Μήνυμα στις 8/8/2011 στις 15:31 @Μηχανήματα
Εχω αδεια απο τροχαια απλα θελω και το διπλωμα.
Πήγαινε στο θέμα: Μηχανη 50 Κηβικα
Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 17:37 @Μηχανήματα
Καλησπερα, εδω και 3-4 μερες εχω αγορασει μια μηχανη 50 κηβικα (Στο ονομα ενος φιλου μου) ειμαι 16 χρονων και δεν εχω διπλωμα φοραω κρανος τα παντα ολο τον εξοπλισμο προσεχω στο δρομο ολα οκ αδια εχει η μηχανη τελη κυκλοφοριας τα παντα το διπλωμα απουσιαζει το ερωτιμα μου ειναι αν με πιασει αστυνομια ποσα λεφτα ειναι το προστιμο που θα φαω? Μου εχουν πει οτι επειδι ειναι 50αρακι δεν ειναι και τοσο βαρη το προστιμο.
Πήγαινε στο θέμα: Μηχανη 50 Κηβικα
Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 13:11 @Sex
Καλημερα, Θα ηθελα να ρωτισο κατι σημερα αυνανιστικα 2 φορες την 1η καθως τραβαγα ενιοσα την εσθισει που εξπερματωνω και κατι εκανα και το κρατισα και βγικαν 2 σταγονες μονο την 2η φορα επειδι φοβηθικα μηπως εκανα καμοια μαλακ*α που το κρατησα εκει που πηγα παλη να εξπερματοσω μπηκε η μανα μου και κουμποθικα κατευθιαν για να μη με δει και μετα ειδα αρκετο σπερμα πανω στο σοβρακο μου αλλα την εσθισει δεν την ενιοσα γιατι πανικοβληθικα με το που μπηκε η μανα μου. Το ερωτιμα μου ειναι περιεργο πιραζει που εγινε ολο αυτο? Γιατι σκεφτομαι μηπως τωρα δεν βγαζω πολη σπερμα η δεν εχω πολη εσθισει.
Πήγαινε στο θέμα: Εξπερματωση
Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 19:43 @Κλάψιμο
Ποιο βαρος ρε οχι! Δεν ειναι αυτο... δεν καταλαβες τι ενοω! ακου να δεις εγω σκεφτομαι οτι και καλα ας πουμε η μουσικη που μου αρεσει σημερα σκεφτομαι κατι πραγματα και φοβαμαι μηπως δεν μου αρεσει δεν μπορω να το εξηγησω καλα παντως το μονο συγουρο ειναι οτι εχω αρκετα ψυχολογικα...
Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογικα προβληματα
Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 19:28 @Κλάψιμο
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες παντως μου εχουν πει οτι μπηκα αποτομα στην εφηβεια και για αυτο με επηρεαζει τοσο πολη τα ψυχολογικα ισχυει αυτο? στην ενηλικιωσει θα φυγουν? Και εχεις δικιο οταν βγενω εξω και ξεχνιεμε ειμαι παλη ο εαφτος μου αλλα φοβαμε μην αρχιζω και τα σκεφτομαι και εξω! Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογικα προβληματα
Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 19:22 @Κλάψιμο
Το θεμα ειναι οτι σημερα με επιρεασε και στης καθημερινες μου δραστηριοτητες δεν ξερω μια περιεργη εσθηση σκεψεις τρυγιριζουν στο κεφαλη μου και με ξενερονουν φοβαμαι μην απο τα ψυχολογικα κληστω στον εαφτο μου τρελαθω ξερω γω εχω ακουσει και πραγματα στο ιντερνετ που με εχουν φοβισει οπως "Εφηβος αυτοκτονησε λογο ψυχολογικων προβληματων" και φοβαμαι γιατι και εγω μια φορα ειχα βαρεσει κουτουλια στον τυχο απο τα ψυχολογικα...! Αλλες γνωμες?
Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 19:12 @Διασκέδαση
Για μενα ειναι τα εξης: Saw Οι δεκα πληγες Ειναι και κατι αλλες δεν θυμαμαι ονοματα.. Πήγαινε στο θέμα: Η αγαπημένη σας ταινία τρόμου
Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 19:08 @Κλάψιμο
ειμαι 15.5 χρονων προς τα 16 και αντιμετοπιζω αρκετα ψυχολογικα σχεδον σε αρκετα θεματα π.χ Ειμουν αρωστος και επειδι δεν ετρογα μετα σκεφτομουνα οτι τωρα εχω παθει ανορεξια και ενα σορο πραγματα... εκει που μου αρεσουν πραγματα σκεφτομαι κατι πραγματα ακυρα (ψυχολογικα) και με βασανιζουν ξερω θα μου πειτε ειναι της εφηβειας αλλα τωρα που το σκεφτομαι αμα λογο των ψυχολογικων γινω μουχλας? δεν θα μου μινει και στην ενιλικιωσει? τι να κανω ρε σις? με βασανιζουν! Και ψυχολογο πως θα παω... Συγνομη αν ειμαι σε λαθος θεμα.
Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 09:16 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον ακου να δεις τι θα κανεις... Αρχικα θα κατεβασεις το προγραμμα "Everest Ultimate Edition" επειδει ομως πρεπει να το αγορασεις ψαξτο να το βρεις κρακαρισμενο... Μολις το βρεις αυτο σου λεει μεχρι και την μαρκα της μυτρικης ψαξτο λιγο να δεις ποσο ειναι η μεγιστη ραμ τη τυπους θυρων εχουν οι θυκες της ραμ (π.χ DDR-DDR2-DDR3 κ.α) ελπιζω να σε βοηθεισαΠήγαινε στο θέμα: η ραμ μου
Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 08:56 @Διασκέδαση
Εχω δει αρκετα αλλα αυτο που ειδα σημερα ηταν για μενα τουλαχιστων αρκετα φρικιαστικο. Λεει πως ειμουνα σπιτι και το ονειρο ηταν πολη αληθινο και πηγα να ανοιξω το ψυγειο και ετσι οπος ειχα τεντομενο το αριστερο χερι μου επεσε κατι λεει και μου το εσπασε και ενιοσα μεσα στο υπνο μου κατι στο χερι.. Λεει πως ηταν η μανα μου εκει και φρικαρε απο το γεγονος και καλεσαμε ασθενοφορο αλλα εκεινη την ωρα ξυπνησα και ενιοθα περιεργα και ειμουν αρκετα τρομαγμενος :Σ
Πήγαινε στο θέμα: Το πιο ηλιθιο-φρικιαστικο ονειρο |