Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 14:33 @Sex
Δεν ειναι τιποτα το σοβαρο... Λιγο να χαλαρωσει το δερμα πρεπει... εκτος απο περιτωμη δν ευπαρχει καποιος αλλος τροπος??? μου εχουν πει κατι για μια αλοιφη... την Celestoderm-V που ειναι για τοπικη χαλαρωση δερματος... Ξερει καποιος κατι??? Ξερει κανεις κατι παρομοιο??? Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση???
Μήνυμα στις 19/5/2010 στις 15:32 @Sex
Ξέρει κανενας καμια αλοιφή για να ανοιξει το δερμα ποιο ευκολα?!?!?!?!?
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση???
Μήνυμα στις 5/5/2010 στις 00:21 @Sex
Den θελω ομως να κανω περιτομή.......... (διόρθωση) Το εχω σκεφτει... Καποιος που ναξερει κατι αλλο??? Και κατι ακόμα, σε τι γιατρο παμε για να κανουμε διαγνωση περι αυτού???? Οσο για το αν εξασκουμε, προσπαθω, αλλα δεν γινεται τιποτα... Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση???
Μήνυμα στις 22/4/2010 στις 08:45 @Sex
Den θελω ομως να κανω φιμωση.......... Το εχω σκεφτει... Καποιος που ναξερει κατι αλλο??? Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση???
Μήνυμα στις 20/4/2010 στις 08:51 @Sex
Προσπαθω να το κατεβασω, αλλα δεν μπορω... Δεν θελω να κανω φιμωση.... Καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχει??? Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση???
Μήνυμα στις 19/4/2010 στις 12:13 @Sex
Εγω 1-2.... Παραπανω δν μπορω... Μου ποναει... Ειναι φυσιολογικο???
Πήγαινε στο θέμα: Αριθμος αυνανισμων
Μήνυμα στις 19/4/2010 στις 12:11 @Sex
Ξερω οτι ανοιγω θεμα με κατι που εχει ειπωθει ξανα και ξανα... Οπως και να χει, θελω να ρωτησω κατι σχετικα με εμενα... Δεν το χω πει σε κανεναν, γιατι ντρεπομαι... Όταν το πεος μου δεν ειναι σε στυση, και κατεβαζω το πετσακι, κατεβαινει απο μπροστα και απο την αλλη μερια ειναι κατι σαν κλωστη που δεν το αφηνει να κατεβει...και παει μεχρι τη μεση... Οταν ειναι σε στυση, δεν κατεβαινει σχεδον καθολου... Κατεβαινει μεχρι το κεφαλακι και μετα τσουζει και δεν μπορω να το κατεβασω.... Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση???
Μήνυμα στις 5/2/2010 στις 19:34 @Sex
Το θέμα ειναι να φαίνεστε προσιτές και οχι μπαζα... Ειναι σχετικο αυτό... Εμενα μου αρεσουν οι μελλαχρινες κανονικου ύψους λεπτές(οχι κοκκαλιαρες!!!) Αλλα τα είχα 2 χρονια με μια πολύ γλυκια ξανθια οχι τοσο ψηλή, αλλα κατι με τραβαγε πανω της... Υπάρχουν και κορίτσια, οχι τοσο αδύνατα, αλλα εχουν βρει τρόπο να δείχνουν τα καλα τους και να κρύβουν τις ατέλειες τους... Οποτε, δεν υπαρχουν στάνταρ, αλλα μια εικονα που έχουμε σχηματισει εμεις στο μυαλο μας, που κάθε φορα αλλαζει με τις περιστάσεις!!!! Πήγαινε στο θέμα: η γνωμη των αντρων!!!
Μήνυμα στις 5/2/2010 στις 19:26 @Sex
Εγώ παντα προς τα πάνω...δε ξερω γιατι... Παντως οσες φορες δοκιμασα να τι βάλω κάπως αλλιως, με ενοχλούσε!!!! Πήγαινε στο θέμα: προς τα που? |