Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 14:46 @Θ. Κλημεντίνη
δεν πιστευω να σε πάρει με κακο ματι δεν υπαρχη λογος αφου δεν κανει αυτος κίνηση θα πρεπει να την κανεις εσυ δεν μπορεις να περειμενεις να την κανει αυτος ,αυτος μπορει να διστάζει αφου λες οτι δεν ασχολειτε πολυ με κοριστια καν την εσυ την πρωτη κινηση και οτι γινει εγινε δεν εχεις τη να χασεις .
Πήγαινε στο θέμα: θελω να γνωρισω τον τυπο στο καφε
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 14:21 @Θ. Κλημεντίνη
οτι ειναι με την παρεα του δεν ειναι οτι το καλυτερο αλλα εσυ πηγαινε και κατσε κοντα τους - διπλα τους ετσι ωστε να δεις αν σου δινει σημασια αυτο καντω μια φορα , μετα την αλλη φορα απλα γνωριστητε πχ γεια με λενε .. και πες του οτι τον βλεπεις πολυ καιρό σε αυτην την καφετερια κτλ αλλα καλυτερα να τον γνωρισεις οταν ειναι μονος του γιατι αν δεν ειναι ετσι θα πρεπει να γνωρισεις και τους φιλους του , γι αυτο οταν τον δεις μονο του πηγαινε κατευθειαν να τον γνωρισεις ;)
Πήγαινε στο θέμα: θελω να γνωρισω τον τυπο στο καφε
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 13:40 @Sex
εχω μια απορεια πανο σε αυτο το θεμα..Οι γυναικαις στην ηλικια 15-16 πως φλερταρουν και γενικα πως κανουν αμα δουν εναν ωραιο αντρα αμα τον δουν σε ενα μερος που ειναι και αυτες .?
Πήγαινε στο θέμα: φλερτ
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 13:28 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ολοι οι αντρες αυτο ελπίζουμε οτι θα κανει η γυναικα την πρωτη κινησει , αυτο κανε και εσυ μια μερα οταν ειναι μονος του πηγενε και μήλα του ανταλλάξτε τηλέφωνα και μετα θα γνωριστείτε καλύτερα .Πήγαινε στο θέμα: θελω να γνωρισω τον τυπο στο καφε
Μήνυμα στις 19/12/2011 στις 14:35 @Κλάψιμο
μια χαρά ει΄σαι φίλε μην ανησυχείς. αν δεν γουστάρεις να κάνεις αυτά που κάνουν οι φίλοι σου απλά μην τα κάνεις ή αν θες βρες άλλους φίλους που να έχετε κοινά ενδιαφέροντα. τώρα για το ότι είσαι κολλημένος στο pc όλα οκ αρκεί να μην επιλέγεις αυτό ανάμεσα στο να βγεις με φίλους και στο να κάτσεις να καίγεσε στο pc. Αν θες βρές κάποιο χόμπι ώστε να έχεις κάτι άλλο να σε ενδιαφέρει. είναι λογικό να στενοχωριέσαι αν σκεφτεσαι πώς θα ήταν αν πέθαινες. και εγώ έχω πάθει περίπου το ίδιο επειδή βαριόμουνα. Πήγαινε στο θέμα: Mia voithia parakalo
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 13:50 @Μηχανήματα
Εδω και πολυ καιρο ο υπολογιστης μου δεν διαβαζει τα DVD και τα παιχνιδια τα CD τα διαβαζει κανονικα . Σκεφτικα μηπως φτεει το Factory Image που ειναι περιπου γεματος , α και ο σκληρος δισκος εχει ακομα πολυ χώρο .. μπορειτε να μου πειτε τι φταιει ???
Πήγαινε στο θέμα: PC DVD |