Μήνυμα στις 5/5/2012 στις 11:59 @Sex
ωραιο πρόσωπο ματια στηθος ποδια Πήγαινε στο θέμα: Τι κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα;
Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 12:56 @Διασκέδαση
βασικια η καταγωγή μου ειναι απο εκει αλλα ειμαι εδω αποπολυ μικρος και εχω και την ελληνικη ιθαγενεια, η πολη μου στην αλβανια εχει μια ομαδα ιστορικη και πολυ καλη η οποια παιζει στην 1 εθνικη , και ειχα δοκιματει και μου ειχαν πει οτι θα θελαμε να σε εχουμε στην ομαδα. Εδω ειμαι δανεικος απο τον ΟΦΗ σε μια ομαδα τοπικου , αλλα ενας προπονητης του ΟΦΗ μου εχει πει κατσε να περνεις παιχνιαδια στα ποδια σου σε τοπικα πρωταθλιματα για να ειμαι ετοιμος να παω στον ΟΦΗ δηλαδη αν κατσω εδω θα παιξω αλλο εναν χρωνο στο τοπικο και απο του χρωνου βλεπουμε αλλα μπορει και απο φετος .Αλλα επειδη εχω σωμα για ποδοσφαιριστη ειμαι 1.86 72 κηλα και παιζω στοπερ και αμυντικο χαφ λεω να κατσω εδω καθως αν παω στην αλβανια δεν ξερω καλα την γλωσσα και θα ειναι δυσκολα .
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 16:46 @Flame
οχι δεν ειμαι ρατσιστης ? εγω νομιζω πως εισαι , γιατι ενας μεταναστης δεν μπορει να αγαπαει την Ελλαδα ε? δηλαδη ενας μεταναστης που ζει σε μια χωρα στην οποια τρωι απο αυτη ,δουλευει για αυτη δεν θα την αγαπαει ε? εαν αυτη η χωρα του εχει προσφερει περισσοτερα απο τη θα του προσφερε η πατριδα του δεν θα την αγαπαει ε? δεν μας τα λες καλα panosx. Αν μπορεις να μας πεις και για ποιον λογο να ψηφίσουμε Χρυση Αυγη πες τον για να μάθουμε και εμεις που δεν ξερουμε Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 15:50 @Flame
Ναι οι μεταναστες φταινε που πηγε η χωρα εδω οχι οι πολιτικοι ! Ξυπνηστε ποια εδω η χωρα καταστέφεται και εσεις ακομα με τους μεταναστες ασχολείστε .Και νομιζετε πως η Χρυση Αυγη ειναι καλη ε? παει τα πραγματα στους ανθρωπους παει και περνει τοις συνταξεις κ.α ... αρ.δια κανει ! Η Χρυση Αυγη αυτο που θα κανει ειναι να σκοτωνει οποιον ανθρωπω , κυκλοφορεί μετα τις 9 , οποιον δεν πληρωνει, οποιον αρνητε την πολιτικη αυτη και και και ειναι αμέτρητα τα μετρα τους .Φανταστητε μια Χουντα 100 φορες χειροτεροι.Αν ξερετε μελοι της Χρυσης Αυγης εχουν σκοτωσει 1 και 2 ατομα ο καθενας τους (οχι ολα τα μελοι). Ο προεδρος της αν δεν κανω λαθος δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν ο προεδρος εχει πει σε ερωτηση που του εγινε ( εσεις θα αντιδρουσατε αν σας πεταγανε γιαουρτια ,αυγα η τιποτα αλλο ) και απαντησε ( φυσικα ... ) δηλαδη το πολυ να τον σκοτωσει ! Η αποψη μου για την Χρυση Αυγη ειναι πως ειναι καποιοι ανθρωποι που εχουν μηνει 50 χρονια πισω και με IQ=0 , και οτι οποιος την ψηφίζει δεν εχει ιδια για αυτους,ειναι ρατσιστης,χεστηκε για την Ελλαδα, , και τελος εχει μεινει και αυτος 50χρονια πείσω . Και να ξερετε και εγω μεταναστης ηρθα στην Ελλαδα αλλα εγω νοιάζομαι πιο πολυ απο αυτους για αυτην ! Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 22:12 @Διασκέδαση
για εμενα : Νοτης Σφακιανακης, Πασχαλης Τερζης , Δημητρης Μητροπανος .
Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδιστες Ειδωλα
Μήνυμα στις 30/4/2012 στις 17:12 @Διάφορα
Εγω θελω να γίνω γυμναστης και προπονητής ποδοσφαιρου , για να γινω πρεπει να παω σε σχολη τεφφα η σε γυμναστικη ακαδιμια δεν ξερω αν ειναι το ιδιο? .. και πηπως ξερετε καποια πραγματα για αυτες τοις σχολες ?
Πήγαινε στο θέμα: σχολες τεφαα |