Μήνυμα στις 24/9/2011 στις 16:44 @Θ. Κλημεντίνη
Τα εχω με μια κοπελα 2-3 βδομαδες περιπου και απο κατι φυλες της ακουγα οτι και καλα θελει να με χωρισει μου το λεγανε αλλα φοβοτανε να μου το πει η ιδια (Δεν ξερω το λογο) τελος παντον σημερα εβαλε μια φιλη της να μου πει μεσω φβ διθεν κατι βλακιες οτι με απαταει ωστε να της πω εγω να χωρισουμε ελεος! Νευριασα και της τα ειπα χιμα (της κοπελας μου) τελος παντον μετα απο πολη τσακομο μου πεταει "Εγω σε αγαπαω ακομα" δεν ξερω την λυπιθικα παντως την εφτυσα για λιγο αλλα της λεω "Εφοσον με αγαπας γιατι με βριζεις και μου λες να χωρισουμε?" γιατι περα απο αυτο μετα μου λεει "ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ" στην αρχη της συζιτισεις πριν τσακοθουμε... θεωρισα οτι με εχει παιχνιδακι και νευριασα... τελος παντον αρχιζα και σκεφτομουνα την καλοπεραση μαζι της και ειπα να τα ξαναφτιαξω μαζι της γιατι με ρωτουσε μετα "Εσυ με αγαπας ακομα?" και της ειπα ναι και τα λιπα... Επραξα σωστα η οχι? :Σ Γιατι μαλλον ολοι οι ανθρωποι χριαζονται 1 ευκερια ακομα...
Πήγαινε στο θέμα: Επραξα σωστα?
Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 09:41 @Διάφορα
Εννοειτε πως υππαρχουν η ελλαδα εχει πολλη χρυσο ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ! Το ιδιο και πετρελαιο... για αυτο τρογονται ολοι στο αιγαιο.
Πήγαινε στο θέμα: Υπάρχουν ακόμα κρυμμένοι θησαυροί?
Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 09:37 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αμα ειστε αγαπημενοι ενωω αγαπιοσαστε τοτε φτιαξτε την οικογενεια σας πειτε το ψυχραιμα στους γονεις σας και αυτο ηταν... Το παιδι δεν πρεπει να το ριξετε ποτε ειναι εγκλημα! Και μπραβω σου χιλια μπραβο που δεν σκεφτεσε να το ριξεις...Καλη τυχη για το μελλον και ελπιζω να βρειτε λυσεις για ολα και μην ανχονεσε δεν ειναι τιποτα το παιδι με απο 6 μηνων νομιζω μπαινει σε παιδικο σταθμο και ετσι θα μπορειτε να δουλευετε και οι 2 ανετα και να κανετε την ζωη σας... αν σας στιριζουν και οι γονεις σας ειστε ενταξει! Πήγαινε στο θέμα: Έμεινε έγκυος η κοπέλα μου.
Μήνυμα στις 21/9/2011 στις 09:31 @Θ. Κλημεντίνη
Αμα ξερεις την πολη που περασε πηγενε μιλα της μολις την δεις πεστης οτι δεν μπορεις χωρις αυτην και οτι απο την πρωτη στιγμη που την ειδες τρελαθηκες μαζι της ξερεις εσυ... Μην το αφισεις... τωρα αμα δεν δειχνει ενδιαφερον η κοπελα συμαινει οτι δεν σε θελει...
Πήγαινε στο θέμα: εχω ελπιδες?
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 22:08 @Sex
Το πεος σου ειναι κανονικο και για την ηλικια σου ειναι μεγαλο... Το πεος οπως και γενικα καθε αναπτιξει στον αντρα ειναι μεχρι τα 21 χρονων.. Εκει τελιονει η εφηβεια του αντρα... Αποτι φενετε το πεος αντε να παρει 2-3 εκατωστα μεχρι τοτε μπορει και παραπανω γιατι αποτι φενετε εχει κανει ηδη την μεγαλη αλλαγη. Ελπιζω να σε καλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Πέος στα 14
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 13:11 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν νομιζω να πειραζει δεν προκειτε για καθηγητρια δημοσιου αλλα καθηγητρια ιδιοτικου τομεα και εφοσον δεν ειναι πλεων καθηγητρια σου ΟΡΜΑ... αν και εμενα μου φενετε ελεηνο που το ακουω στην θεση σου θα ορμαγα και οτι εγινε εγινε... :Π
Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιώσεις με παλιά καθηγήτρια
Μήνυμα στις 20/9/2011 στις 13:00 @Διάφορα
Καλησπερα, να συντομεβω... Σκεφτομαι να μπω σε αστυνομικη σχολη μα δεν ξερω μερικα πραγματα θελω να επιλεξω να μπω στην ομαδα διας τι πρεπει να ειμαι? μερικοι μου λενε ειδικος φρουρος αλλη μου λενε σχολη αστυφυλακων τι να παω απο τα 2 ξερει κανενας?
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδα διας
Μήνυμα στις 19/9/2011 στις 13:30 @Sex
Εφοσον αηδιαζεις κατα 99% δεν εισαι γκει! γιατι εισαι και ερωτευμενος οπως λες! Μην ανχονεσε ειναι της εφηβειας ολλες αυτες οι σκεψεις ολοι της ειχαμε! Θα φυγουν!
Πήγαινε στο θέμα: νομιζω πως ειμαι γκει
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 22:47 @Θ. Κλημεντίνη
εγω με ηλικρινια θα πω οτι ειναι να πω! μου αρεσουν οι κοπελες οι ομορφες (οχι οτι θα με χαλαγε η θεογκομενα) να εχει ωραιο σωμα ωραια ποδια να εχει μακρια μαλια μαρεσουν ιδικα αυτες που εχουν κοκκινα! Ενταξει ο χαρακτηρας δεν με πειραζει και τοσο αλλα μην ειναι καμια ξεπετα ντιβα και κανα ξεκολο γιατι τοτε θα ξερω οτι πισω απο την πλατη μου θα ξενοκιταει αλλους! Αυτα απο εμενα! Και ημαρτον γιατι βριζομαστε μεταξυ μας? Υππαρχουν κοπελες που ξερουνε τι ζητανε αλλα υππαρχουν και αλλες που ειναι πουτ*νακι* οπως αντιστιχα ειναι και στο φυλο του αντρα υππαρχουν μαλακιες υππαρχουν και καλη τωρα ποση ειναι καλη και ποση μαλακιες ενας θεος ξερει! εμενα δεν με νιαζι τι ζηταει η γκομενα και τι δεν ζηταει αμα τι βρισκω μαζι της παει και τελιοσε :Π
Πήγαινε στο θέμα: ερωτιση για αντρες
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 22:38 @Μηχανήματα
Θα σου προτεινα να το πας σε εναν τεχνικο υπολογιστων...
Πήγαινε στο θέμα: οθόνη λάπτοπ |