Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 16:43 @Sex
συμφωνω σε ολα σου και παραδεχομαι οτι εχεις απολυτο δικιο...αλλα δεν εχω την ορεξη με αυτες τις καταστασεις να στρωθω να διαβασω το τελευταιο 3μηνο που εχει μεινει ωστε να περασω καπου και να φυγω απο εδω να ηρεμησω,ασχετα πως γνωριζω οτι φετος ειναι η τελευταια μου ευκαιρια...σε ολα αυτα μπορει να εχω προχωρησει μαζι του και ομολογω οτι μ αρεχουν και ετσι νιωθω και τα κανω αλλα για να ολοκληρωσω μαζι του εχω αρχισει και αλλαζω γνωμη καθως μετα απο ολα αυτα και την συμπεριφορα που μου δειχνει τον φοβαμαι...
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 13:28 @Sex
σε ευχαριστω πολυ και καταλαβαινω οτι εδω ακομη και πικρες κουβετες να μου πειτε μου τις λετε για να με σωσετε απο τον κακο το δρομο πριν να ειναι αργα και παλι σας ευχαριστω πολυ γι αυτο....λαθος εγραψα...με επαιρνε εκεινος,οχι εγω...κι εχθες μαλωσαμε γιατι μου ετσειλε ξαφνικα να παω καπου κι επειδη δεν πηγα μιλησε αποτομα και μετα προφανως ειχε πιει παλι και 6 παρα 20 με επαιρνε τηλεφωνα...
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια...
Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 13:24 @Sex
ασφραλως και δεν σας γραφω...αν ηθελα να σας γραφω οπως λες δεν θα μιλουσα σε κανεναν και θα εκανα του κεφαλιου μου...δεν σκοπευω να το προχωρισω μαζι του οτι θεωρω οτι ειμαι σε σχεση...εξαλλου ολες τις δυσκολες ωρες μονη μου τις περασα...ουτε φιλο μπορω να εμπιστευτω εδω αλλα ουτε και καποιο ατομο που να ξερω οτι ειναι διπλα μου και δεν θα με προδωσει...απλα εχει καταλαβει οτι τον εχω καψουρευτει...αλλα αυτο δε συμαινει οτι θα του κατσω κιολας...
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 14:58 @Sex
ασχετα δεν ειναι γαιτι το κοβω εκει και δεν πραγματικοτητα ουτε τη φαντασιωση...εξαλλου κι απο αυτη μονο πικρα πραγματα θα θυμαμαι...δεν βιαζομαι να κανω τις φαντασιωσεις μου πραγματικοτητα μαζι του απλα δεν θελω να τον χασω που δυστυχως τελικα οπως και να εχει το πραγμα αυτο θα συμβει...εχω αρχισει και γινομαι σκληρη με τον εαυτο μου αφου σκεφτομαι οτι οπως λετε κι εσεις θα το παρει και θα φυγει αρα θα ειναι χειροτερα τα πραγματα...κι ας λεει εκεινος πως δεν ερχεται γι αυτο...κατι αλλο ππου θελω να σας ρωτησω...γιατι ολοι λετε οτι αυτοθα γινει συντομα???(οτι θα του κατσω δηλαδη)
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 14:50 @Sex
σε ευχαριστω πολυ για ολα...απο χθες εστειλε,τον εγραψα κανονικα και πηρα 23 τηλεφωνα στις 3 τα ξημερωματα...στεναχωρηθηκα μεν αλλα ελπιζω να το ξεπερασω με τον καιρο και ν αρχισω επιτελους να φτυνω κι εγω χωρις τυψεις αφου βλεπω οτι κανεις δεν με νοιαζεται...εσυ τι ηλικια εχεις αν επιτρεπετε??
