Μήνυμα στις 20/10/2024 στις 06:53 @Sex
Εμένα δεν μου έχει τύχει κάτι σαν το περιστατικό που ανέφερε η FAIH και προσωπικά το θεωρώ πως είναι καλύτερα. Όσον αφορά το περιστατικό με την φίλη που ανέφερε ο EimaiEnasAllos νομίζω πως αυτό θα ήταν ακόμα πιο άβολο να συμβεί γιατί στην προκειμένη περίπτωση είδε κι όλας.
Πήγαινε στο θέμα: Άβολη εμπειρία...
Μήνυμα στις 20/10/2024 στις 06:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Νομίζω πως για κάτι τέτοιο θα έπρεπε να μιλήσεις στους γονείς σου και όχι να κάνεις πράγματα κρυφά. Βέβαια και για την ηλικία σου είσαι ακόμα μικρός για μια απόφαση που αφορά μια μόνιμη αλλαγή για το σώμα σου και χωρίς να επείγει σημαντικός ιατρικός λόγος. Οι "αισθητικοί" λόγοι είναι καθαρά υποκειμενικοί και αργότερα μπορεί να έχεις διαφορετική γνώμη.Το λέω γιατί προσωπικά πέρασα μια φάση που αγχωνόμουν γιατί νόμιζα ότι θα έπρεπε να κάνω κάποια επέμβαση για χ ψ λόγους, αλλά δεν έκανα κάτι παραπάνω και τώρα που ενηλικιώθηκα το θεωρώ καλύτερα έτσι. Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 5/10/2024 στις 13:10 @Sex
Η αλήθεια είναι πως εντελώς γυμνός δεν θυμάμαι αν είχα κοιμηθεί ποτέ. Εννοείται πως έχω κοιμηθεί χωρίς μπλούζα ή με μποξεράκι. Τελείως γυμνός δεν μου φαίνεται πολύ άνετο, ή ίσως να 'ναι απλά επειδή δεν το έχω συνηθίσει.
Πήγαινε στο θέμα: Κοιμαστε γυμνοί;
Μήνυμα στις 5/10/2024 στις 11:28 @Sex
Απ' ό,τι φαίνεται είναι αρκετοί που το έκαναν αυτό στην παιδική ηλικία.. Εγώ θυμάμαι για αρκετό καιρό αναρωτιόμουν τι ακριβώς είναι αυτό που κάνω και νόμιζα ότι ο οργασμός στο τέλος ήταν απλά ένα γαργαλητό στο πέος😆 Όπως έγραψαν οι άλλοι, κι εγώ το έκανα κυρίως πάνω στο κρεβάτι, είτε τρίβοντας δεξιά αριστερά στο στρώμα ή πάνω στην παλάμη. Στο γυμνάσιο είχε αρχίσει να μειώνεται από όταν έμαθα πως γίνεται με το χέρι. Πάντως οι περισσότεροι νομίζω φοβούνται λίγο παραπάνω απ' όσο χρειάζεται. Δεν σημαίνει δλδ πως αν το κάνεις μικρός αυτό θα σε επηρεάσει απαραίτητα στο μέλλον. Καλό είναι όμως απο την εφηβεια να μειώνεται λίγο ή τουλάχιστον να εξισορροπείται και με αυνανισμό με το χέρι.
