Μήνυμα στις 25/4/2008 στις 11:24 @Διασκέδαση
χαχαχα!!πολύ καλό! για το νεκροθάφτη εγώ έχω ακούσει ''πεθαμένα πράματα''!! Πήγαινε στο θέμα: Από δουλειά πώς πάει?
Μήνυμα στις 22/4/2008 στις 09:15 @Διάφορα
zn123,δεν πιστεύω στα όνειρα,απλά με απόρησε λίγο αυτό το όνειρο,γιατί σπάνια θυμάμαι ένα ολόκληρο όνεορο που είδα και αυτό το θυμάμαι απ την αρχή και ήταν τόσο αληθινό,αφού όταν ξύπνησα απορούσα,κάτι που δε μου συμβαίνει συνήθως... viktoria,εγώ ευτυχώς όταν σκέφτομαι κάποιον που έχω να δω καιρό,τον βλέπω μετά από 2-3 μέρες τυχαία,αλλά είναι καλά!! Πήγαινε στο θέμα: δώρο...
Μήνυμα στις 21/4/2008 στις 21:08 @Διάφορα
Κοίτα,είμασταν φίλοι και πριν τη σχέση μας και όσο να ναι δεν μπορώ να ξεκόψω τελείως απ αυτόν.Έτσι κι αλλιώς δεν με επηρεάζει πλέον το άτομο αυτό καθόλου στην προσωπική μου ζωή. Αυτό που με προλήματίζει είναι ότι δεν τον σκεφτόμουν αυτές τις μέρες και είδα αυτό το όνειρο και έχω να τον δω και πάρα πολύ καιρό... Περισσότερο αναρωτιέμαι γι'αυτό το δώρο.Γιατί να θέλω να του πάρω δώρο και γιατί τόσο ψάξιμο.. Πήγαινε στο θέμα: δώρο...
Μήνυμα στις 21/4/2008 στις 21:00 @Διάφορα
Ίσως απλά να μην ενεργήσει ο εμβολιασμός,αλλά καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου για να 'σαι σίγουρη. Πάντως ότι δεν πρέπει να έχει υπάρξει σεξουαλική επαφή για να γίνει αυτό το εμβόλιο είναι σίγουρο. Πήγαινε στο θέμα: παρενεργειες????
Μήνυμα στις 21/4/2008 στις 20:56 @Sex
Συμφωνώ απόλυτα στο ότι πολλοί θα προτιμούσαν να έχουν έναν αξιόπιστο, αλάνθαστο, υπάκουο και πιστό συνεχώς σύντροφο, παρά να έχουν τη συντροφιά ενός ανθρώπου που θα είναι άπιστος, φιλάργυρος,αλαζόνα, που θα κοιτάζει το δικό του συμφέρον και που κάποτε θα σου γυρίσει την πλάτη και θα σε εγκαταλείψει,αλλά δε θα ναι και βαρετό να χει κάποιος δίπλα του ένα αλάνθαστο άψυχο ''αντικείμενο'' που θα έχει απάντηση, τυπική προφανώς αφού πρόκειται περί μηχανής,σε ο,τιδήποτε; Ντάξει,σίγουρα ίσως να βοηθήσει κάπως μια κατάσταση που πιθανόν να δημιουργηθεί,αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι του μέλλοντος θα είναι τόσο κακοί και συμφεροντολόγοι,πιο άψυχοι κι απ'αυτά τα ρομπότ,για να μην τους ενδιαφέρουν οι άνθρωποι.Όσο να 'ναι μια καρδιά όλοι την έχουμε,ακόμα και οι πιο σκληροί άνθρωποι.. Και η ιδεολογία,πιστεύω,που ήδη έχει δημιουργηθεί για τα ρομπότ δε θα πρεπε να υπάρχει,γιατί όταν μας πλασάρουν κάτι ως σίγουρο,τους πιστεύουμε,είμαστε σίγουροι που θα γίνει,οπότε βρίσκουμε αυτή την έτοιμη λύση ως μόνη λύση για τη μοναξιά που λένε ότι θα υπάρξει.Ακόμη μία διαφήμιση,δυστυχώς χειρότερη απ'τις άλλες,αφού παρεμβαίνει στις ανθρώπινες σχέσεις... Πήγαινε στο θέμα: Γάμος αλά ρομποτικά...
