Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 15:16 @Sex
δεν εισαι ατυχος.. ανοητος εισαι που δεν ειχες φορεσει προφυλακτικο:!!!! Πήγαινε στο θέμα: thn ekena thn milkia?
Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 14:02 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις απο τη φιλη σου να βγειτε μια μερα οι 3 σας... Ετσι θα κοψεις αντιδραση και θα καταλαβεις περιπου που βρισκεσαι.. Το πιο απλο αυτο ειναι..
Πήγαινε στο θέμα: πώς να την πλησιάσω;
Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 01:22 @Θ. Κλημεντίνη
μην ξυρισεις τιποτα.. μα τι κομπλεξ ειναι αυτο με τις τριχες;; Ακου παλικαρι η τριχα στον αντρα ειναι γοητεια..
Πήγαινε στο θέμα: Απορία αισθητικής
Μήνυμα στις 19/6/2012 στις 19:12 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:καταρχην βανα ειναι καλο που αναγνωριζεις το λαθος σου. Εγω σαν αντρας ρε παιδι μου.. αν μου ελεγες οτι με γουσταρεις και τα εφτιαχνες με το φιλο μου μετα δεν θα σου ξαναμιλουσα ποτε.. Αυτος μπορει να αισθανεται οτι τον χρησιμοποιησες.. Βεβαια μαλακια και αυτουνου πως ειπε οτι θα το "σκεφτει". Τι; Συμβολαιο υπογραφει;;Το γεγονος οτι θα το ξανασκεφτει παρολου που τα εφτιαξες με το φιλο του σου δινει ελπιδες. Γι αυτο το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις ΕΣΥ την πρωτη κινηση και να εκδηλωσεις το πραγματικο ενδιαφερον σου. Απ'αυτον μην περιμενεις και πολλα γιατι ειναι σε δυσκολη θεση. Το τι θα γινει εξαρταται μονο απο σενα. :) Πήγαινε στο θέμα: λαθος-καψουρα-ελπιδες;;
Μήνυμα στις 19/6/2012 στις 18:29 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε εχεις ενα δικιο... δεν εχω καταλαβει το στυλ της γκομενας.. τι εννοεις ρε παλικαρι να την ρωτησω αμα ειμαι καλος φιλος;; εγω λεω να της το ριξω στα ισα Πήγαινε στο θέμα: με θελει;;;
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 21:19 @Θ. Κλημεντίνη
πες τα ρε φιλε!! τα ξυρισμενα ειναι για τις αδερφες! Πήγαινε στο θέμα: πόδια
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 21:16 @Κλάψιμο
προσπαθησε να γινεις φιλικος.. πχ. ξεκινα με: τι ομαδα εισαι, τη μουσικη ακους, βλεπεις ταινιες, πως σου φανηκαν οι εξετασεις, θελεις να παμε καμια μερα για μπαλα;.... Προπαντων μην δειξεις μηζερια! Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μόνος...:/
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 21:00 @Κλάψιμο
για ποιο λογο να ειναι και ενας φιλος σου μαζι;; θελουν να τον πιασουν γκομενο;; Τι μαλακιες ειναι αυτες! Πες σε ενα παιδι παμε για εναν καφε και φερε οποιον αλλον θες μαζι σου! Ποιος θα σου το αρνηθει;;;;; Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μόνος...:/
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 20:51 @Κλάψιμο
σαν υπογραφη εχεις βαλει ζησε την καθε στιγμη... Πως μπορεις να λες τετοια πραγματα;Προσεγγισε 1 παιδι και κατσσε μιλησε λιγο μαζι του και πες του να βγειτε.. να πατε εστω για εναν καφε Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μόνος...:/
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 20:42 @Κλάψιμο
Λοιπον 1ον γιατι σε αντιπαθουνε, πες μου. Δεν υπαρχουν παιδια τα οποια εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα; Οσο για το θεμα το γκομενικο.. Το οτι δεν εχεις κανει σχεση δε σημαινει τιποτα. Ποια στοιχεια πιστευεις οτι σε κανουν απωθητικο; Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μόνος...:/ |