Μήνυμα στις 4/7/2006 στις 02:15 @Sex
Αρέσει στις γυναίκες να κάνουν στοματικό?
Πήγαινε στο θέμα: Τους αρέσει το στοματικό;
Μήνυμα στις 3/7/2006 στις 22:15 @Θ. Κλημεντίνη
Τι είπες? να ψυχολογίσω την κοπέλα? διάβασε το παρακάτω... ----------------------------------------------------------------------------------------------- Ένας άνδρας περπατά σε μια παραλία στην Καλιφόρνια όταν σκοντάφτει σε ένα λυχνάρι , το τρίβει και εμφανίζεται το τζίνι. Τζίνι: Με ελευθέρωσες , ευχαριστώ και κανονικά έχεις 3 ευχές αλλά επειδή είναι η τέταρτη φορά αυτόν τον μήνα που με ελευθερώνουν και έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια εσύ έχεις δικαίωμα μόνο για μια ευχή. Ο άνδρας κάθεται και σκέφτεται λίγο και λέει : Άνδρας: Πάντα ήθελα να πάω στην Χαβάη, αλλά φοβάμαι να μπω σε αεροπλάνο και υποφέρω από ναυτία για να πάω με καράβι ,γι' αυτό θέλω να κατασκευάσεις μια γέφυρα για να πάω με το αυτοκίνητο. Τζίνι: Χα, χα, χα, χα, χα. Αυτό που ζητάς είναι αδύνατο!!! Σκέψου λίγο λογικά πόσο τσιμέντο χρειάζεται πόσο βαθιά πρέπει να μπουν οι κολόνες , την οικολογική καταστροφή ... άλλο, άλλο. Άνδρας: Κοίτα έχω παντρευτεί 4 φορές όπως έχω χωρίσει 4 φορές και όλες οι γυναίκες μου με κατηγορούσαν ότι δεν τους έδινα σημασία και ότι ήμουν αναίσθητος. Γι' αυτό επιθυμώ από δω και πέρα να μπορώ να καταλαβαίνω τις γυναίκες ...να καταλαβαίνω πως νοιώθουν ,να ξέρω τι σκέφτονται όταν μου μιλάνε, τι θέλουν όταν λένε "τίποτα"....και πώς να τις κάνω πραγματικά ευτυχισμένες... Τζίνι: Στην γέφυρα ...... θέλεις 2 ή 4 λωρίδες; Πήγαινε στο θέμα: Τι πρέπει να κάνω?
Μήνυμα στις 3/7/2006 στις 20:48 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν μου είπες όμως πως θα σου άρεσε σαν κοπέλα να σε πλησιάσει κάποιος τον οποίο δεν θα ήξερες... Πήγαινε στο θέμα: Τι πρέπει να κάνω?
Μήνυμα στις 3/7/2006 στις 20:08 @Θ. Κλημεντίνη
Δίκιο έχεις, "κώλωσα" γιατί φοβόμουν την απόριψη όμως μου ηταν δύσκολο να πλησιάσω κάποια που δεν την ξέρω καθόλου και όποτε την έβλεπα ηταν με τις φίλες της... αυτό που έκανα εγώ ηταν να την κοιτάω συνέχεια, περιμένοντας να με προσέξει και να κάνει αυτή την πρώτη κίνηση. Αυτή με πρόσεξε, με κοιτούσε και αυτή κάποιες φορές αλλα δεν έγινε τίποτα...
Πήγαινε στο θέμα: Τι πρέπει να κάνω?
Μήνυμα στις 2/7/2006 στις 22:02 @Sex
δυο πορτες εχει η ζωη. εγώ προτιμώ την απο πίσω
Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό
Μήνυμα στις 2/7/2006 στις 21:58 @Θ. Κλημεντίνη
πριν λίγο καιρο ήμουν τσιμπιμένος με μια κοπέλα (τι τσιμπιμένος δηλαδή που εκοβα φλέβα) της είχα γράψει και ενα ποίημα μαλιστα το οποιο όμως δεν κατάφερα ποτέ να της το δώσω διότι δεν την ήξερα καθόλου και δεν μπορούσα να βρώ κάποιο τρόπο να την πλησιάσω. Τώρα τελέιωσε, δεν πρόκειτε να την ξαναδώ ποτέ και αυτό που θέλω είναι να μου πείτε οι κοπέλες του forum πως θα σας άρεσε να σας πλησιάσει κάποιος τον οποίο δεν θα ξέρατε καθόλου (οχι μέσω κάποιου γνωστού). Πήγαινε στο θέμα: Τι πρέπει να κάνω? |