Μήνυμα στις 21/4/2008 στις 18:52 @Διάφορα
Παιδιά,όποιος ξέρει από όνειρα,θα 'θελα να με βοηθήσει στο όνειρο που είδα χτες.... Είδα λοιπόν ότι ήμουν σ'ένα μαγαζί και έψαχνα να βρω ένα δώρο για ένα αγόρι,χωρίς να χει γιορτή,γενέθλια ή ο,τιδήποτε άλλο.(σημείωση:με το αγόρι αυτό ήμασταν μαζί πριν 3 χρόνια για 3μιση μήνες και ήταν η 1η μου αγάπη και είχα ένα μεγάλο κόλλημα μαζί του,τώρα παραμένει μια γλυκιά ανάμνηση που ποτέ δε θα ξεχάσω και ξέρω ότι δεν υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης,παραμένουμε μόνο ''φίλοι'',όσο φίλος μπορεί να παραμείνει δλδ κάποιος με τον πρώην του...)Έψαχνα που λέτε συνέχεια,μη βρίσκοντας κάτι που να μ αρέσει και μαζί μου έψαχνε και η μητέρα μου,η οποία μου είπε να βρω τι θέλω να του πάρω και μέχρι να το βρω η ίδια θα πήγαινε στην τράπεζα να έβγαζε λεφτά για να πληρώσω το δώρο.Αφού παίδεψα αρκετά τον μαγαζάτορα και αφού δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον,μου ήρθε μια φλασιά και ξεκίνησα να πάω σ'ένα άλλο μαγαζί που μου ρθε στο μυαλό που ήξερα ότι θα χει σίγουρα αυτό που ήθελα να του πάρω,μια μικρή μινιατούρα τρομπόνι(ο ίδιος παίζει πολύ καλό τρομπόνι,όπου και σπουδάζει)... Δυστυχώς εκεί που πήγα να του πάρω το δώρο ξύπνησα... Δε ξέρω όμως τι σημασία έχει αυτό το δώρο που ήθελα να του πάρω χωρίς κάποιο λόγο... Τι πιστεύετε εσείς? Πήγαινε στο θέμα: δώρο...
Μήνυμα στις 21/4/2008 στις 17:21 @Sex
Ναι,αλλά όπως μας είπες,με τα ρομπότ παιδιά δε γίνονται...Σκέψου τώρα ότι σε περίπτωση που γίνει αυτό που λες,να πραγματοποιείται δλδ γάμος ρομπότ-ανθρώπου,πάει το ανθρώπινο γένος,αποδεκατίστηκε.. Όσο για την απομόνωση στις μέρες μας ισχύει σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις,στο μέλλον δε ξέρω τι θα γίνει,αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι μπορεί να αποκατασταθεί η μοναξιά από ένα ρομπότ...καλύτερα να μιλάμε σε μια φωτογραφία παρά σε ρομπότ,αφού αυτό είναι άψυχο,δε θα καταλαβαίνει,δε θα νιώθει.. Πήγαινε στο θέμα: Γάμος αλά ρομποτικά...
Μήνυμα στις 19/4/2008 στις 16:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:και αναρωτιέμαι ποιος άλλος θα μπορούσε να είχε αυτή την ιδέα εκτός απ τους πρωποριακούς Αμερικάνους...!!Αλίμονο!Ναι,θα παντρευόμαστε με ρομπότ,θα πηγαίνυμε στην εκκλησία ή το δημαρχείο,αναλόγως την περίπτωση γάμου, με αυτόματα ρομποτάλογα και μετά θα κάνουμε ρομποπαιδάκια που θα λένε ''μαμά,μπαμπά'' απ τη μέρα της γέννησής τους!! Πολύ έξυπνο!Τι να πω..!Για την πρωτοτυπία αυτή,που αν γίνει όπως λένε και οι υπόλοιποι,τους βάζω 20'!!(Χωρίς το 2 βέβαια!) Πήγαινε στο θέμα: Γάμος αλά ρομποτικά... |