Μήνυμα στις 11/4/2012 στις 12:43 @Θ. Κλημεντίνη
Σωστος ο Gray πρεπει να εισαι ο εαυτός σου
Πήγαινε στο θέμα: Πως γινετε να κανεις την κοπελα σου να σε
Μήνυμα στις 11/4/2012 στις 12:42 @Διασκέδαση
εγω παιδια ειμαι απο μικρος Βαλενθια και Μπαρτσελονα , οσο για αυτον τον αγωνα η Ρεαλ πρεπει να κερδισει για να διατηρήσει το +4 απο την Μπαρτσα , ομως και η Ατλετικο θελει τους 3 βαθμους για να διατηρηθούν στην μαχη για την 6η θεση που οδηγη στο Europa League ,οποτε εγω το παιχνιδι το βλεπω 4-6 γοαλ επειδη η ρεαλ πρεπει οπως διποτε να κερδισει
Πήγαινε στο θέμα: Primera Division
Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 17:14 @Sex
εγω και μετα απο 4 σχεσεις παλη μου σηκονετε οταν φιλαω την κοπελα μου αλλα αναλογα και το μερος
Πήγαινε στο θέμα: Σηκώθηκε ο μεγάλος
Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 17:10 @Flame
1 δεν εχω διαβασει τα παραπανο που εχουν γραψει οι αλλη 2 δεν ειμαι ρατσιστης 3 ειμαι απο αλβανια Λοιπον ολο αυτο το θεμα με τον ρατσισμο που εχει δημιουργηθεί στην Ελλαδα απο ανθρωπους που δεν ξερουν πως ειναι να ζεις σε μια ξενη χωρα και να σε μειωνουν ολη την ωρα λες και εσυ δες εισαι άνθρωπος εγω ολο αυτο το βρισκω γελιο , γιατι ενας ρατσιστης σε τετοιο θεμα δεν ξερει πως και Ελληνες που μεταναστευουν σε αλλες χωρες μπορει να δεχονται τον ρατσισμο μερα με την μερα ,ενας ρατσιστης νομιζει πως οι ανθρωποι απο διαφορετικες χωρες ειναι διαφορετική απο αυτους και δεν τους σεβονται . Οσο για το θεμα με τους αλβανους , και εγω οπως ειπα αλβανος ειμαι και δεν γινεται ολοι να ειναι κακοι η ολοι να ειναι καλοι λες και και οι ελληνες ειναι ολοι καλη , το εχουν βρει τωρα ολοι και αμα γινει καμια κλοπη η τιποτα τετοιο λενε αλβανος το εκανε ,και που το ξερεις εσυ ρε μαλακα οτι το εκανε αλβανος στην ελλαδα ζεις πιο πολλες ειναι οι πιθανοτιτες να το εκανε ενας ελληνας παρα ενας αλβανος ! Επειδη εχω πολλα να πω και νευριαζω με αυτο το θεμα το σταματαω εδω , εσεις μπορειτε να πειτε οτι θελετε αλλα εμενα στα αρχιδια μου . Τελος ηθελα να σας πω οτι εχω παρει ελληνικη επικοτιτα οχι οτι δεν ειμαι αλβανος ,αλβανος ειμαι ! οχι ελληνας απλα για μα μην πει καποιος τιποτα Πήγαινε στο θέμα: Ειστε ρατσιστες ?
Μήνυμα στις 28/3/2012 στις 20:57 @Sex
δεν ειναι τιποτα απλα το κεφαλακι ειναι ευαισθητο και πονας το ιδιο προβλημα ειχα και εγω αλλα οταν θα πηδηξεις δεν θα εχεις προβλημα . Αν ειναι αυτο που σου λεω δοκιμασε να βαλεις προφυλακτικο και δες αν δεν μπορεισ να το ακουμπισης ουτε με προφυλακτικο τοτε θα σου ελεγα να πας σε γιατρο .
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το πεος
Μήνυμα στις 28/3/2012 στις 13:00 @Sex
Στο σεξ οταν που σας αρεσει να τελιωνετε στης κοπελες σας , και μια παρθενα κοπελα που θελει να της τελειωσει ?
Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 22/3/2012 στις 17:05 @Μηχανήματα
εχω eset antivirus.. πως κανω "exception" το αρχειο "rld.dll"??
Πήγαινε στο θέμα: rld.dll |