Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 02:06 @Sex
Ένα πέος 17,5cm είναι σε φυσιολογικό μέγεθος? Μια κοπέλα μου είπε πως ο δικός της τον έχει 21cm και μου ήρθε κάπως! Επίσης το πέος μου έχει μια κάμψη προς τα κάτω αντί για πάνω και έχω κόμπλεξ γιατί στους περισσότερους είναι προς τα επάνω! Στο πάχος είμαι αρκετά καλά απλά νιώθω κάπως άσχημα γιατί θα ήθελα ένα άλλο πάχος, μέγεθος γενικότερα. Σε ένα πέος τι παίζει σημαντικό ρόλο? Τι κοιτάζει μια κοπέλα?? Πήγαινε στο θέμα: Κομπλεξ περι πέος
Μήνυμα στις 4/1/2012 στις 13:55 @Μηχανήματα
Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. Θέλω να ανεβάσω ένα δικό μου βιντεο στο youtube. Ας πούμε ένα τραγούδι με μία ή περισσότερες εικόνες. Έχω λογαριασμό απλά κάτι κάνω λάθος. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω βήμα-βήμα?? Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Βιντεο σε Youtube
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 20:16 @Sex
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Με βοηθήσατε πολύ! Ευχαριστώ για τον χρόνο που άφησε κάποιος διαβάζοντας τον προβληματισμό μου και ευχαριστώ επίσης τα μέλη που μου απαντήσαν ειλικρινά. Να'στε καλά και καλές γιορτές σε όλους! Πήγαινε στο θέμα: Σοβαρό πρόβλημα με προσανατολισμό
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 21:53 @Sex
Κανείς άλλος?? ![]() Σκέφτομαι όλα αυτά που είχα κάνει στο παρελθόν και δεν μπορώ να συνεχίσω! Νιώθω απογοήτευση,ενοχές και μεγάλη ντροπή! Έχω σχέση και νιώθω απαίσια στη σκέψη με το παρελθόν! Αν δεν τα είχα όλα αυτά θα ήμουν άλλος άνθρωπος! Δεν έχω όρεξη για τίποτα! Εκεί που προσπαθώ να ξεφύγω απ'όλα παπ ξαφνικά αλλάζω διάθεση! Βγαίνω και νομίζω ότι τους κοιτάζω όλους ερωτικά και λεώ απο μέσα μου έλεος ρε γαμώτο!! Μου έχουν γίνει εμμονή! Θέλω να συνεχίσω με την κοπέλα μου να είμαι καλα και να βγάλω μια άκρη επιτέλους. Τι διάολο δεν ξερω την σεξουαλική μου προσωπικότητα? Τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό? Μηπως είναι Ψυχολογικό? Μηπως επειδή κάνω μεγάλη ανάλυση στα πάντα? Μήπως ςπςιδή με υποτιμούσαν παλιότερα και μου εγινε κομπλεξ? Μήπως γιάυτο εστρεψα το βλέμα μου σ αυτο? Και με αφορμή αυτά που είχα κάνει να νιώθω έτσι οπως νιώθω? Το σκυλομετάνιωσα όλο αυτό και αυτά που έκανα δεν τα κάνω πλεον είχα γίνει στο παρελθον το είχα σταματήσει γιατί ενιωσα βλάκας και ήξερα από την αρχή οτι κάνω βλακείες! Απλά νιώθω σκατά σκεφτομαι τα παλια και δυσκολευομαι στη συνέχεια... Μήπως δεν ειμαι 100% στραιτ? Αν δεν είμαι θα πρεπει να χωρισω και δεν θέλω την αγαπάω την κοπελα μου και την θέλω πολύ αυτή τη σχέση! Αν πάλι δεν είμαι δεν θέλω να συνεχίσει να μ αγαπάει η κοπελα μου κ εγω να είμαι κάτι άλλο! Δεν της αξίζει κάτι τέτοιο! Γιατι να συμβαίνει αυτο? Δεν αξίζω ρε γαμώτο! Παδιά πείτε μου κάτι... Δώστε μου την γνώμη σας... Πήγαινε στο θέμα: Σοβαρό πρόβλημα με προσανατολισμό
