Μήνυμα στις 13/11/2012 στις 13:28 @Μηχανήματα
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο -τουλάχιστον τζάμπα. Μόνο η αστυνομία έχει τέτοια προγράμματα.
Πήγαινε στο θέμα: εντοπισμός κινητου μεσω δικτύου GSM
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 21:10 @Flame
Αγαπητέ μου M1k3y, κανείς δε σε λογοκρίνει, προηγουμένως μίλησα για σεβασμό και όχι για κριτική είτε για λογική αμφισβήτηση. Έχεις το κάθε δικαίωμα και να κρίνεις και να αμφισβητείς, όχι όμως να χλευάζεις πράγματα που για τον άλλο είναι ιερά. Πήγαινε στο θέμα: Θρήσκοι και άθεοι
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 12:16 @Flame
Κοιτάχτε να δείτε πως έχει το πράμα. Πιστεύετε δε πιστεύετε δεν έχει και πολύ σημασία για μένα, το ζήτημα είναι να σέβεστε αυτό το κάτι -πες το βούδας, πες το αλλάχ, πές το χριστός- και όταν λέω να το σέβεστε, εννοώ να μην το πιάνετε στο στόμα σας, εφόσον για ορισμένους θεωρείται ιερό. Συνεννοηθήκαμε;; Λόγου χάρη, βρίζετε στα καλά καθούμενα τον πατέρα ή την μάνα κάποιου,που για αυτό τον κάποιο είναι πράγματα ιερά. Φανταστείτε το κάπως έτσι. Επιτέλους, λίγο σέβας δε βλάπτει...
Πήγαινε στο θέμα: Θρήσκοι και άθεοι
Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 10:12 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Δεν βρήκα κάτι σχετικό. Αν σε κάλυψα πάτα και μια αποδεκτή.Πήγαινε στο θέμα: ασκησεις πυελικου εδαφους
Μήνυμα στις 15/8/2012 στις 15:13 @Διάφορα
Πήγαινε στο θέμα: ασκησεις πυελικου εδαφους
Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 12:28 @Διάφορα
Χαίρετε, Αποφάσισα να δημοσιεύσω κάποια ποιήματα μου σε ορισμένα λογοτεχνικά περιοδικά, έστειλα λοιπόν ένα μέιλ. Μετά από μια ημέρα μου έστειλαν ότι χρειάζονται βιογραφικό. Ερώτηση κρίσεως, είμαι 17 ετών τι πράγματα περιμένουν να δουν στο ανύπαρκτο βιογραφικό μου;; HELP Πήγαινε στο θέμα: Βιογραφικό
Μήνυμα στις 29/6/2012 στις 16:26 @Sex
Μην ακούς τα περί φίμωσης και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα κάποτε αλλά το ξεπέρασα. Προσπάθησε με κάποιου είδους λιπαντικό, όπως baby oil, λάδι κλπ. να αποκαλύψεις την βάλανο. Αν το κάνεις για κάποιες βδομάδες, με τον καιρό, η βάλανος θα αποκαλύπτεται πλήρως. Ελπίζω να βοήθησα :) Πήγαινε στο θέμα: Φίμωση?
Μήνυμα στις 22/6/2012 στις 13:32 @Κλάψιμο
Πρέπει να του συμπαρασταθείς και να τον αφήνεις να έρχεται μαζί με την παρέα σας, να διασκεδάζει. Φυσικά εξαρτάται και από την ηλικία του, καθώς δεν το διευκρίνισες , προκειμένου να έχουμε μια πιο αποκρυσταλλωμένη άποψη. Ελπίζω να βοήθησα!
Πήγαινε στο θέμα: τον έκανε ρεζίλι και κλαίει
Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 18:23 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Καμια αποδεκτή;;Πήγαινε στο θέμα: Ψηφιακό σήμα |