Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 08:47 @Διάφορα
Και εγώ έχω και είναι πολύ σπαστικά...Εμένα είναι από αλλεργία σε ένα είδος χόρτου.Στο χόρτο που έχουν στα γήπεδα.Παίζω και σε ομάδα ποδόσφαιρο...Αλλά το καλό είναι ότι μόνο όταν είμαι πολύ ιδρωμένος γίνονται και μόνο την άνοιξη...
Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια και φαγούρα.
Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 17:14 @Μηχανήματα
Γεια σας.Όλοι έχετε δει τώρα στα περίπτερα έχουν κάτι μηχανήματα που κάνουν τις κάρτες ουσιαστικά σαν απόδειξη.Γίνετε να αγοράσεις αυτό το μηχάνημα?
Πήγαινε στο θέμα: Μηχάνημα στα περίπτερα
Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 10:03 @Flame
Κατά την άποψη μου υπάρχουν όχι μόνο βακτήρια και σκουλήκια αλλά και κάποιο είδος ανθρώπου.Ολόκληρο σύμπαν είναι...Καταρχήν οι επιστήμονες δεν ξέρουν αν αυτό το σύμπαν τελειώνει κάπου...Σκεφτείτε λίγο ολόκληρο σύμπαν είναι.Και σε αυτό το σύμπαν είμαστε μόνο εμείς μέχρι τώρα... Στο θέμα μας τώρα εγώ λέω πως ναι μάλλον υπάρχουν!(Κατά την άποψη μου πάντα) Πήγαινε στο θέμα: Εξωγηινοι
Μήνυμα στις 20/5/2012 στις 22:08 @Θ. Κλημεντίνη
Άντε παιδιά θέλω και άλλες γνώμες!!! Πήγαινε στο θέμα: Αυθόρμητα φιλιά
Μήνυμα στις 20/5/2012 στις 14:55 @Θ. Κλημεντίνη
Αγόρια και κορίτσια τι λέτε για τα αυθόρμητα φιλιά?Δηλαδή εκεί που μιλάς με κάποια(που βλέπεις να γίνετε κάτι βέβαια)να την φιλήσεις χωρίς να έχετε σχέση...Τι λέτε?
Πήγαινε στο θέμα: Αυθόρμητα φιλιά
Μήνυμα στις 20/5/2012 στις 10:37 @Θ. Κλημεντίνη
Πόσο χρονών είσαι? Πήγαινε στο θέμα: εμενα μου αρεσει
Μήνυμα στις 17/5/2012 στις 11:57 @Διασκέδαση
Η ΝΕΤ πέρυσι(το Πάσχα νομίζω)είχε παίξει μια ταινία με 2 παιδιά εξωγήινους που είχαν έρθει στην Γη επειδή τους είχαν στείλει ο γονείς τους για να βρουν ένα αντικείμενο που χρειαζόταν για να μην καταστραφεί ο πλανήτης τους.Μαζί τους είχε έρθει και ένα άλλο εξωγήινο πλάσμα που ήταν από τον ίδιο πλανήτη αλλά ήθελε να τους εμποδίσει γιατί ήταν πολλά πλάσματα σαν αυτόν στον πλανήτη και ήθελαν να το κυριεύσουν.Επίσης τους είχε βοηθήσει ένας ταξιτζής αν θυμάμαι καλά. Μήπως ξέρει κάποιος ποια εννοώ? Πήγαινε στο θέμα: Ταινία
Μήνυμα στις 17/5/2012 στις 11:29 @Sex
Όταν κάνεις κάποιος σεξ στην μέση εφηβεία σταματάει η ανάπτυξη του?
Πήγαινε στο θέμα: Ανάπτυξη μετά το σεξ
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 21:21 @Διασκέδαση
Άκουσα ένα τραγούδι που μου άρεσε πολύ!Στο ρεφρέν λέει"Faraway Faraway" νομίζω ότι είναι της Rihanna αλλά όταν πατάω στο youtube δεν βγαίνει τίποτα.Ξέρει κανείς πιο εννοώ. Ευχαριστώ!!! Πήγαινε στο θέμα: Τραγούδι |