Πήγαινε στο θέμα: Μπρούμυτος Αυνανισμός
Μήνυμα στις 2/10/2024 στις 04:56 @Sex
Καλησπέρα φίλε, δυστυχώς εάν όντως σε προβληματίζει κάτι τέτοιο νομίζω πως η καλύτερη λύση θα ήταν να μιλήσεις στους γονείς σου για να κανονίσουν να σε δει ενας γιατρός. Πίστεψε με, οι γονείς είναι ενήλικες και δεν έχουν τέτοια κολλήματα, αντιθέτως θα ενδιαφερθούν πολύ. Να είσαι ψύχραιμος γιατί καμιά φορά, ανησυχούμε και παραπάνω μ' αυτά που βλέπουμε στο ίντερεντ και μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο τρομερό. Εσύ ένιωσες κάτι με ψηλάφηση; Μπορεί αν ένιωσες κάτι να ήταν απλά η επιδιδυμίδα πίσω απ' τον όρχι που υπάρχει σε όλους. Εσύ τι ακριβώς παρατήρησες;
Πήγαινε στο θέμα: Κιρσοκήλη
Μήνυμα στις 2/10/2024 στις 04:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Manwlakis, αυτά που λες είναι λίγο-πολύ φυσιολογικά για την ηλικία σου. Δλδ αν είσαι όντως 12, το ότι έχυσες και μία φορά, πάλι καλό είναι. Γενικά, σε όλους η σύσταση του σπερματος δεν είναι πάντα η ίδια, άλλοτε είναι πηχτό, άλλοτε πιο υγρό κλπ. Το ότι δεν κατεβαίνει εύκολα το δέρμα (ιδίως καυλωμένη) είναι επίσης φυσιολογικό για την ηλικία σου. Σε όλους είναι έτσι και χαλαρώνει σιγά-σιγά στην εφηβεία. Μπορείς καμιά φορά να το πιέζεις ελαφρά προς τα κάτω (όσο πάει) για να χαλαρώσει λίγο πιο εύκολα. Γενικά, είσαι πολύ μικρός, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι για κάτι, όπως λες στον τίτλο.Πήγαινε στο θέμα: ΦΟΒΑΜΑΙ
Μήνυμα στις 2/10/2024 στις 04:30 @Sex
Γενικά θεωρώ πως εάν κάποιος είναι να κάνει κάποια χειρουργική επέμβαση στο σώμα του, ιδίως στα γεννητικά όργανα, πρέπει να είναι μόνο από προσωπική του θέληση. Ιδανικά, να προέχει τουλάχιστον κι ένας λόγος υγείας, γιατί οι προτιμήσεις των άλλων είναι υποκειμενικές και κάθε όργανο έχει τον σκοπό του. Δλδ δεν λένε οι άντρες στις γυναίκες να κάνουν αιδοιοπλαστική για να είναι το αιδοίο τους πιο 'καθαρό' κλπ.. Από εκεί και πέρα, αν κάτι ειναι ώριμη απόφαση ενός ενήλικα για τον εαυτό του, είναι δικαίωμά του να την κάνει.
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη και προτιμησεις
Μήνυμα στις 15/9/2024 στις 10:22 @Sex
Malakod, στα 16 έχεις ακόμα κάποια χρόνια μπροστά σου, κατά τα οποία το σώμα σου θα αναπτύσσεται. Η ανάπτυξη συμβαίνει επίσης σε λίγο διαφορετική ηλικία στον καθένα. Όπως έχεις δει το μέγεθος ενηλίκων μπορεί να κυμαίνεται κι από 12, 13, και 14. Είναι καλό να έχεις στο νου σου ότι εσύ είσαι ακόμα στην εφηβεια, ώστε να μην συγκρίνεσαι με αυτά που ακούς από ενήλικους, γιατί είναι λογικό να υπάρχει κάποια διαφορά (καμιά φορά και λίγο ψέμα)
Πήγαινε στο θέμα: Σωστή μέτρηση πέους
Μήνυμα στις 11/9/2024 στις 12:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ο 'σωστός' τρόπος είναι με έναν σταθερό χάρακα (να μην λυγίζει), τον τοποθετείς στην πάνω πλευρά του πέους, ώστε να ξεκινάει από τη βάση και να είναι κόντρα στην κοιλιά. Η κοιλιά και το πέος να σχηματίζουν μια ορθή γωνία και ο χάρακας να βγαίνει ευθεία προς τα εξω, κάπως έτσι περίπου.Έτσι όπως το περιέγραψες νομίζω πως γύρω στο 15 θα είναι. Γενικά κάπου εκεί γύρω είναι το συνηθισμένο. Πολλοί επίσης την μετράνε με λανθασμένους τρόπους με αποτέλεσμα να βλέπουν μεγαλύτερα νούμερα και προκαλούν μπερδέματα Πήγαινε στο θέμα: Σωστή μέτρηση πέους |