Μήνυμα στις 10/4/2007 στις 17:40 @Θ. Κλημεντίνη
Kαι εγώ θεωρούμαι μικρός εδώ μέσα αλλά δεν απαντάω και έτσι.. Λίγο μυαλό το έχουμε κατουλάχιστον... Πήγαινε στο θέμα: θα ψηλωσω αλλο ??
Μήνυμα στις 9/4/2007 στις 15:52 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε Praetorian είναι δυνατόν να κάθεται ο και να απαντάει 6 μήνες μετά?? Σε άλλα φόρουμ δεν τα βλέπεις αυτά!!Εντάξει,παραδέχομαι ότι το παιδί είναι νέο στο φόρουμ αλλά δεν μπορεί να δει πότε δημιουργήθηκε πόστ και πότε απαντήθηκε?? ΕΛΕΟΣ!!! Πήγαινε στο θέμα: θα ψηλωσω αλλο ??
Μήνυμα στις 3/4/2007 στις 19:35 @Θ. Κλημεντίνη
Είμαι 1,76 (16 χρονών) και η κοπελιά ΔΕΝ θέλω να είναι 2 μέτρα!!
Πήγαινε στο θέμα: ....υψος.....
Μήνυμα στις 3/4/2007 στις 19:32 @Θ. Κλημεντίνη
Σε μισό χρόνο το παιδί αυτό μπορεί να έχει πεθάνει ρε!! Πάς και μου απαντάς θέμα 6 μηνών!!ΈΛΕΟΣ!! Πήγαινε στο θέμα: θα ψηλωσω αλλο ??
Μήνυμα στις 3/4/2007 στις 19:29 @Sex
1) Από τα πόσα σου κατάλαβες ότι είσαι τόσο μαλάκας? 2) Τι είναι ρε για να πονέσεις το σεξ?Πέσιμο από την ταράτσα του σπιτιού σου? 3) Αν είσαι 13-14 τότε να το πείς για να κατανοήσω τους ηλίθιους συλογισμούς σου!! Πήγαινε στο θέμα: Κολώνω να πάω με κορίτσι
Μήνυμα στις 1/4/2007 στις 00:24 @Sex
Απορώ πως άνοιξες δυο θέματα στα οποία έκανες copy-paste ένα σημείο του! Λοιπόν αν και μέχρι στιγμής δεν έχω έρθει σε σεξουλική επαφή (16 είμαι ακόμη) όπως έγραψες και στοπροηγούμενο πόστ μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα!Επιστέψου λοιπόν έναν γιατρό μάθε τι συμβαίνει και μετά πες μας και μας για να μάθουμε!! Πήγαινε στο θέμα: Σας εχει συμβει ποτε?
Μήνυμα στις 29/3/2007 στις 17:41 @Sex
Κοίτα ρε πο*στη μου προβλήματα που έχουν! Εγώ πάντως είμαι 16 και την έχω 15.. Υπάρχει πρόβλημα μήπως?Τι τραβάμε και εμείς οι λογικοί! Πήγαινε στο θέμα: Κανονικό μέγεθος
Μήνυμα στις 22/3/2007 στις 22:50 @Μηχανήματα
Aνασυγκρότηση δίσκων έχεις κάνει??
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά περάστε μια βόλτα.
Μήνυμα στις 20/3/2007 στις 15:49 @Sex
Έχει δίκιο ο ακατονόμαστος..Πήδηξε την όσο θές αλλά μην κολλήσεις..
Πήγαινε στο θέμα: ερώτηση για εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 18/3/2007 στις 22:36 @Sex
Εγώ έχω να σου πώ...ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ..Δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα!
Πήγαινε στο θέμα: ερώτηση για εκσπερμάτωση |