν εχεις τετοια θεματα πηγαινε σε εναν ψυχολογο. Μην το βλεπεις σα ντροπη. Πολλοι περνανε αυτο το λουκι. ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μόνος...:/
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 17:32 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:κλασικη χαζογκομενα της ηλικιας σου! Μην κανεις τιποτα! Γραφτην! Δεν χρειαζεσαι να τη χωρισεις.. τωρα αν εισαι τοσο καψουρης τι να πω!Λογικα αυτη θα γουσταρε τον αλλον αλλα τι να πω πολυ περιεργη.. ΠΑΡΑΤΑ την ειναι χαζη για να σου κανει τετοια σκηνικο :) Πήγαινε στο θέμα: Ειναι ηλίθιες οι γυναίκες?
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 14:05 @Θ. Κλημεντίνη
δε σε νοιαζει να νιωθεις ασφαλης; :) Πήγαινε στο θέμα: Κριτηρια ελκυστικου αγοριου
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 12:44 @Θ. Κλημεντίνη
δεν θα κοιταξεις ομως καποιον που δεν ειναι μεσα σε ολα :) Πήγαινε στο θέμα: Κριτηρια ελκυστικου αγοριου
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 20:04 @Διασκέδαση
θα σου πω κατι και να το θυμασαι. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω να χορευω :$
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 19:37 @Sex
μου πηρες την απαντηση! Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 19:24 @Θ. Κλημεντίνη
Το κυριοτερο που κοιτανε οι γυναικες κατα τη γνωμη μου ειναι η εξουσια..πχ. οταν βγαινεις να ασχολειται κοσμος μαζι σου, να κανεις χαζομαρες(ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ), να σε χαιρετανε και τετοια. Πιστευω να καταλαβες τι θελω να πω.. Γενικα οι γυναικες θελουν να νιωθουν οτι μπορεις να τις παρεχεις ασφαλεια .. Δεν εχει σημασια αν εισαι ομορφος ή ασχημος.
Πήγαινε στο θέμα: Κριτηρια ελκυστικου αγοριου
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 19:17 @Θ. Κλημεντίνη
GAYYYYY
Πήγαινε στο θέμα: Σκουλαρικι στον αφαλό στους ανδρες πως σα
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 18:49 @Θ. Κλημεντίνη
Την καλησπερα μου,.. Πριν κανα 2 μερες φλερταρα μια κοπελα σε ενα μαγαζι. Ξερετε εγιναν τα κλασικα σφηνακια και τετοια.. Μιλησαμε λιγο και στο τελος της ζητησα το τηλεφωνο. Μου το εδωσε. Την ωρα που μιλουσαμε ομως μου λεει ''φαινεσαι πολυ μικρουλης'' .. Τα παιρνω απο μεσα μου.. Να πω πως εγω ειμαι 19 και αυτη 22.. Τεσπα.. της στελνω την επομενη μερα μηνυμα και της λεω να βγουμε και μου λεει οκ.. μιλησαμε.. ταιριαζουμε αρκετα απ'οτι φαινεται.. Την επομενη μερα της ξαναστελνω λοιπον και μου απαντουσε ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΕ ΕΧΩ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ.. λετε να θελει ή καθομαι σα φουστης και περιμενω; Λετε να την πειραζει τοσο η διαφορα ηλικιας συμφωνα με τα λεγομενα της; Να περιμενω τι να κανω; ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: με θελει;;; |