Μήνυμα στις 18/3/2007 στις 22:32 @Sex
Εγώ παρόλο που δεν είμαι κορίτσι ένα θα σου πώ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ..Δεν ξέρω τι κόλημα έχουν φάει οι γυναίκες με αυτό..Όπου σταθείς και όπου βρεθείς οι περισσότερες δεν θέλουν να το παίζεις φιγουρατζής.. Πήγαινε στο θέμα: βοήθια προσεγκισης
Μήνυμα στις 11/3/2007 στις 23:25 @Κλάψιμο
Και εγώ μέχρι πρι από 2 μήνες..Εκεί που είχα πάρει όλα τα κορίτσια στο ψιλό γιατί όταν έδινα όλα όσα είχα σε μια σχέση έπαιρνα πόδι το πολύ σε 1 μήνα πριν δυο μήνες έγινε κάτι το φανταστικό...Βρήκα κορίτσι να μου λέει χωρίς να φοβάται ότι είναι τρελά ερωτευμένη μαζί μου και ότι θα έκανε τα πάντα για να είμαστε μαζί..Πρώτη φόρα γινόταν κάτι τέτοιο και αποφάσισα έστω για μια τελευταία φορά να δώσω ότι έδωσα και στις προηγούμενες σχέσεις..Μέχρι τώρα τα πάμε μια χαρά..Με πειράζει όμως λιγάκι που θέλει να ξέρει που είμαι ανα πάσα στιγμή αλλά θα το ανέχομαι και δεν το πέρνω στα σοβαρά..Θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει..
Πήγαινε στο θέμα: Δε με αγαπανε
Μήνυμα στις 11/3/2007 στις 23:18 @Διάφορα
Ακατονόμαστε σε παραδέχομαι!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Πήγαινε στο θέμα: Διαφορά αγάπης - έρωτα
Μήνυμα στις 4/3/2007 στις 00:02 @Θ. Κλημεντίνη
Μου έτυχε και σε μένα πριν από μια εβδομάδα με ένα φίλο μου..Μου άρεσε πρώτη και μου ζήτησε να του κάνω κονέ μιας και μιλούσα εγώ με αυτήν..Του λέω φίλε αυτήν την θέλω εγώ αλλά δεν έκανε στην άκρη..Από μαλακία μου όμως έκανα εγώ πίσω μιας και είχα καβάτζα!!Χθές έμαθα ότι έφαγε πίτα και καθόμουν και γελούσα!!
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει αλλά αρέσει και στο φίλο μου
Μήνυμα στις 3/3/2007 στις 23:57 @Sex
Εγώ πάντως κλείνω τα 16 και δεν μου μπήκε ακόμη στο μυαλό να το κάνω με την δικιά μου..Ίσως γιατί είναι μικρή,ίσως γιατί θέλω να το κάνω με μια μεγαλύτερη πρώτη φορά??Δεν ξέρω ρε παιδιά!!
Πήγαινε στο θέμα: exo apories
Μήνυμα στις 3/3/2007 στις 23:53 @Sex
Bρε κάτσε να γαμίσουμε πρώτα και μετά βλέπουμε και αυτοκίνητα και τα πάντα!!
Πήγαινε στο θέμα: Στο αυτοκίνητο
Μήνυμα στις 25/2/2007 στις 20:43 @Διάφορα
Μπορείτε να μου δώσετε και μένα καμία συμβουλή?Είμαι 1η Λυκείου και έχω τα την Ιστορία των κινητών τηλεφώνων και τα θετικά και αρνητικά!! Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: σχολειο-help
Μήνυμα στις 25/2/2007 στις 00:31 @Sex
Tι να κάνω ρε ακατονόμαστε με αυτά που ακούω...Άκουσα τόσα και τόσα αλλά αυτό!! Άκου εκεί του κολλάει ένα πουτανάκι..Εγώ πάντως 2 επιλογές θα είχα: 1)Ρίξε έναν πο*τσο και κάνε την σαν κύριος 2)Μην ασχολείσαι καθόλου Εγώ πάντως θα έκανα το 2ο..Έγω δεν πηγαίνω να πέσω πάνω στο πουτανάκι.Η μαζεμένες και μικρές κοπελίτσες είναι αυτό το καιρό το φόρτε μου..Μην τις βλέπετε όμως έτσι!Δίνουν κάτι γλωσσόφιλα οι ρουφιάνες.. Για κρεβάτι δεν συζητώ ακόμη γιαιτί είναι μικρά! Πήγαινε στο θέμα: Τη μια θέλει την άλλη δε θέλει
Μήνυμα στις 24/2/2007 στις 12:36 @Sex
Κάλα είσαι μαλάκας??Κάνει αυτές τις μαλακίες και την κυνηγάς από πίσω?? Τέτοια δεν κάνω ούτε εγώ ρε...ΕΛΕΟΣ!! Πήγαινε στο θέμα: Τη μια θέλει την άλλη δε θέλει |