Μήνυμα στις 6/8/2007 στις 13:47 @Θ. Κλημεντίνη
εκανα αυτο που μου ειπες φιλε καιεσπασα το χερι μου και νομιζω να βοιθησε πολλυ.... να εισαι καλα.... τελως παντον κοψτε της μαλακιες γιατι ειναι επειγον... Πήγαινε στο θέμα: εφυγε μακρια....
Μήνυμα στις 5/8/2007 στις 23:48 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον παιδια ειχα μια ιστορια το καλοκαιρι και δυστυχος τα εκανα σκ@τ@... με το κοριτσι ειχαμε σχεση παλιοτερα και οταν ηρθε στην πολη μου μετα απο δυο χρονια (λογο του οτι μενει γερμανια) δεν μιλουσαμε καθολου... ο λογος μαλλον ηταν μαλλον το οτι την φιλησα χορις να θελει δυο χρονια πριν ... και η πιο γερη μ$%^7α ηταν οταν της ζητησα να τα φτιαξουμε ενω δεν μιλουσαμε καθολου και αυτος ηταν ο λογος για τον οποιο με απποριψε....εγο ομος ειμαι τρελα εροτευμενος μαζι της και την θελω πισω....τορα αυτην ειναι στην γερμανια και ο μονος τροπος να επικοινονησουμε ειναι το msn...θα μου συνηστουσατε να αρχισω να της μιλαο μεσο msn η να την περιμενο μεχρι να ερθει τον επομενο χρονο???? αν συμφονειτε με το msn τη θα λεγατε να της πω????? επισης εχω και το κινητο της.... Πήγαινε στο θέμα: εφυγε μακρια....
Μήνυμα στις 1/8/2007 στις 16:17 @Θ. Κλημεντίνη
na sas po ego???? loipon mia einai h lush... exei mpalkoni to spiti sou???? ksereis pos na ta ekmetaleyteis... einai h monh lysh ... me agaph apo, mouxlias Πήγαινε στο θέμα: Θα γυρίσει το Σεπτέμβριο
Μήνυμα στις 1/8/2007 στις 16:02 @Θ. Κλημεντίνη
ama evales mialo kai les den tha kaneis malakies krata thn na thimase kai to filo sou... meta apo ligo kairo tha se ksanapiasei h spitha kai tha kaneis malakies.... opote poulato kai krata mia foto sou me ton filo sou... Πήγαινε στο θέμα: να το πουλισω? |