Μήνυμα στις 17/8/2012 στις 19:15 @Sex
Κοίτα, αρχικά να είσαι ψύχραιμη. Να μην έχεις καθόλου άγχος και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Όλοι την πρώτη φορά δεν ξέρουν να φιλάνε αλλά μετά τους βγαίνει αυθόρμητα. Παρ' όλα αυτά, θα σε συμβούλευα να κάνεις κάποια πραγματάκια για να είναι το φιλί ωραίο. Πρέπει πρώτα να έχεις πλύνει καλά τα δόντια σου. Αυτό είναι το πιο βασικό. Αν θέλεις μπορείς και να έχεις μασήσει και μια τσίχλα πριν για να γίνει η αναπνοή σου πιο καθαρή. Επίσης, την ώρα του φιλιού, να μην ανοίξεις τα μάτια σου. Άστα κλειστά γιατί αλλιώς μπορεί να παρεξηγηθεί το αγόρι σου. Άσε που θα αλληθωρίζεις και θα είναι αστείο. Να τον πλησιάσεις αργά-αργά και πρόσεξε να μην κάνεις καμία άγαρμπη κίνηση με τα χέρια σου. Μην τον απωθήσεις. Τέλος, μην βιαστείς και αν θες βάλε τη γλώσσα σου σιγά-σιγά μέσα στο στόμα του και μετά φίλα τον πιο έντονα. Είναι το πρώτο σου φιλί και είναι ιδιαίτερο. Απόλαυσέ το ![]() Αυτά από μένα... Πήγαινε στο θέμα: φιλι για πρωτη φορα
Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 18:44 @Sex
Με μπουκάλι νερού??? Χωράει κανενός το πουλί σε μπουκάλι νερού? Εγώ είχα ακούσει για μίλκο.
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία
Μήνυμα στις 4/8/2012 στις 01:03 @Sex
Ναι έχω φιλήσει και ήταν πολύ αυθόρμητο. Δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση είναι ένα απλό φιλί και θα αρέσει και στους δύο αν το θέλουν και οι δύο. Πρέπει να ξέρεις ότι πολλοί πιστεύουν ότι όταν κάνουν σχέση με πολλές διαφορετικές κοπέλες είναι και μάγκες. Μαγκιά όμως σε μια σχέση είναι να αισθάνονται και οι δύο κάτι για τον άλλον. Ειδικά η πρώτη σχέση,που είναι και η πιο σημαντική πρέπει να υπάρχει λόγω των αισθημάτων σου για μια κοπέλα. Ακολούθησε αυτό που νιώθεις πριν το μετανιώσεις και κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει να τα φτιάξεις με κάποια. Αναρωτήσου από μόνος σου αν αυτή η κοπέλα είναι μοναδική και όχι ένα ακόμα απλό κορίτσι. Και αν πραγματικά νιώθεις κάτι, δεν έχει σημασία ότι είναι ετεροθαλής ανιψιά σου...Ένας γνωστός μου τα έφτιαξε με μια κοπέλα επειδή είχε μεγάλα βυζιά(λολ),ενώ αγαπούσε άλλη,η οποία τα έφτιαξε μετά με άλλον,οπότε αυτός το μετάνιωσε. Και πολλοί άλλοι κάνουν το ίδιο λάθος. Μην το κάνεις και εσύ. Μόνο αισθήματα να υπάρχουν και όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους. Συγγνώμη αν σε κούρασα. Πήγαινε στο θέμα: Απορια για φιλια
Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 19:50 @Sex
Και εγώ 14 είμαι και τις κόβω. Είσαι πιο καθαρός και το πέος φαίνεται μεγαλύτερο. Να τις ξυρίσεις αργότερα,όταν μεγαλώνεις και κάνεις σεξ γιατί οι κοπέλες συχαινονται τις τρίχες.
Πήγαινε στο θέμα: Τριχες στο πεος
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 16:29 @Sex
Γειά σου φίλε,και εγώ 14 είμαι.Αυτό με την κοπέλα είναι απλό.Δεν σου αρέσει γι'αυτό δεν κάβλωσες ή ίσως δεν φιλάει ωραία.Δεν σημαίνει ότι με όποια φιληθείς πρέπει να σου αρέσει πάντα.Επίσης,ο πούτσος σου για 14 χρονών είναι μια χαρά.Μην ανησυχείς,υπάρχουν και μικρότεροι.Θα σου μεγαλώσει με τα χρόνια.Τέλος,η γυμναστική με τα βάρη είναι καλή για την υγεία.Το κάνω και εγώ.Αλλά δεν νομίζω να μεγαλώσει ο πούτσος σου.Εκτός βέβαια αν έχεις περιττά κιλά και με τη γυμναστική αδυνατίζεις.Έτσι χάνεις το λίπος από την ηβική περιοχή και το πέος φαίνεται μεγαλύτερο. Αυτά από εμένα. Πήγαινε στο θέμα: Απορια για φιλια
Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 18:40 @Sex
9.5 χωρίς στύση 17.5 σε στύση.
Πήγαινε στο θέμα: με στυση και χωρις
Μήνυμα στις 30/7/2012 στις 04:03 @Sex
Φίλε Κώστα μια χαρούλα είσαι.Θα σου μεγαλώσει κιόλας.Και εγώ γίνομαι σε λίγο 15.
Πήγαινε στο θέμα: ιδανικο μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 02:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μην αγχώνεσαι καθόλου. Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Μερικά πέη είναι έτσι και δεν υπάρχει καμία διαφορά με άλλα πέη που έχουν διαφορετική κατεύθυνση(π.χ. δείχνουν ευθεία). Είναι φυσιολογικότατο και δεν δυσκολεύει στο σεξ. Υπάρχουν ακόμα και πέη που δείχνουν προς τα κάτω σε στύση χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Όλα μια χαρά...Πήγαινε στο θέμα: Πέος πρόβλημα?
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 02:39 @Sex
@PaizeiKanenasLO Ναι φίλε,είναι μια χαρά. Μην ανησυχείς καθόλου γιατί το πέος μεγαλώνει μέχρι τα 20. Είναι ένα καλό μέγεθος.
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για το πεος
Μήνυμα στις 26/7/2012 στις 19:37 @Sex
Φίλε καλησπέρα. 1)Σε όλους είναι αυτό.Η βάλανος είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του πέους και είναι φυσιολογικό να πονάει. 2)Σε λίγους μήνες γίνομαι και εγώ 15 και έχω ακούσει πολλά για το μέγεθος.16.5 εκατοστά πάντως είναι πολύ καλά για την ηλικία σου.Θα μεγαλώσει και άλλο. 3)Το "πετσάκι" αυτό είναι η χάλινος και το έχουμε όλοι.Φυσιολογικότατο. Αυτά από μένα. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για το πεος |