Μήνυμα στις 19/2/2010 στις 19:12 @Sex
nai mphke gia ligo kai vghke alla exw tis amfivolies mou...
Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι για πιθανη εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 19/2/2010 στις 19:11 @Sex
δηλαδη πως θα επρεπε να το χειριστω???να εκανα οτι μου ελεγε μηπως??:(
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 16/2/2010 στις 23:06 @Sex
συμφωνω με αυτο που λες...και ειδικα εμενα που πηγαινει και με αλλες και δεν θελει και το προφυλακτικο....αλλα οταν αγγιξεις και ειναι εντελως στεγνος υπαρχει ο κινδυνος των προσπερματικων υγρων?
Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι για πιθανη εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 16/2/2010 στις 23:03 @Sex
ναι το εβαλα ετσι απλα εκεινη τη στιγμη απλα λεω γιατι με υπολογιζουν για 14 με 16...
Μήνυμα στις 16/2/2010 στις 19:49 @Sex
LOL την αληθεια σας ειπα...γιατι με κανετε μικροτερη??:P
Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 23:35 @Sex
δεν μπορω να τον εμπιστευτω γιατι συνεχεια αυτος και μονο αυτος ειναι η αιτια που ποναω,ανησυχω,χαλιεμαι και απογοητευομαι...και με αλλα ατομα που δεν αξιζαν ειχα κολησει αλλα αυτα τα ξεπερασα επειση ευτυχως ο ενασ εφυγε απο το νησι και οι αλλοι απλα εξαφανιστηκαν απ τη ζωη και την καρδια μου με τον καιρο...αλλα παντα ολοι εκμεταλευονται την ευαισθησια μου...κι οσο σκληρη κι αν γινομαι ξαφνικα ξεσπαω σε λιγμους διχως κανενας να ξερει το λογο...εχει καταστραφει κυριολεκτικα η ψυχολογια μου...κι οσο για την πολη μου εχει ιεκ κ πανεπιστημιο αλλα δεν μ ενδιαφερει κατι απ αυτα...γιατι τ ανεφερες πριν?πιστευεις οτι αξιζει να διαβασω για το πανεπιστημιο και να μπω εδω?
Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 23:30 @Sex
ασφαλως και δεν ειναι απ τη στιγμη που ολα τα δυσκολα τα περνας μονος...αλλα και μια φιλη που εχω,ενω εγω σημερα εχω σκασει να κλαιω εκεινη γυριζει στα παρτυ κι ενω ξερει την κατασταση μου και εχει δει πως της φερομαι εγω οταν ειναι χαλια,εκεινη δεν μπηκε ουτε στον κοπο να μου στειλει ενα μυνημα,να δω οτι τουλαχιστον με νοιαστηκε...
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια...
Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 18:41 @Sex
fη αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να εμπιστευτω...γιατι εδω ολοι ειναι καλοι στην αρχη σε κανουν να τους ανοιχτεις και μετα σε προδιδουν εκει που δεν το περιμενεις...και δεν ψαχνομαι για σχεση...για ατομα που με νιωθουν και με καταλαβαινουν ψαχνομαι κι ευτυχως που υπαρχει και το φορουμ εστω και ανωνυμα τουλαχιστον... ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια...
Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 17:55 @Sex
αυτο το σκεφτομαι ακομη και τωρα γιατι συγκρινω τα πραγματα με το πως ηταν στην αρχη η συμπεριφορα του και πως ειναι τωρα...ορισμενες φορες με προσεχει,δειχνει να νοιαζεται και αλλες φορες που εγω μπορει να κλαιω εκεινος χεστηκε και ερχεται θελοντας να κανει τα παιχνιδια του μαζι μου...απλα λογο χαμηλης αυτοεκτιμησης και αυτοπεποιθησης που εχω δεν νιωθω οτι θα τον νοιαξω η οτι μπορω να βρω κατι καλυτερο...παρολο που ενδιαφερονται αρκετα ατομα αλλα επειδη εχω στεναχωρηθει κι εχω πονεσει πολυ με την ολη ιστορια φαβαμαι και νιωθω αβολα να προχωρησω...τελικα ειναι καλο να εισαι μονος τις περισσοτερες φορες γιατι ακομη και τα ατομα που νιωθεις οτι ειναι διπλα σου στην ουσια εχουν μονο καποιο συμφερον... ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια...
Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 16:55 @Sex
Σιγα να μην τον ποναει αυτον που τον εχω γραψει...αν ηταν θα νοιαζοταν και θα μου το εδειχνε γενικα κι οχι μονο οταν ειναι κουρουπετο απ το ποτο...εσυ το πιστευεις αυτο που λες???
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια... |