Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 15:59 @Sex
Από εκεί που ξεκινά από το σώμα νεκρό το τέλος του κεφαλιού. Πρέπει να είσαι καυλωμένος, ενώ μπορείς να μετρήσεις και το πάχος με μετροταινια.
Πήγαινε στο θέμα: Μέτρηση πέους
Μήνυμα στις 24/9/2012 στις 22:30 @Sex
Ωραία γιατί μου είχαν πει ότι ήμουν ο μόνος και όλοι νόμιζαν ότι έλεγα ψέματα! Και μένα μεγάλωσε τώρα που γίνομαι 15...
Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 17/9/2012 στις 14:58 @Sex
Φίλε μην ανησυχείς. Είμαι συνομηλικός σου και σου λέω ότι όλοι στην ηλικία μας θέλουν να μάθουν για το μεγεθος και φοβούνται. Υπάρχουν και μεγαλύτεροι απο σένα αλλα υπάρχουν και μικρότεροι. Το μεγεθος δεν μετράει. Είσαι μεσα στο φυσιολογικό. Εξάλλου θα μεγαλώσει και άλλο. Φαντάσου πως και μεγάλοι έχουν το ίδιο μεγεθος με εσένα. Μεγεθος άνω των 10 εκ. θεωρείται φυσιολογικό.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 14:41 @Sex
Μα είναι τόσο υπερβολικό μεγεθος που δεν γίνεται να το πιστεύεις; Περίεργο μου φαίνεται...Είσαι ο μόνος που μου το έχει πει.
Πήγαινε στο θέμα: Πραγματικό μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 13:59 @Sex
Ναι ξέρω ότι έχω γράψει παρόμοιο θέμα αλλα θέλω να παίρνω διαφορετικές γνώμες. Τώρα οι φίλοι μου, δεν ξέρω μπορεί να λένε ψέματα. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πραγματικό μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 12:56 @Sex
Δεν το έγραψα για να φανώ πουτσαράς. Απλά παραξενευτηκα που άκουσα ότι ήταν 13. Μέχρι τώρα θεωρούσα το 17 φυσιολογικό, αλλά άκουσα ότι είναι μεγάλο και παραξενεύτηκα. Και μάλλον θα είναι σύμπτωση που έχουμε όλοι στην παρέα παρόμοιο μέγεθος. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πραγματικό μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 07:49 @Sex
Ρε παιδιά, έχω ακούσει ότι ο μέσος όρος μεγέθους πέους είναι κοντά στο 13. Είναι αλήθεια; Εμένα γιατι μου φαίνεται λίγο; Εγώ και οι φίλοι μου το έχουμε 17+. Είναι καλά; Είμαστε 15 χρονών.
Πήγαινε στο θέμα: Πραγματικό μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 21/8/2012 στις 16:17 @Sex
Ναι είναι μεγάλο, αλλά όχι αρκετά ώστε να χωρέσει μέσα ολόκληρο. Και εμένα ούτε το μισό κεφάλι δεν χωράει. Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία
Μήνυμα στις 20/8/2012 στις 13:44 @Sex
Το δοκίμασα στο Όλυμπος και δεν χωράει ούτε το δικό μου. Οπότε χέστε τα μπουκάλια. Εκτός και αν υπάρχει μπουκάλι με μεγαλύτερο άνοιγμα. Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία |