Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 22:28 @Θ. Κλημεντίνη
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά εμένα αυτή που μου αρέσει και της αρέσω έχει κολλήσει με άλλον οποίος δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται αλλά είμαι τυχερός μένει στην γειτονιά μου(αυτή που μου αρέσει).Αν κάποιος απαντήσει για το παιδί από πάνω μπορεί να μου δώσει και εμένα μια συμβουλή!Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Της αρεσω,αλλα θελει πιο πολυ αλλον
Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 10:55 @Διάφορα
Καλημέρα!Μπορείτε να με βοηθήσετε για την γραπτή εργασία τεχνολογίας ή να μου προτείνετε ιδέες για το πως να αρχίσω ή να κάνετε ένα σχεδιάγραμμα?Πέρυσι δεν είχα γράψει επειδή είχα σπάσει το χέρι μου και δεν έχω εμπειρία κάποιος που να έχει γράψει.Είμαι γενικός Διευθυντής με έργο Αντιπροσωπία Adidas.Ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Γραπτή Εργασία Τεχνολογίας ΒΓυμνασίου
Μήνυμα στις 14/4/2012 στις 10:39 @Διασκέδαση
Rafael Nadal φυσικά αλλά και τον Federer πολύ τον πάω!
Πήγαινε στο θέμα: Τεννις;
Μήνυμα στις 13/4/2012 στις 11:43 @Θ. Κλημεντίνη
Κάποιος? Πήγαινε στο θέμα: Ρωτάω την κολλητή της ναι ή ου;
Μήνυμα στις 13/4/2012 στις 10:34 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημέρα.Λοιπόν τι λέτε εάν ρωτήσω την κολλητή φίλη από αυτήν που μου αρέσει εάν ενδιαφέρεται για μένα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων(μέσω φβ). ΥΓ:Εάν ψάξετε στο προφίλ μου θα βρείτε το θέμα με αυτήν που γουστάρω και όποιος μπορεί να απαντήσει. Πήγαινε στο θέμα: Ρωτάω την κολλητή της ναι ή ου;
Μήνυμα στις 13/4/2012 στις 09:40 @Ftou.gr admin
Γεια σας!Έχω δει σε κάποια θέματα να λένε "τρολ" μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι το ["τρολ"]
Πήγαινε στο θέμα: Τρολ?
Μήνυμα στις 12/4/2012 στις 14:38 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Για να σε κοιτάει μάλλον σε γουστάρει.Άμα ξανακοιταχτείτε έτσι πρόσεξε τα μάτια του εάν το μαύρο μέσα στο μάτι μεγαλώσει σημαίνει ότι σε γουστάρει(αλλά είναι δύσκολο να το παρατηρήσεις).Και καμιά φορά μίλησε του και αν όταν μιλάτε κοιτάξει τα μάτια σου μετά τα πόδια(κάτω στο πάτωμα δηλαδή)και μετά πάλι τα μάτια σου είσαι σε καλό δρόμο ;-).Αν σε βοήθησα πάτα μια αποδεκτή! Πήγαινε στο θέμα: Με γουσταρει??
Μήνυμα στις 12/4/2012 στις 14:27 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε φίλε 6η δημοτικού και καπνίζεις?Και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να σου πω όχι μόνο εγώ και τα άλλα μέλη. Εγώ σου προτείνω να σταματήσεις τον καπνό καταστρέφεις την ζωή σου. Πήγαινε στο θέμα: Την θελω πολυ αλλα..
Μήνυμα στις 10/4/2012 στις 19:15 @Sex
Γεια στα κορίτσια τους ftou.Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν μαθαίνατε ότι κάποιος σας γουστάρει θα τον βλέπατε αλλιώς ή θα τον σκεφτόσασταν ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων;
Πήγαινε στο θέμα: Γνώμες κοριτσιών |