Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 08:38 @Sex
αν τραβηξεις 6 φορες σε μια μερα γινεται σαν μελιτζανα... αν σας εχει τυχει... αυτοι που το κανουν 8-9 φορες τι κανουν...πινουν redbull κ κανουν αναισθησια στο κ@βλ! τους...??? γιατι κ εγω το ειχα απορια... κατ'αρχας αν φοραω προφ η πρωτη μου παιρνει 1/2 ωρα κ η δευτερη τουλαχιστον 1 ωρα.... μεχρι 4 εχω φτασει κ ηταν 7 ωρες δουλεια non-stop... για να το κανω εγω 8 φορες θελω δυο μερες.... φαμταζομαι κ ο RGXRISTOS το ιδιο "προβλημα" θα εχει κ γι αυτο απορει... καμια γνωμη??????? Πήγαινε στο θέμα: πως μπορω ν καταλαβω ποσες φορες το εκανα
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 08:21 @Sex
*ακου να δεις dimitris 17 σορρυ Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 08:18 @Sex
ακου να δεις... αν θες να το μεγαλωσεις καλα κανεις...κ εγω θελω... ο ξαδερφος μου μου εχει πει για κατι ασκησεις που σε ενα χρονο στο φτανουν κοντα στα 20...σε λιγοτερο αν το εχεις 18 κ 19 βεβαια,αλλα μεσο ορο εκει..1 χρονο... το θεμα ειναι...εχεις τα κουραγια??? να το κρατας με τα δυο δαχτυλα(οπως οταν το πιανεις αλλα μονο με τον δεικτη απο κατω κ τον αντιχειρα απο πανω)κ να τον τραβας προν τα πανω σαν να θες να το μακρυνεις(πραγμα που θες) ενω ειναι σε στυση...για μιση ωρα, οχι γρηγορα,καθε μερα, χωρις να τελειωνεις....για εναν ολοκληρο χρονο!!!!!!!! εγω παντως προτιμω το μεγεθος μου,απο αυτο το βασσανο...που λογο κλισης στα αριστερα δεν μπορω κ με ακριβεια να προσδιορισω...αλλα κ δεν με νοιαζει,γιατι οταν η κοπελα σου λεει οτι εισαι ο καλυτερος κ το βλεπεις στα ματια της...χεστηκες για τις λεπτομεριες... γι αυτο φιλε μην φας ενα χρονο,κυριολεκτικα,για μαλακιες...καλυτερα εξασκησου στο θεμα "γνωριζοντας τι ψαχνει μια γυναικα στο σεξ" κ οταν βρεις μια ακρη(γιατι το τι ψαχνει ασ'το...)τοτε φροντισε να της το δωσεις κ με το παραπανω... Υ.Γ.:αν ηταν απλο θα ειμασταν ολοι ψ*λ@ρ@δε$....κ επισης απαντησε στον εαυτο σου τι σου ακουγεται καλυτερο: -"πωσ ηταν εχθες?ηταν καλο..??" 1)-"παιδια ηταν τελειο,υπεροχο...μπλα...μπλα" ή 2)-"παιδια την ειχε 20 cm...!!!" Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 07:26 @Sex
αν καποιος απο το πολυ το τακα τακα ή απο τη φυση του την ειχε να γερνει στα δεξια ή αριστερα ή κατω...θα σας απωθουσε ως γυναικες για να κανετε κατι....αν ναι,γιατι απωθει κατι τετοιο?? αν οχι,γιατι οχι?? καθε αποψη αποδεκτη... (θεωρουμε το μεγεθος στα 15 cm για να μην εχουμε θεμα μικρο-μεγαλο) Πήγαινε στο θέμα: Women ONLY!!!!!!!!
