Μήνυμα στις 23/8/2020 στις 17:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Από την πάνω μεριά είναι η κανονική μέτρηση, γιατί πλάγια κλέβουμε λιγα εκατοστά παραπάνωΠήγαινε στο θέμα: μέτρηση πέους
Μήνυμα στις 31/7/2020 στις 11:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δε νομιζω να φταίει αυτό και δε θα σου έβγαινε τωρα το πρόβλημα αν εφταιγε. Γενικα το σπερμα μας αλλάζει κατά περιόδους, ανάλογα τη διατροφή, τις ορμόνες, στοιχεία όπως ο ψευδάργυρος, η συχνότητα εκσπερματισης, και δεν ειναι απαραίτητο να εχει πάντα την ιδια μορφή. Οποτε αφου δεν εχεις αλλα συμπτώματα ες πως θα παει με τον καιρό. Μπορει απλα επειδη μεγαλωνεις το σπερμα σου να ωριμαζει και να παίρνει μια πιο πηχτη και κολλωδη πυκνοτητα.Πήγαινε στο θέμα: Σπέρμα
Μήνυμα στις 19/7/2020 στις 11:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ξέρω ποιο είναι το συνηθισμένο, αλλά από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω οτι χύνω πολύ πιο αργά στο σεξ.Πήγαινε στο θέμα: Απορία στο sex
Μήνυμα στις 15/7/2020 στις 18:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα. Άντρες είστε και οι δύο και πόσο μάλλον όταν είναι και πατέρας σου. Κι αυτός όταν ηταν στην ηλικία σου λογικά θα ντρεποταν. Δε σου λεω να κυκλοφορείς εντελώς γυμνός μπροστά του, αν και θα σου έκανε καλό. Αλλα το εσωρουχο είναι το ίδιο πράγμα με το να σε δει με το μαγιό στην παραλία, σιγά τη ντροπή.Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις με πατερα
Μήνυμα στις 9/7/2020 στις 11:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Οι τρίχες στον κορμό του πέους είναι φυσιολογικές, οι περισσότεροι άντρες έχουμε. Το μόνο ασφαλές για μόνιμη αποτρίχωση είναι το λειζερ νομίζω, κι αυτο μόνο στην ηβικη χώρα λένε οι δερματολόγοι κι όχι στους όρχεις και το πέος γιατί είναι πιο ευαίσθητη περιοχή.Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα πέους
Μήνυμα στις 8/7/2020 στις 00:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα, κακό δεν είναι, αλλά άμα σε εμποδίζει στην καθημερινότητα σου και σε δυσκολεύει στο να είσαι λειτουργικός ίσως πρέπει να δεις ειδικό. Μιλάμε για σεξομανια σε αυτη την περίπτωση. Αλλιώς απόλαυσε το και εκμετάλλευσου το κιόλας να βγάλεις και κάνα φράγκο.Πήγαινε στο θέμα: Εθισμένος στην πίπα
Μήνυμα στις 7/7/2020 στις 08:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όχι παιδιά, βλακείες είναι αυτά, ούτε με το ύψος ούτε με το πόδι έχει σχέση. Είμαι 1,78 και φοράω 44 νούμερο κι είμαι 19 εκατοστά, και φιλοι μου πολυ πιο ψηλοί με 47-48 νούμερο παπούτσι είναι μικρότεροι εκεί κάτω. Άλλα γονίδια και ορμόνες παίζουν ρόλο σε κάθε μέρος του σώματος.Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλα πόδια, Μεγάλο πέος;;
Μήνυμα στις 31/3/2020 στις 02:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το παθαίνω που και που, αλλά όχι κάθε φορά, δεν είναι κατι ανησυχητικόΠήγαινε στο θέμα: Πολλά υγρα
Μήνυμα στις 8/3/2020 στις 13:31 @Sex
Σε όλους μας νομίζω με παρτενέρ είναι μεγαλύτερη λόγω καυλας, λογικότατο
Πήγαινε στο θέμα: Την νιώθω μεγαλύτερη.
Μήνυμα στις 3/3/2020 στις 03:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πολύ κομπλέ είναι, μπορεί να μεγαλώσει, μπορεί και όχι. Η ανάπτυξη του καθένα είναι διαφορετική, αλλά μετά τα 17 - 18 δύσκολα παίρνει, μόνο στο πάχος μπορεί. Οπότε μπορει να σου μεγαλωσει κανα ποντο ακομα το πολύ και να χοντρυνει λιγο.Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους στα 16 |