Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 20:38 @Διάφορα
όχι κοντά είναι,αλλά έχω ένα στυλ μαλλιών που το έχω καιρό,θέλω κάτι πρωτότυπο... Πήγαινε στο θέμα: Κούρεμα
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 18:03 @Διάφορα
Κανένα καλό κούρεμα/hair style για σγουρά μαλλιά;;
Πήγαινε στο θέμα: Κούρεμα
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 15:24 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ νομίζω πως κάνει το αντίθετο,γιατί και όταν γνωριζόμασταν στην αρχή της χρονιάς και δεν μιλούσαμε,τα ίδια έκανε με τον άλλον...Μήπως το κάνει για να ζηλέψει ο άλλος;Αλλά την Παρασκευή όταν ο άλλον έλειπε μαζί μου ασχολιόταν σε όλα τις ώρες και είχε την ίδια συμπεριφορά όταν ήταν και ο άλλος τις προηγούμενες μέρες απέναντι μου....Πάντως είναι σίγουρο πως τον γουστάρει :(...
Πήγαινε στο θέμα: Καινούργια φίλη
Μήνυμα στις 7/12/2012 στις 22:00 @Θ. Κλημεντίνη
Κανένας,καμιά απάντηση; Πήγαινε στο θέμα: Καινούργια φίλη
Μήνυμα στις 7/12/2012 στις 18:53 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξέρω τι γίνεται,δεν την ξέρω και πολύ καιρό...Αλλά μάλλον τον γουστάρει...
Πήγαινε στο θέμα: Καινούργια φίλη
Μήνυμα στις 7/12/2012 στις 14:51 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχήν γεια σας!Έχω ξεπεράσει αυτήν που ήμουν ερωτευμένος 2 χρόνια και φέτος που πήγα σε καινούργιο σχολείο γνώρισα μια άλλη που είναι πολύ ωραία και καλή σε χαρακτήρα.Τώρα τελευταία ήρθαμε πιο κοντά...Δεν είμαι ανοιχτός άνθρωπος,είμαι και ντροπαλός και επειδή μου ζητάει να την αγκαλιάσω,δεν μπορώ.Με φιλάει πολλές φορές(μάγουλο).Επίσης με την κολλητή της που είναι κόρη του προπονητή μου με λένε GAY για να με πειράξουν(επειδή δεν είμαι ανοιχτός και ντροπαλός :Ρ).Όταν της λέω πως δεν είμαι μου λέει απόδειξε το(δηλαδή?).Και στο facebook μιλάμε...Στην ώρα του μαθήματος(καθόμαι 1ο θρανίο και αυτή στο διπλανό 1ο θρανίο)με κοιτάει αρκετά και μερικές φορές μουγκρίζει για να την κοιτάξω.Πολλές φορές κάνει με τα χέρια της καρδία όταν την κοιτάω.Το πρόβλημα μου είναι πως γουστάρει έναν άλλον(δεν ξέρω τι γίνεται βασικά)από την διπλανή τάξη που στα διαλύματα τον αγκαλιάζει αλλά αυτός δεν δείχνει πως θέλει,κάθεται ακίνητος και πολλές φορές κοιτάει αλλού.Δεν ξέρω τι να κάνω,αρχίζω να την αγαπάω...Τι λέτε πρέπει πρώτα να σπάσει ο πάγος μεταξύ μας και να κερδίσω την εμπιστοσύνη της και μετά να κάνω κάτι παραπάνω?Ή θα χάσω τζάμπα τον χρόνο μου(αν κάνει κάτι με τον άλλον)...Από την άλλη,η άλλη που ήμουν ερωτευμένος,δείχνει πως ζηλεύει όταν είμαι με την τωρινή(καν δεν με ενδιαφέρει)...Δώστε μου καμιά συμβουλή τι να κάνω...! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ:Δεν είναι καμιά πουτ@ν@ επειδή φέρεται έτσι σε 2 άτομα,είναι καλή. Πήγαινε στο θέμα: Καινούργια φίλη
Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 23:56 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Είναι μεγάλη η απόσταση και πρέπει να ρισκάρεις,γιατί πες ότι κάνετε σχέση από απόσταση,αυτή μπορεί να κάνει και σχέση εκεί και εσένα να σου λέει πολλά και διάφορα.Πρέπει να κρατήσετε επαφή,να την γνωρίσεις και να σε γνωρίσει καλύτερα έστω μέσω Facebook,skype κλπ.Κέρδισε την εμπιστοσύνη της.Μετά αν είσαι σίγουρος πως δεν θα κάνει καμιά βλακεία με άλλον και τα έχει με εσένα έστω και από απόσταση ζήτα της να κάνετε σχέση...Αλλά θυμήσου να είστε σε επαφή!Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την αποσταση...
Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 23:51 @Θ. Κλημεντίνη
Είναι απλό!Αφού την αγαπάς και από το λόγια που σου είπε σε αγαπάει και αυτή.Πρέπει να καταλάβεις πως έχει μαθήματα.Θέλει να συγκεντρωθεί εκεί,άλλωστε τον Μάιο κρίνεται το μέλλον της.Θέλει υπομονή.Πρέπει να σταθείς δίπλα της,όχι σαν το αγόρι της αλλά σαν ένας απλός φίλος που θέλεις μόνο το καλό της.Δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις ένα χρόνο υπομονή,ούτε ένας χρόνος δεν είναι 8 μήνες είναι.Προσπάθησε!Εγώ είμαι 14,5 και κάνω υπομονή δύο χρόνια για την ίδια που την έχω ερωτευτεί πάρα μα πάρα πολύ.ΥΠΟΜΟΝΗ φίλε μου!!!
Πήγαινε στο θέμα: Απο το κακο στο χειροτερο...
Μήνυμα στις 12/11/2012 στις 21:36 @Θ. Κλημεντίνη
Σας ευχαριστώ!Αλλά θέλω και άλλες απαντήσεις παρακαλώ!
Πήγαινε στο θέμα: Τελευταία ευκαιρία;;;
Μήνυμα στις 10/11/2012 στις 07:36 @Θ. Κλημεντίνη
Όπως έχω πει έχω φάει 2 φορές Χ από την ίδια(εδώ και 2 χρόνια την γουστάρω,είμαστε 14),άλλα και τις δυο φορές μέσω μηνύματος της τα ζήτησα(ανοησία)...Τι λέτε να της τα ζητήσω μια τελευταία φορά από κοντά??? Α!Στην τάξη με κοιτάει πολύ. Τι λέτε; Πήγαινε στο θέμα: Τελευταία ευκαιρία;;; |