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 17:12 @Sex
Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το ερώτημα είναι γιατί να σκέφτομαι διάφορα? Γιατί να αναρωτιέμαι εφόσον δεν είμαι? Τι μπορεί να φταίει? ![]() Δεν ξέρω τι να κάνω! ![]() Φταίει μήπως το ότι δεν έχω ολοκληρώσει? Και πάλυ υπάρχουν άτομα που δεν έχουν κάνει σεξ και δεν έχουν κοπέλα! Δε σημαίνει ότι σκέφτονται έτσι! Έλεος ρε γαμώτο δηλαδή! Έχω φάει τρελό κόλλημα! Πήγαινε στο θέμα: Σοβαρό πρόβλημα με προσανατολισμό
Μήνυμα στις 30/11/2011 στις 20:16 @Sex
Καλησπέρα παιδία. Είμαι ο Διονύσης και είμαι 20 ετών. Από πάντα έιχα τον προβληματισμό για το αν είμαι ομοφυλόφυλος η αμφυφυλόφιλος επειδή έκανα κάποιες κινήσεις στο παρελθόν που με προβλημάτισαν. Τους τελευταίους μήνες μου βγήκαν πολύ έντονα αυτες οι σκέψεις σε σχέσει με παλιότερα που έδινα μεγάλη σημασία! Ειχα κάποιες φαντασιώσεις με άτομα που τα ξέρω και έβλεπα υλικό με gay πορνο! Είχα κάποιες φαντασιώσεις τέλος πάντων. Αυτά γίναν σε ηλικία 12++ ετων και συγκεκριμένα για ένα χρονικό διάστημα! Σχέσεις δεν είχα πολλές μια στη δευτέρα λυκείου και μια τώρα! Βρίσκομαι σε σχέση ενος χρόνου και μάλιστα δεν θέλω να χωρίσω γιατί τα πάω πολύ καλά με την κοπέλα μου! Δεν έχω ολοληρώσει και δεν εκανα ποτέ κάτι με κάποια! Δεν την έχω πέσει ποτέ σε κάποια! Όλες τις κινήσεις τις έκανα πρώτα οι κοπελες! Εκτος από μια φορά που είχα κολλήσει με κάποια μεγαλύτερη και τις έστελνα ποτα σε ενα μαγάζι που δουλευα! Είμαι πολύ διαφορετικός στις σκέψεις και δυστυχώς αρνητικός! Η απασιοδοξία κυριαρχεί στη ζωή μου και η αυτοεκτίμησει ειναι κάτω απο το 0! Είμαι εμφανίσημος και φυσιολογικά κιλά και σχέτικά καλά χαρακτηριστικα! Είχα κάποιες επτυχιες άλλα ποτε δεν εκανα κάτι! όλα αυτα γιατι σκεφτομαι μηπως ειμαι gay η bi! Και με τις δυο κοπέλες είχα λειτουργεια! Δηλαδη ερεθυζομουνα με φιλια αγκαλιες και τετοια! Μαλιστα με την κοπελα μου μιλάμε πονηρα στο τηλέφωνο και μπορλω να πω πως υπερ λειτουργώ! Το θέμα ειναι οτι δεν έχω φυσιολογικη καθημερινοτητα γιατι σκεφτομαι έτνονα αυτο το πρόβλημα! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ψυχολογία η τα βιώματα του πατέρα όπως διάβασα στο ιντερνετ πάντως αυτο με απασχολει παρα πολυ! Είναι όλη μου η ζωη απο αυτο εξαρτάται το πως θα είμαι! Είχα κάποια αρνητικα σχολεια και με εχουν κοροιδεψει αρνητικά προς το κοριτσιστικο θέμα! Δεν μου αρεσουν τα αθλήματα μονο το μπασκετ δεν παιζω ομως! Παρεες εκανα και με αγορια και με κοριτσια μαλιστα ηθελα να αρεσω σε κοριτσια απλα δεν ξέρω γιατι δεν εκανα κάτι! Φοβουμαν την αποτυχια? Ντρεπομουνα? Κομπλεξ? Δεν ξέρω ειλικρινα! Θέλω να το κάνω με την κοπελα μου απλα λογο αποστασης εχουμε ενα προβλημα τον τελευταιο καιρο! ( θα ειναι και δυσκολα τα χριστουγεννα λογο δουλειας και δεν θα βλεπομαστε συχνα) ![]() Είμαι αυαισθητος ανθρωπος και κλαιω συχνα! Δεν θα πειραζα μυγα μαλιστα πολλες φορες κλαιγομαι στην κοπελα μου για τα προβληματα τα οποια εχω και φοβαμαι μη τη χασω! Δεν κάνω τιποτα γι αυτο το λογο! όλα αυτα τα κοπλεξ,απαισιοδοξια,αρνητικοτητα και αυτοεκτιμηση προηρθαν απο αυτο το θέμα πιστευω! Ζηλευω ευκολα κάποιον και νιωθω θλιψη στη σκεψη οτι αντιμετωπισω τετοιο προβλημα! Ως που θα παει? Τι να κάνω? Πλεον σκεφτομαι διαφορα και νιωθω ενοχες για το παρελθον το οποιο περασα! Με κομπλαρουν και με αφηνουν πισω! Νιωθω τρομερη πιεση και αγχος! Γιατι δεν μου σηκωνεται με καποια? Πρεπει να κάνω σεξουαλικες κινησεις για να ερθω σε ερθυσμο! Οταν βλέπω καποια δε νιωθω την παραμικρη ελξη εκτος απο την Αννα η οποια ειναι η σχεση μου! Μηπως ειμαι Gay? και δεν το αποδέχομαι? Μηπως είμαι bi και το παιζω straight! Από τη στιγμη που εκανα αυτα με κανει να σκεφτομαι οτι δεν ειμαι 100% στραιτ! Σκεφτομαι διάφορα και πιστευω πως αρχιζω να χαζευω! Μακαρι να γυρνουσα το χρονο πισω και να μη τα ειχα κάνει ποτε! Πειραματισμους εκανα άλλα οχι εξοφρενικά πραγματα! Τα ειχα ξεχασει και τωρα μου βγηκαν στη φορα! Σκεφτομαι οτι κάνω κατι με αντρες, βλεπω ονειρα, βλεπω καποιον και νομιζω οτι τον κοιταω ερωτικα! Γιατι να μη γινεται με κοπελα αυτο! Και να γινεται με ανδρικο φυλο? Μου εχει γινει εμμονη! Το σκεφτομαι τοσο πολυ που δεν εχω χρονο για τιποτα! Αν μου βγει στο μελλον? Θελω να κανω παιδια και οικογενεια! Θα ειναι τρομερο λαθος να ειμαι κατι και στο τελος να το καταλαβω! Θελω να πω αν ημουν θα το αποδεχομουν... παρόλο που κανω τετοιες σκεψεις πιστευω οτι δεν ειμαι κατι τετοιο και απλα βρισκονται στο μυαλο μου! Παιδια τι συμβαινει? Βγαζω συμπερασματα η οχι? Είμαι στραιτ η μπα? Είναι πολλά αυτα που θέλω να πω! Τι πιστευται? Πειτε μου μια θεωρια μια αποψη οτι θέλετε δεχομαι τα παντα! Πως ειναι καποιος gay πως καποιος Bi? Αν ημουν gay θα λειτουργουσα ετσι με την κοπελα μου? Μηπως ειναι bi? Αν ειμαι θα πρεπει να χωρίσω και δεν θέλω ![]() Γιατι να τα σκεφτομαι όλα αυτα και το κάθε παιδι που εχει τετοιους προβληματισμους! Μπορει κάποιος να μου προτεινει καποια λυση? θα πεθάνω δε πάει άλλο! Ισως περναω τη χειροτερη φαση της ζωης μου! Πλεον οτι κάνω εχω την εντυπωση οτι ειναι ομοφυλοφιλικο! Σκεφτομαι τοσα πολλα και έχω χάσει πολλες ευκαιριες στη ζωη μου! Ειμαι απογοητευμένος! Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και για τις απαντησεις που θα αφήσει κάποιος! Να στε όλοι καλά. Πήγαινε στο θέμα: Σοβαρό πρόβλημα με προσανατολισμό |