Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 12:34 @Θ. Κλημεντίνη
ωραία και εσύ τι φταις? δεν μπορείς να του εξηγήσεις ότι σε ενοχλεί αυτός ο ''έλεγχος'' φαγητού και γυμναστικής? το σώμα είναι δικό σου, εσύ ζεις μ'αυτό και αυτός δεν έχει κανένα λόγο να επεμβαίνει ακόμα και αν είναι ο φίλος σου....! οκ όλοι έχουμε τις εμμονές μας αλλά είναι πολύ άδικο να τις επιβάλλουμε και στους άλλους....δε μου λες, πάντα έτσι ήταν γραμμωμέος κτλ ή πιο παλιά ήταν αλλίως?
Πήγαινε στο θέμα: ο φίλος μου θέλει να γίνω φέτες
Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 12:21 @Θ. Κλημεντίνη
ΜΗΝ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΜΗ! Έχει φάει μια εμμονή αλλά γιατί την έφαγε? Και μιλάμε για σχέση 2 χρόνων....Πες μου σε παρακαλώ, αυτός εμφανισιακά πως είναι? Είναι γυμνασμένος και έτσι? Είναι αδύνατος πως είναι? Στα ρωτάω αυτά γιατί σκέφτομαι μήπως υπάρχει καμιά περίπτωση να βγάζει τα δικά του κόμπλεξ πάνω σου και σ'όλους τους άλλους... Πες μου για να ξέρω τι να σου προτείνω.....! ![]() Πήγαινε στο θέμα: ο φίλος μου θέλει να γίνω φέτες
Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 09:05 @Sex
αουτς....και δεν είμαστε τώρα για τέτοια....!
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικο
Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 00:19 @Sex
γιατί υπάρχει παρίπτωση να σπάσει άμα βάλεις επιπλέον λιπαντικό?
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικο
Μήνυμα στις 27/7/2006 στις 15:06 @Κλάψιμο
πιστεύω πως η rap μουσική έχει χάσει το νόημα ύπαρξης της.....η rap ήταν αρχικά μια κίνηση ενάντια του κατεστημένου, των κοινωνικών ανισοτήτων, του ρατσισμού κτλ.... και τώρα αυτοί οι ίδιοι ράπερ που τα εκράζουν ακόμη αυτά έχουν γίνει κατεστημένο.... επομένως.....κορο'ι'δία!!συνέχεια τα ίδια και τα ίδια λόγια για γκόμενες, αυτοκίνητα, πολιτικά θέματα..... τώρα εντάξει υπάρχουν και κάποια τραγούδια με πραγματικό νόημα όπως π.χ οι active member περνάνε πραγματικά μηνύματα μέσα από κάποια τραγούδια τους.....(πάντα υπα΄ρχουν εξαιρέσεις και αυτή είναι μία!!) Πήγαινε στο θέμα: Σας αρέσει η ραπ μουσική;
Μήνυμα στις 23/7/2006 στις 22:49 @Θ. Κλημεντίνη
Πιστεύω πως το να αδιαφορήσεις είναι το καλύτερο γιατί μπορεί να σε πονάει αλλά φαντάσου πόσο θα πονέσει εκείνον το γεγονός ότι δεν ξεφτιλίζεσαι για χάρη του και δεν ασχολείσαι πλέον μαζί του!
Πήγαινε στο θέμα: εκδίκηση ή αδιαφορία;
Μήνυμα στις 23/7/2006 στις 22:17 @Sex
Nαι τις παίρνω λίγο με το ψαλίδι γιατί για τον άλλο λογικά είναι ενοχλητικές!
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες...
Μήνυμα στις 22/7/2006 στις 16:32 @Sex
Εγώ συνήθως στο τέρμα κατεβαίνω! Στο σεξ εννοώ! Αλλιώς τη δουλειά είχε η ερώτηση σ'αυτή την κατηγορία?!
Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένη στάση..
Μήνυμα στις 22/7/2006 στις 13:34 @Sex
Ναι έχει γίνει μια μικρή παρανόηση.... Δεν είμαι άντρας που δηλώνει γυναίκα, είμαι γυναίκα original! Ρώτησα αν σας ενοχλεί με έμμεση αναφορά στον στοματικό έρωτα γι' αυτό σου είπα ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω για το γυναικείο παρά μόνο για το αντρικό! ΟΚ τώρα? ΜΗ φρικάρεις λοιπόν! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες...
Μήνυμα στις 22/7/2006 στις 13:03 @Sex
Ποια είναι η αγαπημένη σας στάση?
Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένη στάση.. |