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 07:18 @Sex
μη σε νοιαζει αν την εχεις μεγαλη η μικρη...απλα οτι πορνο εχεις δει μονο να ξερεις οτι θα σε βοηθησει στο σεξ... κ επισης το μυστικο ειναι να κανεις τη γυναικα να το ευχαριστιεται κ μετα να το ευχαριστιεσαι κ εσυ... θα μενεις αξεχαστος κ ας εισαι κ ανυπαρκτος σε μεγεθος.... αν κοιτας μονο την παρτυ σου θα καταληξεις να σε λεει καφρο κ να της αρεσει καλυτερα ενας αλλος που θα την υπολογιζει στο σεξ κ ας την εχει μικρη.... ειπες οτι θες να μαθεις για το σεξ... εγω αυτα εχω να διδαξω απο εμπειριες μου.... i hope i helped Πήγαινε στο θέμα: help me gia na matho gia to sex! 14xronos
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 07:09 @Sex
οντως...προφυλακτικο απο τουδε κ στο εξης κ προς το παρον ψυχραιμια κ ωριμοτητα σε καθε κινηση... ισως θα επρεπε να ενημερωθεις για την αντισυλληψη κ το τι χρειαζεται να αποφυγεις για να εισαι ησυχος... γραψε αντισυλληψη στο google κ μπες να δεις κ να μαθεις.... κ συγκρινε κ περιπτωσεις για να δεις τι τρεχει με το προβλημα σου... Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ PLZ.....
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 06:49 @Sex
αν καταλαβα καλα φορουσε το μποξερακι του κ μπηκε μεσα...???? καλα δεν ποναει???κ εσυ κ αυτος..ειναι κ τα δυο πολυ ευαισθητες περιοχες...ποναω στην ιδεα... αν εγινε οντως ετσι τοτε υπηρχε κινδυνος...αλλα τωρα το ξερεις το αποτελεσμα...εχουν περασει 10 μηνες.. αν απλα φορουσε μποξερακι κ ηταν εξω... δεν υπαρχει προβλημα...ξανακαντε το αν θετε.. εγω συνιστω προφυλακτικα για απο τουδε.. κ για σιγουρια να τελειωνει κ εξω Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχία για εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 06:40 @Sex
αν τον ειχες προετοιμασει πιο πριν για το τι θα επακολουθησει...ισως για να κρατησει περισσοτερο να εκανε τιποτα μονος του για να μην τελειωσει ευκολα μετα...κ δεν μπορεσε να τελειωσει καθολου... (μεθοδος μπουρδελο..μην πανε τσαμπα τα λεφτα..) (μην το παρεξηγησεις..αν το εκανε ηταν για να σε εντυπωσιασει,οχι για καποιον αλλο λογο...) επισης μπορει να εκανε κατι μονος του γιατι το ειχε αναγκη κ να μην περιμενε να γινει κατι μεταξυ σας τοσο συντομα...κ να ειχε το ιδιο αποτελεσμα.. (την αλλη φορα πες του το..) το αγχος το βαζω στο τελος αλλα δεν το αποκλειω σε καμια περιπτωση ομως δεν φταις... Πήγαινε στο θέμα: φταίω???????????
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 06:20 @Sex
τι καποτες παιρνεις??? τελειωνεις μεσα?? αποψη:τα again συνηθως το παθαινουν αυτο γιατι εχουν χοντρο λαστιχο στη βαση... γνωμη:παρε duo κ μην τελειωνεις ποτε μεσα... ευησυχασμος:εγω την επαθα ασχημα περσυ.. τελειωσα..σκουπιστηκα...αλλαξα καποτα κ μετα απο 3/4 πανω στην πραξη εφυγε η καποτα οταν η κοπελα σφιχτικε πανω στον οργασμο κ εμεινε μεσα της... εσκαψα κ την εβγαλα... κ δεν ειμαι ουτε μπαμπας ουτε φαντασμα...(γιατι θα με σκοτωναν αν την εφηνα εγκυο...) Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικο!
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 06:10 @Sex
πλεον οι περισσοτερες βλεπουν τριχα κ στριβουν...αλλες γουσταρουν(ελαχιστες,μικρες τουλαχιστον)..αλλες παλι δεν εχουν προβλημα... μην περιμενεις στανταρ αντιδραση φιλε... το πιο αποδεκτο ειναι το ξυρισμενο.... Πήγαινε στο θέμα: Με η Χωρις.... |