Μήνυμα στις 30/4/2012 στις 17:07 @Sex
να ξυριστης δεν θα της αρεσει να εισαι αξύριστος εκει κατω αλλα ουτε και εσενα να ειναι αξύριστη
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 28/4/2012 στις 13:10 @Θ. Κλημεντίνη
μπορει να ενδιαφερετε καποια φιλι της για εσενα
Πήγαινε στο θέμα: γιατί βόλτα με φίλες της???
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 19:30 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:με το ατυχημα θα εχεις προβλημα , δηλαδη θα κανεις δικαστήριο και λογικα θα πληρωσεις την ζημια εσυ και θα φας και πρόστιμο για διπλωμα λογικα παντα . Οσο για την ψυχολογία θα σου πρότεινα να βγενεις περισσοτερο αυτον τον καιρο για να ξεχασεις τα προβληματα σου και αν δεν εχεις κοπελα καλο θα ηταν να παιξει τιποτα με καμια για να σου ανεβασει και την ψυχολογια . Αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθεισαΠήγαινε στο θέμα: δεν ειμαι και τοσο καλα ψυχολογικα
Μήνυμα στις 22/4/2012 στις 02:00 @Μηχανήματα
φιλε δεν ειμαι εντελως ασκετος , τα βασικα τα ξερω . Δεν φταιει το ιντερνετ που κολαει ,κολαει και χωρις αυτο Πήγαινε στο θέμα: υπολογιστής
Μήνυμα στις 21/4/2012 στις 18:31 @Διασκέδαση
Πήγαινε στο θέμα: Thrillers And Comedies,,,
Μήνυμα στις 21/4/2012 στις 18:15 @Sex
μια μερα ξυπνησα και μου ειχε μεγαλωση 10 ποντους
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 21/4/2012 στις 18:13 @Διασκέδαση
Magnolia Sybil Carrie Shutter Island The Objective No Country for Old Men Farm House A Clockwork Orange The Hitcher The Shining Audition Inception Silk Silent Hill Secret Window Gozu Πήγαινε στο θέμα: Thrillers And Comedies,,,
Μήνυμα στις 21/4/2012 στις 18:06 @Μηχανήματα
μηπως φταιει η οθονη του υπολογιστη ?
Πήγαινε στο θέμα: υπολογιστής
Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 20:28 @Μηχανήματα
φιλε εκανα το πρωτο που μου ειπες και ο υπολογιστης κολαει ακομα, τι ειναι ακριβως η Ανασυγκρότηση και τι κανει στα αρχεια , δηλαδη μπορει απο αυτο να χασω καποια αρχεια ?
Πήγαινε στο θέμα: υπολογιστής
Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 16:56 @Sex
αυτο σημαινει κοπελια οτι τον αναβεις - καυλονεις δεν παει να πει τπτ αλλο !
Πήγαινε στο θέμα: τι σημαινει.......... |