Μήνυμα στις 3/2/2007 στις 00:09 @Διάφορα
καλα φυγανε ολοι? δεν υπαρχει ενεργο θεμα να πω κ εγω την αποψη μου? ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 2/2/2007 στις 23:57 @Διάφορα
αμαν πια πως μπορει να τα ξερεις ολα? ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 2/2/2007 στις 23:48 @Διάφορα
Μετά από πολλά χρόνια βρίσκω ένα φίλο από τα παλιά και με ρώτησε αν τελικά έκανα οικογένεια. Του είπα ότι έχω τρεις κόρες και ότι αν θέλει να μάθει τις ηλικίες τους θα τις βρει με την βοήθεια των εξής:. α) Το γινόμενο των ηλικιών τους είναι ο αριθμός 36 β) Το άθροισμα των ηλικιών είναι ο αριθμός της απέναντι πολυκατοικίας. και γ) Η μεγαλύτερη μου κόρη είναι ξανθιά. Ποιες είναι οι ηλικίες τους; Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 2/2/2007 στις 23:38 @Διάφορα
το πρωτο ναι. αυτο με τις καμηλες δεν μπορω να το βρω!!! Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 2/2/2007 στις 23:31 @Διάφορα
θελω να μπω δυναμικα στο κλιμα. το 2ο το εβαλα γιατι το 1ο ειναι ψιλοβλακεια ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 2/2/2007 στις 17:06 @Διάφορα
Ένας βασιλιάς διοργανώνει αγώνες με έπαθλο την κόρη του. Στο τελευταίο αγώνισμα έχουν μείνει 2 διεκδικητές. Ο βασιλιάς δίνει ένα άσπρο και ένα μαύρο άλογο από ένα στον καθένα. Ο ίδιος θα εποπτεύει τον αγώνα από ένα λόφο. Ο αγώνας θα λάβει μέρος στους πρόποδες του βουνού και θα τερματίζει στην παραλία. Σύμφωνα με το βασιλιά ο νικητής θα είναι αυτός που θα τερματίσει δεύτερος. Οι δυο αντίπαλοι είναι αναποφάσιστοι για το ποιος πρέπει να ξεκινήσει τον αγώνα και βρίσκονται σε αδιέξοδο καθώς ο δεύτερος θα είναι ο νικητής. Σε κάποια στιγμή όμως ένας καλόγηρος περνάει από το δρόμο τους και μην έχοντας άλλη επιλογή τον συμβουλεύονται για το τι πρέπει να κάνουν. Μόλις τους δώσει την απάντηση ο καλόγηρος, αυτοί αμέσως ανεβαίνουν στα άλογα και τρέχουν προς τον τερματισμό. Ποια απάντηση τους έδωσε ο καλόγηρος; Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 2/2/2007 στις 16:59 @Διάφορα
Ποιό γράμμα ακολουθεί στη σειρά κ, δ, τ, τ, π, π, _
Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 1/2/2007 στις 03:12 @Διάφορα
μετραμε με την πρωτη και ακολουθει η δευτερη μεχρι τα μισα? ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 1/2/2007 στις 02:42 @Διάφορα
βγαινω σε ενα μαγαζι που υποστηριζεται οτι υπαρχει γυναικειο φαντασμα. συνηθως σκαει μυτη κατα τις 3 και περιφερεται στις γωνιες... καποιος ισχυριζεται οτι το εχει ακουσει να τον φωναζει.. τιυλαχιστον ειναι ευγενικο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Τρομακτικές ιστορίες
Μήνυμα στις 1/2/2007 στις 02:37 @Διάφορα
απιστευτα αυτα τα αλογα εχουν και τασεις αυτοκτονιας.. πολυ καλο ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τρομακτικές ιστορίες |