Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 12:47 @Διασκέδαση
Ευχαριστω ολους !! ΚΑλΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!
Πήγαινε στο θέμα: ταινίες
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 15:39 @Διασκέδαση
ευχαριστω αλλα την εχω δει, αλλες ταινιες?
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 14:51 @Διασκέδαση
Ξερετε καμια ταινια με , με ραγμπι , μπασκετ, χόκεϊ η τιποτα τετοιο η ξερετε καμια ταινία με εφηβους οπως το American pie ?
Μήνυμα στις 30/12/2011 στις 15:11 @Θ. Κλημεντίνη
να στο πω ξεκαθαρα απλα δεν σε θελει
Πήγαινε στο θέμα: δικαιολογιες ανδρων η ιδεολογιες ανθρωπων
Μήνυμα στις 30/12/2011 στις 13:55 @Θ. Κλημεντίνη
εγω λεω να πας να παρεις ενα μαγνιτακι να το βαλεις στο αυτη και να τους πεις οτι εκανες τρυπα τοτε θα δεις και την αντιδρασει τους και μετα αν θελεις πας και κανεις τρυπα
Πήγαινε στο θέμα: περιεργοι γονεις ή?
Μήνυμα στις 30/12/2011 στις 13:51 @Διασκέδαση
πολλαπλασιάζεις τοις αποδόσεις των αγωνων πεταξυ τους και μετα το άθροισμα τους το πολλαπλασιαζεις με τα λεφτα που εχεις παιξει
Πήγαινε στο θέμα: Στοίχημα
Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 12:43 @Sex
χαχα ωραιος .. ακουω αλλες γνωμες για το πως φλερταρουν οι γυναικες στην ηλικια 15-16
Πήγαινε στο θέμα: φλερτ
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 17:42 @Θ. Κλημεντίνη
εμενα αν μου σηνεβενε αυτο δεν θα το εβλεπα κακα αντιθετα θα πιστευα οτι αυτη η κοπελα που μου μίλησε ενδιαφερετε για μενα , αυτος τωρα μπορει με αυτην την κινηση να καταλαβει οτι του αρεσεις αλλα μπορει να νομιζει οτι θελεις απλα να γινετε φιλοι . και δεν θα νομιζει οτι το κανεις για την πλακα σου αφου βλεπόσαστε εδω και πολυ καιρο και αφου ειπες οτι εχετε κατσει διπλα και ανταλαζατε ματιες γι αυτο δεν υπαρχη λογος να νομιζει οτι το κανεις γι πλακα ... γι αυτο πηγενε και μιλα του και αν δεν θελεις να αρχισεις με ενα γεια σου αρχησε καπως ετσι ( υποτίθεται θελεισ να πας μεχρι καπου για ενα λεπτο για να παρεις κατι και πες του αν μπορει να σου κράτησή την θέσει ετσι οταν γυρισεις μετα απο 2-3 λεπτα του λες ενα ευχαριστω και τον γνωριζεις ) ετσι μου το ειχε κανει μια κοπελα και πετυχε
Πήγαινε στο θέμα: θελω να γνωρισω τον τυπο στο καφε
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 15:00 @Sex
γιατι θα σε χάλαγε αν εκανε μια κοπελα το πρωτο βημα .. εμενα δεν θα με χαλαγε καθολου :D
Πήγαινε στο θέμα: φλερτ
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 14:52 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σου με λενε (το ονομα σου ) κα ηθελα να γνωριστουμε γιατι σε βλεπω πολυ καιρο σε αυτην την καφετερια ... κατι τετοιο αν επιτρέπετε για τη ηλικια μιλαμε ?
Πήγαινε στο θέμα: θελω να γνωρισω τον τυπο στο καφε |