Μήνυμα στις 12/2/2010 στις 21:27 @Sex
καλησπερα!σας εχω μπερδεψει που γραφω απο αλλου και αλλου αλλα εχουν γινει ban οι λογαριασμοι μου...δοξα στο θεο αδιαθετησα και εκανα ελεγχο για πολυκυστικες...εχω πολυκυστικες αλλα μαλλον δεν ευθυνοταν αυτες για την καθυστερηση...δεν παω να τον εκδικηθω!του το ειχα πει!και μαλιστα εγω ημουν αυτη που αρνηθηκα να γινει κατι!εγω ξερω αν με κολλησε αυτος???αφου εμφανιζεται και μετα παλι χανεται πως μπορω να ξερω με ποσες εχει παει???αρα δεν το εκανα ουτε επιτηδες αλλα ουτε για εκδικηση...ο φιλος απο πανω ειπε μια σοφη κουβεντα πριν βρεξει ψυχαλιζει...αλλα για να ειμαι 100% σιγουρη τι εννοει???οτι ηταν η αρχη για κατι??
Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι για πιθανη εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 12/2/2010 στις 19:40 @Sex
οχι δν τ δωθηκα αντιθετως τν σταματησα.ξερω οτι σας εχω προιξει ολους εδω μεσα.τουλαχιστον ομως μ εππιρεαζετε καπως μαυτα π λετε κ σταματαω τ κατασταση εστω κ την τελευταια στιγμη.για οσα εχω κανει μεχρι τωρα μαζι τ παντως,για ν ειμ ειλικρινης δν εχω μετανιωσει.ισα ισα π τελευταια σκεφτομαι οτι απλα βρισκομαι μαζι τ επειδη τν θελω κ περναω καλα κ δν μπορω ν τν παρακαλαω ν ερθει γιατι θαρχισει ν μ βαζει ορους παλι.αρα απλα τν περιμενω αν ερθει.τουλαχιστον τωρα π εχω αρχισει κ ''παιζω'' καπως μαζι τ πιστευω οτι βοηθαει ν τν ξεπερασω εστω κ λιγο.κ αυτο τ λεω γτ στν αρχη αν χανοταν γ μια μερα ανησυχουσα,επερνα τηλεφωνα,εκλειγα κλπ ενω τωρα πια λεω ''ε καπου θ ειν μ καμια αλλη,οτν κ αν ερθει απλα θ παω ν τν δω(αν δν εχω κτ καλυτερο ν κανω)κ μετα θ φυγω,ενω κοιταζω κ για καποιον καλυτερο ταυτοχρονα π δν νομιζω ν βρω βεβαια.ισως ακουγεται πουτανια αυτο αλλα τ δοκιμαζω μηπως κ βοηθησει.εσυ seorge αυτο π λες τ λες γτ πιστευεις οτι θ τ κανω??
Μήνυμα στις 12/2/2010 στις 19:25 @Sex
εχετε απολυτο δικιο σε οσα λετε...αλλα οποτε μπλεξω με αγορι ο ενας ειναι χειροτερος απ' τον αλλο...γι αυτο και δεν νομιζω να βρω καποιον καλυτερο καθως νιωθω και μειονεκτικα με τον εαυτο μου και δεν εχω καθολου αυτοπεποιθηση...οσο για εγκυλοσυνη που αναφερθηκε,περασα και αυτο το αγχος τον προηγουμενο μηνα αλλα δοξα στο θεο ολα ηρθαν μια χαρα...μακαρι να μην μου τυχει ποτε αυτο...μια απορια...γιατι να τον κολλησω μυκητες???
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 22:10 @Sex
δεν νευριαζω αλλα δεν νομιζω οτι μου χρειαζεται αυτο που προτεινεις γιατι εξαλλου δεν εχει καμια διαφορα ιδιαιτερη απο το κανονικο...ποναω γιατι βαζει δαχτυλο το απολαμβανουμε και μερτα μπαινει αποτομα κι εγω ειμαι στεγνη γι αυτο...κανει βιαστικες κινησεις...για παρθενα νομιζω λογικο να πονας οταν το πιανει και μπαινει βιαστικα κι ενω βλεπει οτι πονας σε τραβαει...
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69 |