Μήνυμα στις 7/1/2008 στις 06:17 @Sex
"χυνουν" ο ορος σημαινει οτι η γυναικα ερχεται σε οργασμο οταν συμβαινει αυτο η κοπελα νιωθει οπως νιωθει και ο αντρας σε περιπτωση εκσπερματωσης αδυνατει να κανει κατι απλα περιμενει να φυγουν τα υγρα σε περιπτωση που δεν καταλαβαινεις τι σου λεω πηγαινε στο κοντινοτερο βιβλιωπολειο και παρε κατι για την ανατομια των ανθρωπων εκει εχει τα παντα για τους ανθρωπους μεχρι και την αναπαραγωγη τους Πήγαινε στο θέμα: χινουν οι γυναικες?
Μήνυμα στις 7/1/2008 στις 06:13 @Sex
Βρε παλικαρια ηρεμηστε πρωτα απο ολα ο ανθρωπος πηρε μια ωραιοτατη απαντηση απο ενα 17χρονο γιατι το σκοτωνετε το θεμα με πεολυχιες και διαφορα τεχνασματα για εκσπερματωση ; Εδω σας λενε δεν ξερει ουτε καν που ειναι το χμμμ του ανδρος .. θα ξερει και να ασχολιθει με αυτο; αλλα οπως λενε στο σεξ δεν υπαρχουν ορια και αμφιβολιες ή κανεις ή οχι μεση λυση δεν υπαρχει so take it easy :) Πήγαινε στο θέμα: na to kanei?
Μήνυμα στις 7/1/2008 στις 06:00 @IRC admin
δεν ειναι μαλακια αλλα ο τροπος ειναι λιγο δυσκολοτερος γιατι την προηγουμενη φορα ολοι μπαινανε με 2 ή και 3 ψευδωνυμα με αποτελεσμα να βγει εκτοσ λειτουργιας το κουτι που συγκρατουσε τον ιστοτοπο του irc και για αυτο το λογο χρισημοποιουν αλλο μεσω για να μπορει καποιος να μπαινει απο τον browser tou
Πήγαινε στο θέμα: pos tha ksanakano chat
Μήνυμα στις 7/1/2008 στις 05:49 @IRC admin
Κοίτα φιλόσοφε της πλάκας δεν ειμαι χαζος για να μην ξερω το τι εχετε κανει για να έχετε κοσμο..δεν θελεις να δειξω το οτι εσυ ο ιδιος εκανες αυτο που λεω και κατι αλλο δεν ασχοληθηκα με το καναλι αλλα με τον τροπο που υποτιθεται οτι θα επρεπε να λειτουργει το "privacy" κλπ οσο για το καναλι εκεινο καλα κανετε και το εχετε ψηλα με γεια σας με χαρα σας και μην σου πω χεστηκα κι ολας αν ειστε και πρωτοι αλλα τσιπα δεν εχετε πανω σας για να πειτε "ναι καναμε κατι τετοιο" αλλα κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας. Τελος παντων καλη χρονια να εχετε και υψηλα νουμερα παντα καλο χειμωνα
Πήγαινε στο θέμα: Καλο το IRC
Μήνυμα στις 19/12/2007 στις 16:01 @IRC admin
Και ολα καλα βρε παιδια... αλλα οπως λεει το "policy" του irc δεν επιτρεπεται η κάθε είδους διαφίμιση για αλλα καναλια στο κεντρικο καναλι #ftou αλλα και στο #teen μηπως ομως θα σας προβληματιζε αν ενα καναλι με τελειως καινουριους χρήστες διαφιμιζετε ? οπως το e-go πως γινεται δηλαδη να μηγαινει κοσμος περιπου 18 ατομα καθημερινα εχωντας κανει απλα invite?αυτο δεν σας προβληματιζει? γιατι οπως ολοι ξερουμε το 80% των χρηστων ειναι απο μπροουσερ αρα λιγο δυσκολο ετσι δεν ειναι ?
Πήγαινε στο θέμα: Καλο το IRC
Μήνυμα στις 30/7/2007 στις 23:33 @IRC admin
Αυτο που ειπε ο mystic αυτο ηθελα να ακουστει... Οτι ο "μικρος" Δημητρης δεν ειναι "μικρος" αλλα χαζος γιατι θελωντας να φτασει στην ηλικια του πατερα του πηρε μονο τις βρισιες απο αυτον και τα ψεματα και τις συκοφαντιες αλλα Δημητρακη η ζωη εχει 2 οψεις καλη + κακη ελπιζω να το καταλαβεις...Καποια στιγμη στο μελλον θα το καταλαβεις εγω ηθελα να τονισω οτι το μικρο της ηλικιας καποιου ατομου δεν ειναι τπτ αξιολογο οταν βλεπεις να σε βριζει τοσο ασχημα :s τελος παντων κλεινοντας εδω καταλαβαινετε ποσο 2προσωπος ειναι αυτος ο μικρος...Συκοφαντης , Ψευτης και οτι αλλο αρκει να περασει η δικια του "μαγκια" ε λοιπον οχι δεν περναει Δημητρακη και βαλ'το καλα στο κεφαλι σου αν ξαναδω να βριζεις κανεναν θα βαλω την αστυνομια να σε βρει και να κανω μηνυση στους γονεις σου για δικες σου βρισιες καταλαβες?αντε γιατι πουλανε μουρη πολλα ατομα αλλα τα πραγματικα μουτρα ειναι αυτα που μπορουν να τα βαλουν με τον Νομο εσυ μπορεις? Οχι εγω ομως εχω τα κοτσια για αυτο προσεχε δεν εισαι αρκετα μεγαλος για να υποστηριζεις με συκοφαντιες τον εαυτο σου...
