Μήνυμα στις 19/3/2013 στις 20:28 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι,φίλε μου έχεις δίκιο,μου είπε και η ίδια πως θα ήταν πιο ευτυχισμένη αν ήταν μαζί μου...Αλλά υπάρχει ένα προβληματάκι,αν αυτή το θεωρήσει πουστιά;(αν με καταλαβαίνεις) Για το άλλον δεν με νοιάζει καθόλου,να πάει να γ****ει,όλα για αυτήν τα κάνω... Δεν είναι καλύτερο να περιμένω μέχρι να χωρίσουν; Πήγαινε στο θέμα: Θέλουμε ο ένας τον άλλον,αλλά έχει σχέση
Μήνυμα στις 19/3/2013 στις 17:44 @Θ. Κλημεντίνη
Μάγκες,κανένας;
Πήγαινε στο θέμα: Θέλουμε ο ένας τον άλλον,αλλά έχει σχέση
Μήνυμα στις 18/3/2013 στις 18:56 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Λοιπόν,είναι μια από την τάξη μου που τα έχει με έναν άλλον από την διπλανή τάξη,αλλά η σχέση τους είναι ήδη χαλασμένη,δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ τους...Εγώ με το κορίτσι είμαστε κολλητοί...Πριν 3 μήνες πήγα να την ερωτευτώ,αλλά επειδή νόμιζα πως θα έκανα λάθος να την ερωτευτώ,απομακρύνθηκα... Πριν μέρες,μου είπε πως με θέλει και θα μου έδειχνε πόσο με θέλει αν δεν ήταν ο άλλος στην μέση...Αυτή με εμπιστεύεται πιο πολύ από τον άλλον και μου λέει πως την κάνω ευτυχισμένη πιο πολύ από όσο την κάνει αυτός(αυτός συχνά την γράφει,την έχει πει πουτάνα και τσούλα)...Αυτός βρίζει και εμένα,όχι μπροστά μου φυσικά και γενικά με μισεί...Πριν 20 μέρες πήγαν να χωρίσουν,αλλά εγώ της είπα να μην τον χωρίσει ακόμα(τότε την είχε πει πουτάνα),δεν ξέρω γιατί,αλλά έχω σώσει την σχέση της πολλές φορές,γιατί δεν μπορώ να την δω στεναχωρημένη κάτι που είναι κάθε μέρα,αλλά αν χωρίσουν θα είναι εντελώς στεναχωρημένη... Το θέμα μου είναι πως και εγώ την θέλω και αυτή με θέλει,αλλά είναι ο άλλος και δεν είμαι κανένας πούστης να χαλάσω την "σχέση τους"...Έχει δημιουργηθεί μια πολύ καλή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας... Παιδιά,δεν ξέρω τι να κάνω,τι λέτε να κάνω; Πήγαινε στο θέμα: Θέλουμε ο ένας τον άλλον,αλλά έχει σχέση
Μήνυμα στις 28/2/2013 στις 21:23 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Ναι φίλε μου.Το γόνατο είναι πολύ επικίνδυνο έπρεπε να καθίσεις και άλλο 2-3 μήνες ακόμα ξέρω φαίνεται δύσκολο αλλά,σκέψου πως αν το κουράζεις και άλλο,μπορεί να χρειαστείς να κάνεις και άλλη εγχείρηση και μετά θα περιμένεις 1 χρόνο....Ξεκουράσου 1 μήνα ακόμα,βάλε κάθε μέρα πάγο και αλοιφή(π.χ. voltaren) δηλαδή αντιφλεγμονώδες...Μετά δεν θα πας να παίξεις μπάσκετ κατευθείαν.Θα τρέχεις κάνα μήνα(μικρά βήματα,πάνε σε κανένα γήπεδο να τρέξεις στο χορτάρι ή στο πλαστικό του στίβου πως λέγεται τέλος πάντων) μέχρι να συνηθίσει το πόδι σου...Μετά θα αρχίζεις να παίζεις μπάσκετ,αλλά στην αρχή χαλαρά...Αν εξακολουθεί να σου πονάει,πάνε σε έναν γιατρό,να σου δώσει πρόγραμμα... Α!Και ξέχασα να σου πω,θα κάνεις και κάθε μέρα ποδήλατο για 2-3 μήνες και θα πάρεις έναν επίδεσμο oppo ή έναν επίδεσμο για το γόνατο 5-10 ευρώ κάνει στο φαρμακείο...Άντε και καλή ανάρρωση! Πήγαινε στο θέμα: Εξάρθρωση επιγονατιδας πριξιμο μετα απο 6
Μήνυμα στις 28/2/2013 στις 20:23 @Θ. Κλημεντίνη
Είμαστε και οι δύο καλοί μαθητές 18 εγώ 19 αυτή...Αλλά,ναι έξυπνες ίδιες...Ευχαριστώ!Άλλοι?
Πήγαινε στο θέμα: Μιλάμε από FB αλλά από κοντά τίποτα..
Μήνυμα στις 28/2/2013 στις 18:42 @Θ. Κλημεντίνη
Κανείς;
Μήνυμα στις 27/2/2013 στις 22:11 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ναι,τα περισσότερα κορίτσια,περιμένουν από εμάς να κάνουμε την πρώτη κίνηση.Αλλά μην είσαι τόσο σίγουρος,ότι σε γουστάρει,επιβεβαίωσε πως σε θέλει(ρώτα καλές τις φίλες) και μετά κάνε κίνηση!!Πήγαινε στο θέμα: Με γουστάρει, έτσι ???
Μήνυμα στις 27/2/2013 στις 22:00 @Θ. Κλημεντίνη
Λογικά,ναι σε θέλει...!
Πήγαινε στο θέμα: Με γουστάρει, έτσι ???
Μήνυμα στις 27/2/2013 στις 15:02 @Θ. Κλημεντίνη
Προσπαθώ να ξεχάσω,αυτή που είμαι ερωτευμένος και τα καταφέρνω μετά από 2 χρόνια(δεν νοιάστηκε ποτέ αυτό έχω καταλάβει)...Τώρα το θέμα μου,είναι πως,είναι ένα κορίτσι από την τάξη μου,που με θέλει και την θέλω,αλλά,μέχρι στιγμής τίποτα...Από το FB μιλάμε πολύ ώρα καθημερινά..Αλλά από κοντά στο σχολείο,δεν μιλάμε,δεν ξέρω γιατί,δεν μου βγαίνει,είναι ότι ίσως ντρεπόμαστε και οι 2...Εγώ ξέρω πως με θέλει,αλλά αυτή δεν το ξέρει,ρώτησε την κολλητή μου αν θέλω καμία και της είπα να της πει πως δεν ξέρει...Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά;
Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 22:04 @Διασκέδαση
Barbie ή στρουμφίτα...!Πλάκα κάνω,δεν μπορείς να βάλεις ολόσωμη στολή σε αυτή την ηλικία,υπάρχουν,αλλά είναι βλακείες.Σου προτείνω να αγοράσεις μια μάσκα..Διάλεξε,μια καλή και αγόρασε,είναι και οικονομικές!!
Πήγαινε στο θέμα: αποκριες-στολες |