Μήνυμα στις 15/11/2010 στις 17:13 @Θ. Κλημεντίνη
ισως na σε εχει ξεπερασει...μπορει να επρεπε να ειχες κανει κινησει πιο νωρις...απο το καλοκαιρι, της εχεις ξαναμιλησει για αυτα που αισθανεσαι για αυτη? εννοω τησ τα εχεις ξαναζητησει? =/
Πήγαινε στο θέμα: με μπρεδεψε
Μήνυμα στις 15/11/2010 στις 15:47 @Θ. Κλημεντίνη
μπορει..αστην λιγο να το σκεφτει, και ξεκαθαρισε της τι αισθανεσε για αυτην..μετα θα καταλαβει οτι την θες.. Λογικα μετα, αφου λες οτι σε θελει, θα τα φτιαξετε... απ την αλλη ομως,αν δεν εχει και πολυ εμπειρια, ισος να φοβαται και να νιωθει αβολα...εξηγησε της πως νιωθεις, και θα καταλαβει οτι καπως ετσι νιωθει και αυτη για σενα..ι Πήγαινε στο θέμα: με μπρεδεψε
Μήνυμα στις 15/11/2010 στις 15:13 @Διάφορα
πολλοι λενε οτι ειναι αδερφιστικο -.- μλκιεσ Εμενα προσωπικα μου αρεσει να εχουν τα αγορια 2 τρυπες..^^ αλλα πρεπει να τους πηγαινει..μην βαλεις μεγαλα σκουλαρικια, απο την στιγμη που εχεις 2 τρυπες βαλε κατι πιο διακρυτικο ;) Πήγαινε στο θέμα: σχετικα με τα σκουλαρικια στο αυτι
Μήνυμα στις 15/11/2010 στις 15:07 @Θ. Κλημεντίνη
μμ..δωστης λιγο χρονο..αφου λες οτι σε θελει, δεν θα αργησει να σου το πει.. καλυτερα να μην βιαστεις,πηγαινε με τα νερα της..:) Πήγαινε στο θέμα: με μπρεδεψε
Μήνυμα στις 14/11/2010 στις 15:26 @Διάφορα
σευχαρυστωω πλ στεφανεε...αυτο πρεπει να ναι! μαλλον το εχουν κανει remix για την διαφημιση.. xD γιατι δεν ειναι ακριβως το ιδιο... παντωσ σευχαριστωωω =D Πήγαινε στο θέμα: ποιο ειναι βρε παιδια αυτο το τραγουδι..
Μήνυμα στις 14/11/2010 στις 10:39 @Διάφορα
γειαα σας! εδω και καμποσο καιρο, ψαχνω να βρω ενα τραγουδι και δεν το βρισκω! δειτε αυτο το βιντεο, και οποιος ξερει ας μου πει...http://www.youtube.com/watch?v=geMVMPhn1XI ![]() Πήγαινε στο θέμα: ποιο ειναι βρε παιδια αυτο το τραγουδι..
Μήνυμα στις 13/11/2010 στις 11:37 @Διάφορα
στεφανεε σορυυ..μετα το ειδα =)
Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 13/11/2010 στις 11:35 @Θ. Κλημεντίνη
αμα λες οτι θα φας σηγουρα χιλοπιτα,μην κανεις κινηση..παντος εγω θα σου ελεγα να προσπαθισεις..γιατι που ξερεισ? αυτη καταφερε να σε ξεκολλισει απο την αλλη ,που την ηθελες 2,5 χρονια..κατι ειναι και αυτο..και χιλοπιτα να φασ, παλι κερδισμενος εισαι..:P
Πήγαινε στο θέμα: περι Κοπελας το αναγνωσμα |