Μήνυμα στις 24/2/2020 στις 09:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κι εγώ έχω τρίχες στον κορμό του πέους μου και υις κάνω με ξυραφάκι αρκετά συχνά για να μην προλαβαινουν να βγαίνουν σκληρές. Δεν υπάρχει αλλη λύση για τόσο ευαίσθητη περιοχή και νομίζω πολλοί άντρες το έχουν αυτό. Μη σε ανησυχεί, δεν είναι κάτι σοβαρό.Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τρίχες
Μήνυμα στις 6/1/2020 στις 14:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μπορεί να φταίει ότι μεγάλωσε και χοντρυνε γρήγορα. Το χα κι εγω αυτό. Προσπάθησε κάθε φορά στο μπάνιο να το τραβάς λίγο λίγο οσο μπορείς για να αποκαλυφθεί το κεφάλι με λίγο αφρόλουτρο για να γλιστράει. Αλλιώς αν δε βλέπεις αποτέλεσμα άστο και βλέπεις πως εξελίσσεται. Μικρός είσαι ακόμα, θα αλλάξει το πέος σου με τα χρόνια. Αν από την άλλη έχεις θέμα με μερική φιμωση χρειαζεται ουρολόγος.Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΥΤΣΟΑΝΗΣΥΧΙΕΣ
Μήνυμα στις 24/12/2019 στις 17:22 @Sex
Εγώ προτιμώ ξυριστική και μόνο τα αρχιδια τα παιρνω με ξυράφι. Μια απλη ενυδατική συχνά για να διατηρείται απαλό το δέρμα.
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα προβλημα
Μήνυμα στις 24/12/2019 στις 09:52 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν είναι όλες οι επιδερμίδες ίδιες. Μπορεί να εχεις ευαίσθητο δέρμα σε αντίθεση με τους φίλους σου. Βεβαιώσου ότι έχεις ξυραφάκια καλής ποιότητας, αφρό ή τζελ για ευαίσθητες επιδερμίδες κι ένα καλό αφτερ σειβ που να ανακουφίζει. Και ενυδατώσε μετά με μια κρέμα πέος και όρχεις. Αν συνεχίσει το πρόβλημα απλά πάρε μια ξυριστική και τριμαρε μόνο τις τρίχες. Λιγο αφτερ σειβ μετα κι ολα τέλεια.Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα προβλημα
Μήνυμα στις 14/12/2019 στις 06:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λίγο παραπάνω απο 19 εκατοστά και 15 πάχος. Ξυρίζω τα αρχιδια και τη βαση του πεους με ξυραφι και απο πανω τις παίρνω με ξυριστική γιατί είμαι γενικά τριχωτός και δεν ξυρίζομαι αλλού και φαίνεται άσχημο να είναι εκεινο το σημείο μόνο εντελώς ξυρισμένο. Και γενικά δε φαίνεται ωραία στους άντρες η ηβικη περιοχη τελείως ατριχη οποτε θα προτεινα να τις κονταινεις με ξυριστική. Το ποσο συχνά εξαρτάται απο το αν κανω σεξ εκεινη την περιοδο ή όχι αλλα για να αρέσει κι εμενα η εμφάνιση του πεους μου το κανω περίπου καθε 20 μερες.Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον εχετε;
Μήνυμα στις 13/12/2019 στις 13:52 @Sex
Αργώ γενικά να χύσω σε σημείο που εχω πρόβλημα καποιες φορές. Δεν ξέρω όμως αν είναι επειδή την έχω μεγάλη κι αν εξηγείται επιστημονικά κάπως. Νομίζω ολα ειναι θεμα νευρων και συνήθειας και με δουλειά μπορείς να χυσεις οσο αργα η οσο γρηγορα θες.
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια αντοχη
Μήνυμα στις 10/12/2019 στις 18:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε είναι εντελώς φυσικό και καθόλου περίεργο. Το υπεραναλύεις. Μου έχει τύχει αρκετές φορές να προτείνει κάποιος φίλος να βγάλουμε τα μαγιό. Και με άντρες μπροστά και με κοπέλες το έχω κάνει. Η αίσθηση του νερού είναι απίστευτη. Μια φορά θυμάμαι σε κατι βαθρες στη Σαμοθράκη με ενα φίλο είχαμε μείνει γυμνοί και είχαμε ηρεμήσει τόσο πολύ. Γίναμε ένα με τη φύση και δεν υπηρχε χώρος για ντροπές. Έτυχε να ήταν παραπέρα και δύο κοπέλες ολόγυμνες κι αυτές, και σε κάποια φάση ζήτησαν αναπτήρα, τους έδωσα και ανοίξαμε και συζήτηση χαλαρά. Και υπήρχαν και φάσεις που ήμουν και λίγο καυλωμενος. Φυσικές λειτουργίες ειναι αυτές. Υπαρχουν απιστευτα ομορφες παραλίες για γυμνισμό και η αισθηση ειναι καθε φορα υπεροχη. Έχουμε δαιμονοποιησει το γυμνο σωμα, ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Ο γυμνισμός είναι ακρως απελευθερωτικη εμπειρία και σίγουρα θα το ξανακανω πολλές φορές στο μέλλον. Μπορείς λοιπόν να το προτείνεις σε φίλους σου και να το ξανακάνεις. Και φυσικά πες το και στην κοπέλα σου να το κανετε και μαζί. Ειναι ομορφη εμπειρια για ένα ζευγαρι.Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο με φίλους χωρίς μαγιό
Μήνυμα στις 26/11/2019 στις 00:20 @Sex
Αυτό είναι όντως ενα θέμα, αλλά τα χω καταφέρει πολλές φορές στο πρωκτικο. Με καποιες κοπέλες βέβαια δεν τα κατάφερα ποτέ. Θέλει πολύ λιπαντικο φίλε και γερη υπομονή. Κατά τ άλλα είναι το ιδανικότερο μέγεθος και οπτικά για τη γυναίκα και φτάνεις σε σημεία που άλλοι δε φτάνουν. Πάλι καλά να λες που δεν εισαι 20 και πανω να χες περισσοτερα προβληματα και κυριως με τη στύση. Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ?
Μήνυμα στις 25/11/2019 στις 20:27 @Sex
Κι εγώ 19αρι και χοντρό κι είμαι 22. Το ιδανικότερο μέγεθος είναι φίλε. Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ?
Μήνυμα στις 10/11/2019 στις 13:32 @Sex
Στα 13 νομίζω. Σε λίγους μήνες πηρα καμια 10αρια πόντους ύψος, ανέπτυξα τριχοφυία στα περισσότερα μέρη του σώματος και διπλασιαστηκε σχεδόν σε μεγεθος το πέος μου που ήταν αρκετά μικρό ως τότε. Έπειτα για τα επόμενα χρόνια της εφηβείας είδα μικροαλλαγές σε βάθος χρόνου και κατέληξα μέχρι και τα 20 να ψηλώνω μόνο 3 με 4 πόντους ακόμα και το πέος μου μακρυνε και παχυνε αρκετα αργα και σταθερά. Αλλά η ανάπτυξη του καθένα ειναι διαφορετική, πάντως είναι συχνό φαινόμενο να γίνεται ενα μπαμ στα αγόρια απ όσο θυμάμαι κι από φίλους.
Πήγαινε στο θέμα: Μικρό πέος |