Πήγαινε στο θέμα: kanali #sex
Μήνυμα στις 30/7/2007 στις 17:08 @IRC admin
Αυτο που θελω να καταλαβαιτε ειναι οτι ενα μικρο παιδι οπως ο Δημητρακης δεν σεβεται τιποτα δεν εχει ουτε ιερο ουτε οσιο και καποια μερα οχι μονο θα το βρει μπροστα του αλλα θα παρει και μια δοση λυπης για οσα ειπε..Το να ψευδετε αυτος δικαιωμα του αλλα αν δεν ειναι παρων οι γονεις του δεν πρεπει να μιλαει για τις πραξεις του γιατι ειναι αυτοι υπευθηνοι για αυτον ...Αν νομιζει ο κυριος παραπανω οτι εγω καθομαι και ξυνω τους ορχεις μου και το πεος μου και συκοφαντω ενα μικρο παιδακι κανει λαθος εγω ηθελα να σας δειξω την πραγματικη μορφη των νεαρων ατομων που καθονται ολη μερα μπροστα σε ενα η/υ και μιλανε ... Αλλα να με συκοφαντησει κι ολας; κι αντε εμενα αλλα να πει οτι κ ο bluejack τα εκανε στο η/υ του? Ε ειναι τι να πω ανω ποταμων ειναι ο σατανας μεταμορφομενος σε αυτο τον μικρο που τη μια μου στελνει εδω στο φορουμ με κεφαλαια και μου λεει οτι τον εβρισα κι εγω...εγω λοιπον τον προκαλω να τα δειξει...Που εχει φτασει η ελληνικη οικογενεια να αφηνει τα νεαρα παιδια της να μην εχουν τιποτα ιερο... Τ Ι Π Ο Τ Α γιατι αν ειχε και σεβοταν εστω την μανουλα του δεν θα εβριζε την δικη μου μανα κι αν πιστευει στο Θεο δεν θα εβριζε την Παναγια τι να πω... απλα ειναι ενα παιδακι αγραμματο αμορφωτο αξεστο χωρις τροπους συμπεριφορας ... να τους μαθει απο τους γονεις του το βλεπω αδυνατον γιατι δεν θα τον βοηθησουν απο οτι φενεται σε τιποτα Πήγαινε στο θέμα: kanali #sex
Μήνυμα στις 30/7/2007 στις 00:30 @IRC admin
επισης δειτε και αυτο...πραγμα που δεν ειναι δικο μου αλλα με αφησε ο εν λογω παλικαρος να το χρισημοποιησω ... αυτο το κανω για να καταλαβετε οτι δεν αφηνω κανεναν να βριζει κανενος την μητερα και θα το κανω εγω;Τελος παντων δειτε αυτο και ρωτηστε το παιδι που μου το εδωσε αν και αυτος εκανε πλαστο και μετα μου το εδωσε κι αν κοιταξετε τις ημερομηνιες θα δειτε οτι ειναι μερικα λεπτα αργοτερα απο το διογμο του πιτσιρικα απο το καναλι μου... Session Start: Sun Jul 22 21:11:53 2007 Session Ident: BlueJaCk Session Ident: BlueJaCk (orionass@athedsl-111073.home.otenet.gr) *** Common channels with BlueJaCk are: #xxx_chat #sex [21:11] <BlueJaCk> [21:11] <TzhmhS> 8a tou gamhsw ti mana [21:11] <BlueJaCk> [21:11] <TzhmhS> ton karkiniarh [21:11] <BlueJaCk> [21:11] <TzhmhS> 8a dei [21:11] <BlueJaCk> xaaxa [21:12] <BlueJaCk> ti egine ? :))) [21:12] <BlAcK_RaNgEr> 8es na deis ? [21:12] <BlAcK_RaNgEr> pane ekei sto foroum kai 8a deis [21:14] <BlueJaCk> [21:13] <TzhmhS> epidi einai bastardos [21:14] <BlueJaCk> [21:13] <TzhmhS> milaw [21:14] <BlueJaCk> [21:13] <TzhmhS> me tin justme [21:14] <BlueJaCk> [21:13] <TzhmhS> k lei oti kanw spam [21:14] <BlueJaCk> :P kanei spam,,to kserw μπειτε στο irc του ftou και βρειτε το παιδι και ρωτηστε τον αν ψευδομαι εγω τοτε και αυτοσ ψευδεται... Πήγαινε στο θέμα: kanali #sex
Μήνυμα στις 30/7/2007 στις 00:13 @IRC admin
Κοιτα barman ειμαι αρκετα σκεπτωμενο ατομο δεν ξερω αν με ειχες πετυχει πριν αρκετο καιρο για πιο λογο εδιωχνα απο το καναλι ενηλικους ποσο μαλλον εναν πιτσιρικα που ψευδεται για να μην ομολογησει οτι τις βρισιες τις εριξε επειδη του ειπα οτι κανει λαθος το να δινει και πριβε το καναλι του για να μπουν ειτε και σε αλλο... τελος παντων οπως ειπα και πιο πανω αυτο που θελω ειναι ο μικρος αυτος να φερει στο η/υ τον μπαμπα και την μαμα του να μαθουν απο μενα τι καλο γιοκα εχουν δηλαδη πειτε μου τι κερδιζω λεγοντας ψεματα και βγαζοντας ψευτικα log;Δεν τον εβρισα τον μικρο απλα του εδωσα συμβουλη να γραφει μια εντολη και αρχισε να βριζει παναγια και μετα μου εστειλε ενα "γαμω τη μανα σου" λοιπον πως θα αισθανοταν ο καθενας σας αν ξερατε οτι αυριο μεθαυριο το παιδι σας ισως να κανει τα ιδια δεν θα ντρεποσασταν? Αυτο λοιπον θελω να κανω κι εγω να μαθουν οι γονεις του τι εγινε και να τον τραβηξουν μακρια απο αυτα οχι να τον μαλωσουν γιατι οπως λενε και οι κανονες του καναλιου κατω των 18 με συγκαταθεση και παρωντες ενας απο τους γονεις ... αυτο ζηταω να μιλησω με τους δικους του να δω αν ξερουν οτι ο Δημητρακης τους βριζει ασχημα λες και βγηκε απο κανενα ασυλο για ανηλικα...Αν ειναι ποτε δυνατον...
Πήγαινε στο θέμα: kanali #sex
Μήνυμα στις 29/7/2007 στις 02:16 @IRC admin
Κοιτα εγω δεν ειπα αν εισαι εσυ η ο φιλος σου σαν δευτερος απλα εβγαλα καποιο πραγμα απο αυτα που μου ειπε ο kalhas να διαβασω τωρα αν εσυ το κανεις δικαιωμα σου αλλα δεν θα με συκοφαντεις εμενα με αυτον τον τροπο οσο μικρος κι αν εισαι.. Θα πρεπει να καταλαβεις οτι το ιεροτερο πραγμα στο κοσμο για μενα ειναι η μητερα μου και οποιος την βαλει στο στομα του θα τα βγαλει ασχημα με μενα ...επικαλουμε στο privacy policy του καναλιου να βεβαιωθει οτι οι γονεις αυτου του παιδιου γνωριζουν και ειναι παρωντες οταν μπαινει στο irc αν ειναι και τον αφηνουν να λεει διαφορα τοτε τι να πω... δν εχω λογια Να βγαλω ψευδη πραγματα στο φορουμ εμενα μου φαινεται παραλογο αλλωστε ειναι δικα μου πριβε σε δικα μου log files στο δικο μου η/υ...μπορω να βγαλω και αλλα πριβε κι αν σε εκεινα φαινεται να εχω βρισει κανεναν τοτε να με κατηγορησεις εχω δει δικο σου πριβε σε αλλουνου ατομου και δεν θελω να πω ποιος ειναι για να μην πρηξεις και αυτον μαζι με μενα στα πριβε σου...εκει με εξεβρισες λεγοντας με "μπασταρδο" δηλαδη παλι εβαλες την μητερα μου στο στομα σου αρα εχεις συνεπειες ... Την επομενη φορα που θα πεις ψεματα να εισαι σιγουρος οτι ειναι και οι γονεις σου μπροστα και τα βλεπουν οσα γραφεις αν οχι τοτε δεν εχω να συζητησω τιποτα μαζι σου αλλα με τους γονεις σου να δω τι θα πουν αυτοι για ολο αυτο Αν θελουν οι moderators του φτου να με διωξουν επειδη ζητω δικαιοσυνη ας το κανουν 1 λεω δεν εχω κανενα λογο να παραποιω κειμενα και δεν το εκανα ποτε μου... κι ουτε σκοπευω... Σας παρακαλω για δικες σασ κινησεις κι εσενα Δημητρακη να ειναι οι γονεις σου μπροστα οταν θα μου ξαναμιλησεις χωρις την παρουσια τους δεν σου μιλαω ειναι απλο Πήγαινε στο θέμα: kanali #sex |