Μήνυμα στις 24/2/2007 στις 18:32 @Διάφορα
επισης καλο θεμα ειναι να αναπτυξεις την εικονικη πραγματικοτητα. ειναι ενα θεμα που δεν το πολυσυζητουν στο σχολειο. εγω οταν το ειχα γραψει εμαθα πολλα που μεχρι τοτε δεν τα ηξερα. αν το θες στο στελνω με mail. ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: σχολειο-help
Μήνυμα στις 15/2/2007 στις 16:58 @Διάφορα
λοιπον με τη σειρα που τα εχεις και βαση τις πρωσοπικης μου αποψης λεω. (με αυξοντα αριθμο το ενα ειναι η κορυφη) 4-3-2-1 ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 15/2/2007 στις 00:48 @Διάφορα
καλημερα και απο μενα! puke-lerry καλως μας βρηκες καλος ο γριφος σου αλλα υπαρχει ηδη ενας αλλος σε εξελιξη! ακατανομαστε προτεινω: 5 στον σοφο 4 στον αγροικο 3 στην κοπελα 2 στον ευρωπαιο και 1 στον βαρκαρη ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 14/2/2007 στις 02:50 @Διάφορα
ok θα το αγοραζα και πρωτα θα εκανα χρυση τη θεια μου που ειναι 100 κιλα για να την πουλησω και να βγαλω περισσοτερα. δεν θα αγγιζα φαγητα και τετοια οπως ο μιδας και αν μετα απο μενα το αγοραζε καποιος πιο φτηνα και μετα πιο φτηνα και εχανε την αξια του τι με νοιαζει ![]() ασε που τηα το πουλουσα πολυ ακριβα για να βγαλω περισσοτερα γιατι να του πω οτι εχει καταρα? δεν εχει καποιο ερωτημα ομως για να ξερω τις παραμετρους. help ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 14/2/2007 στις 01:48 @Διάφορα
ειναι τεστ ψυχολογιας κ αυτο? εγω παντως θα το αγοραζα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 13/2/2007 στις 19:44 @Διάφορα
ο τυπας εχασε την παλια του αγαπη και σαλταρε τελειως εξου και το λουλουδομαζωμα. προτιμα να πεθανει απο το να ζει μεσα στην παρανοια ετσι παει στην εκκλησια και περιμενει. οι παπαδες τον πλησιαζουνε με τα θυμιατα για να τον εξορκισουν και αυτος περιμενει την αγαπη του να τον σωσει γιατι μονο αυτη μπορει. επισης παιζει και το σεναριο να μην λεει για αγαπη μεταξυ των 2 φυλων αλλα για την αγαπη αναμεσα στη ζωη και στον θανατο. η πρωτη αγαπη ειναι η ζωη και η δευτερη τα ναρκωτικα εξου και τα χορτα. αν ειμαι τελειως εκτος θεματος πες μας κατι να μας βοηθησεις. α! λεει απο την πατρα ερχομουνα. που πηγαινε? Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΡΙΑ 2
Μήνυμα στις 6/2/2007 στις 01:27 @Διάφορα
θα γινει επιτελους η αποκωδικοποιηση? ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 3/2/2007 στις 01:15 @Sex
akatanomaste πρεπει να την βοηθησουμε την κοπελα! εχεις 2 ωρες ακομα! ![]() Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες?
Μήνυμα στις 3/2/2007 στις 00:45 @Sex
τζινι@ εγω σαν κοριτσακι και σαν γυναικα θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις αθωοτητα και γυναικεια πουτανια. φτιαξε εναν ελεγχο με τις ερωτικες του επιδωσεις. μπορεις να βαλεις κατηγοριες οπως ρουχα, φιλια, χαδια, στοματικο (που ειναι και το φλεγον θεμα), στασεις και οτι αλλο μπορεις να σκεφτεις πανω στον ερωτικο τομεα. κατω απο τις κατηγοριες βαλε του βαθμους ξερεις οπως στο λυκειο και ζητησε του να κανει κ αυτος το ιδιο για σενα. 1ον θα σε βαλει να σκεφτεις και σε ποια αλλα θεματα υστερει 2ον σαν αντρας θα θελει να εχει καλους βαθμους σε ολα διοτι παντα υπαρχει η αναγκη της επιβεβαιωσης του ανδρισμου του δηλαδη θα προσπαθησει το στοματικο και 3ον αν σε βαθμολογησει αυτος θα καταλαβεις κ εσυ τι πρεπει να διορθωσεις στη σεξουαλικη σου συμπεριφορα γιατι οπως κ εσι ετσι κ αυτος μπορει να θελει κατι απο σενα και να νιωθει εξισου αμηχανα να το συζητησει μαζι σου. μπορει να τον ικανοποιεις στοματικα καθε φορα αλλα υπαρχουν πολλα αλλα που επιθυμει και ισως δεν γνωριζεις. αν μετα απο ολα αυτα κανει το παπι απαντησε μου γιατι εχω κ αλλες λυσεις για σενα... ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες? |