Μήνυμα στις 4/5/2009 στις 22:25 @Sex
εγω την επεμβαση την εκανα στα 22,οποτε ειχα σεξουαλικες εμπειριες και πριν την επεμβαση. υπαρχουν προβληματα με φιμωμενο το πεος τωρα αν εχει το παιδι προβλημα ή οχι δεν το ξερω..γι'αυτο λεω οτι πρεπει να παει στον γιατρο. οσο για το τελευταιο που λες για την πληρη αναπτυξη..ενας φιλος μου την εκανε στα 13 και δεν ειχε κανενα προβλημα. Αλλωστε εδω γινονται περτομες στα μωρα..στα 14 θα ναι το προβλημα? και βεβαια δεν επηρεαζει η αφαιρεση λιγου δερματος..τον οργανισμο Πήγαινε στο θέμα: Μικρό μέγεθος
Μήνυμα στις 4/5/2009 στις 21:07 @Sex
παιδια νομιζω πως περνατε αψηφιστα το θεμα της φιμωσης. εχω την εμπειρια γιατι ο ιδιος ειχα το ιδιο προβλημα. Η σεξουαλικη ζωη ειναι πολυ περιορισμενη με φιμωμενο πεος. Πρεπει να γινει περιτομη. φιλε bloody star να επισκεφθεις τον γιατρο σου να στο επιβεβαιωσει. παντως πραγματι η περιτομη ειναι διαδικασια ρουτινας.10 λεπτα υποθεση με τοπικη αναισθησια.χαλαρα... μην ανησυχεις αλλα μην το αφησεις ετσι. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια στο σεξ
Μήνυμα στις 4/5/2009 στις 20:58 @Sex
φιλε sarruman oμως υπαρχει προβλημα οταν το πεος πασχει απο φιμωση.Πρωτον γιατι μπορει να οδηγηθουμε σε παραφιμωση που χρηζει αμεσης επεμβασης,αν βεβαια ειναι παθολογικη η φιμωση.Δευτερον η σεξουαλικη ζωη δυσκολευει παρα πολυ οταν το πεος ειναι φιμωμενο.Καταλαβαινεις... Φιλε Σαλονικιε δεν πρεπει να ανησυχεις αλλα πρεπει να μιλησεις πρωτα απ'ολα στους γονεις σου και βεβαια να επισκεφθεις τον γιατρο σου.Θα στο επιβεβαιωσει αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες. Και να σου πω και το καλο της περιτομης? μπορεις να κερδισεις 1-2 ποντους σε μηκος αλλα και 0,5 σε παχος.. Αλλα δεν ειναι το θεμα του μεγεθους,ειναι θεμα υγειας πρωτα απ'ολα.θα νιωθεις πολυ καλυτερα και στη σεξουαλικη σου ζωη. Πήγαινε στο θέμα: Μικρό μέγεθος
Μήνυμα στις 3/5/2009 στις 16:18 @Sex
αυτο που πιθανως εχεις, λεγεται φιμωση..το κεφαλακι κατα την στυση δεν μπορει να αποκαλυφθει. η λυση ειναι η περιτομη.μην φοβασαι ειναι μια απλη επεμβαση δεκα λεπτων περιπου.σου γινεται τοπικη αναισθησια και δεν καταλαβαινεις τιποτα.την εκανα κι εγω και τωρα ειμαι μια χαρα. οπωσδηποτε να επισκεφθεις εναν παθολογο να επιβεβαιωσει το προβλημα σου. παντως μην ανησυχεις. Πήγαινε στο θέμα: Μικρό μέγεθος
Μήνυμα στις 2/5/2009 στις 17:59 @Sex
καπως μπερδεμενα τα λες.. αν παρω το χαρακα και μετρησω πλαγια το αποτελεσμα θα ειναι διαφορετικο απ το να βαλω την μεζουρα γυρω γυρω. και τα δακτυλα πως?το ενα διπλα απ το αλλο? Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 1/5/2009 στις 16:04 @Sex
τα βυζια σας τα μετρατε ομως.. ας μου απαντησει καποιος αντρας παρακαλω. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 30/4/2009 στις 15:54 @Sex
Καλησπέρα.μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως να μετρησω το παχος του πεους μου?να μετρησω την περιμετρο και να το διαιρεσω με το 3,14?πως ακριβως?
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους |