Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 18:16 @Sex
Ρε παιδιά ησυχάστε...Όλοι έχουν διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης.Επειδή κάποιος μικρότερός σας την έχει μεγαλύτερη δεν σημαίνει πως είναι ψεύτης,ούτε ότι έχει ελεφαντίαση.Μην ακούτε μαλακίες...Η ελεφαντίαση είναι μια τρομερή ασθένεια που προσβάλλει και άντρες και γυναίκες.Αποτέλεσμα της ελεφαντίασης είναι η υπερβολική αύξηση των άκρων,των μαστών(στις γυναίκες) και των όρχεων,όχι του πέους...Είναι αηδιαστικό! Το μέγεθος του πέους οφείλεται αποκλειστικά στα γονίδια του καθενός,δηλαδή πόσο μεγάλο τον έχει ο πατέρας,ο παππούς του οι θείοι του κλπ. Και ναι κάποιοι στα 13,στα 14 και στα 15 τον έχουν πάνω από 15 εκ...Π.χ. εγώ που είμαι 14 και κάτι τον έχω 17,σχεδόν 17.5...Αυτό δεν σημαίνει ότι λέω ψέματα...Ξέρω παιδιά στην ηλικία μου που τον έχουν 13,άλλα που τον έχουν 15 και άλλα που τον έχουν 17...Όλα είναι πιθανά...Μην γίνεστε κομπλεξικοί...Αγαπήστε το σώμα σας όπως είναι γιατί δεν μπορούμε να το αλλάξουμε...Κάποιος που τον έχει 10 εκ. είναι το ίδιο άντρας με κάποιον που τον έχει 21. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 14:56 @Sex
Εμένα μου το είχε πει ο γιατρός αυτό με το μπάνιο όταν ήμουν 6 χρονών και δεν έχω τώρα πρόβλημα.Τώρα στα 14 πολλοί φίλοι μου που δεν το ήξεραν έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα και προσπαθούν να το κατεβάζουν λίγο λίγο.
Πήγαινε στο θέμα: Κεφαλάκι
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 02:43 @Sex
Όχι δεν στεναχωριέμαι μήπως δεν μου μεγαλώσει...Απλά κάποιοι λένε ότι το μέγεθος μετράει,κάποιοι πώς δεν μετράει και δεν ξέρω τι να πιστέψω...Τουλάχιστον είναι το 17 ένα μέγεθος καλό? Ούτε μεγάλο,ούτε μικρό? Μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα χωρίς να την πονέσει?
Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 23:54 @Sex
Όχι...Δεν τον έχουν όλοι 13-14...Εγώ τον έχω 17 και ήθελα να δω αν ήμουν ο μοναδικός...Μήπως αναπτύχθηκα πολύ γρήγορα και δεν μου μεγαλώσει άλλο?
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 17:32 @Sex
Γειά σας είμαι 14 και πάω στα 15 σε κάμποσους μήνες και θέλω να συγκρίνω το μέγεθός μου με άτομα της ηλικίας μου.Λοιπόν,αν είστε 14 ή 15,πόσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 10/7/2012 στις 14:04 @Sex
Κοίτα φίλε,είμαι και εγώ 14 και έχω ρωτήσει μεγαλύτερους κλπ...Οι περισσότεροι μου έχουν πει 3 εκατοστά και με πολύ ζόρι 4...Οπότε μια χαρά...
Πήγαινε στο θέμα: μηκος πεους 14+
Μήνυμα στις 9/7/2012 στις 22:16 @Sex
Εγώ συνήθως στα 15 με 20 λεπτά,μερικές φορές λιγότερο,άλλες φορές περισσότερο.Εξαρτάται.Είχα ακούσει ότι υπάρχουν προφυλακτικά με επιβραδυντικό τα οποία όντως δουλεύουν.Επίσης ξέρω ότι με τον καιρό και όσο περισσότερο κάνει κάποιος σεξ,τόσο ανεβαίνουν οι αντοχές του και μαθαίνει να ελέγχει την εκσπερμάτωση.Τέλος έχει αποδειχτεί ότι μετά την περιτομή,είτε για ιατρικούς είτε για θρησκευτικούς λόγους,το πέος,και κυρίως η βάλανος,γίνεται όλο και λιγότερο ευαίσθητο με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να φτάσει σε σημείο που χρειάζεται αρκετή ώρα για να εκτοξευτεί το σπέρμα.Αυτό όμως έχει και μειονεκτήματα,καθώς η εκάστοτε ερωτική σύντροφος κουράζεται και δεν ευχαριστείται.Εάν έχεις πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης δες το λινκ: http://www.askitis.gr/sexproblems/view/proori_ekspermatisi
Πήγαινε στο θέμα: ποσο γρηγορα εκσπερματωνετε?
Μήνυμα στις 9/7/2012 στις 19:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ίσως ακούγεται περίεργο,αλλά δεν είναι.Ένας straight άντρας δεν έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σπέρμα,και ίσως από περιέργεια δοκιμάσει τα ίδια του τα χύσια.Δεν είναι κακό,απλά κάντο μόνο αν είσαι περίεργος να δοκιμάσεις τη γεύση τους.Αν δεν θέλεις μην το κάνεις...Και όποιος το κάνει βέβαια δεν σημαίνει πως είναι gay...Κάποιοι ευλύγιστοι κάνουν ακόμα και στοματικό στον εαυτό τους,οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε τι είναι φυσιολογικό και τι δεν είναι...Πήγαινε στο θέμα: ΧΥΣΙΑ
Μήνυμα στις 7/7/2012 στις 17:16 @Sex
1)Απ'ότι έχω ακούσει υπάρχει ένα όργανο μέτρησης που λέγεται ορχιδόμετρο και όντως μοιάζει με κομπολόι(πάτα orchidometer στο google images και θα καταλάβεις...) 2)Τα δικά μου είναι αρκετά μεγάλα κάπου στο 20 με 25 στο ορχιδόμετρο... 3)Όντως όταν οι όρχεις είναι μεγαλύτεροι παράγεται περισσότερο και υγιέστερο σπέρμα,και οι πιθανότητες γονιμοποίησης είναι μεγαλύτερες,αλλά και πάλι κάποιος με μικρούς όρχεις είναι απόλυτα υγιής και γόνιμος. Πήγαινε στο θέμα: ποσο ΤΑ εχετε?
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 17:29 @Sex
Ποιά είναι η κατάλληλη ηλικία για να κάνεις σεξ? Τα 14 για παράδειγμα? Και κάτι ακόμα... Τα προφυλακτικά βγαίνουν σε μεγέθη? Π.χ. XS,S,M,L,XL?
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ |