Μήνυμα στις 11/4/2020 στις 04:23 @Sex
Μην ξεχνάς επίσης πως επειδή εκείνος είναι ενήλικας ενώ εσυ όχι, εάν δεχτείς πίεση ή απειλή και γενικά αν βλέπεις ότι ξεφεύγει το σταματάς αμέσως. Πρόσεχε μην χάσεις την μπάλα. Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορώ να του πάρω καλή πιπα?
Μήνυμα στις 10/4/2020 στις 19:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν...Τι μου αρέσει και τι θεωρώ κατά την δίκη μου εμπειρία πως πρέπει να προσέξεις: 1: Πρόσεχε μην βάλεις δόντια, πονάει 2: Όταν του παίρνεις πίπα, να του τραβάς ταυτόχρονα μαλακία. Δηλαδή να έχεις το χέρι σου (με το οποίο του τον παίζεις) στην βάση ώστε όταν απομακρύνεις το στόμα σου να κάνεις κίνηση με το χέρι μέχρι πάνω-κάτω και μετά πάλι πίπα (αν με κατάλαβες) Ουσιαστικά σκέψου σαν να έχεις το χέρι σου κολλητά με το στόμα σου 3: Όχι γρήγορα και βιαστικά 4: Προσωπικά τρελένομαι με deepthroat αλλά όχι συνέχεια (ένα ανά 5 ρουφήγματα) Αυτά μπρο Ελπίζω να βοήθησα και να κάλυψα όλες σου τις απορίες. Ενημέρωσε μας πως πήγε αν θες. Καλή συνέχεια και καλό βράδυ Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορώ να του πάρω καλή πιπα?
Μήνυμα στις 31/3/2020 στις 09:34 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Αγαπητέ φίλε αυτό που εξηγείς ακούγεται παράξενο. Δεν γνωρίζω καθόλου, ίσως είναι από πολύ τηλεόραση ή υπολογιστή ακόμη και από την υπερβολική χρήση κινητού.Δοκίμασε να χαλαρώσεις και να ξεκουράζεσαι αρκετές ώρες. Κυρίως όμως συμβουλέψου έναν οφθαλμίατρο καθώς δεν είμαι ειδικός Πήγαινε στο θέμα: Γιατί δεν μπορώ να δω καλά ;
Μήνυμα στις 25/3/2020 στις 22:23 @Sex
Μάγκες θα ήθελα την βοήθεια σας. Θέλω να μου πειτε σχετικά με το squirting και πως να κάνω την κοπέλα μου να κάνει squirt. Χρειάζεται κάποια τεχνική; Κατατοπίστε με Ευχαριστω πολύ Πήγαινε στο θέμα: Squirt
Μήνυμα στις 23/3/2020 στις 22:27 @Sex
Ουφ. Βοήθεια. Ξυπνάω, κοιμάμαι με την ίδια γαμω σκέψη στο κεφάλι μου. Με βασανίζει σε σημείο να θέλω να κάνω εμετό. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πάρα το laser. Δεν θέλω καθόλου και δεν ξέρω γιατί. Απλά θέλω να την πείσω ότι ακόμα είμαστε μικροί και ότι δεν το θεωρώ σωστό ή ότι άλλο προτείνετε. Αλλά τι θα της πω; Δεν ξέρω τον λόγο; Θα σκάσει στα γέλια. Τον τελευταίο καιρό δεν το έχει αναφέρει σαν να το έχει ξεχάσει ή σαν να ήταν καυλα της στιγμής. Όποτε μιλάμε για ξύρισμα όμως της ξανά έρχεται και μου λέει ότι θα κάνει σύντομα και γενικά είναι πολύ της τελευταία στιγμής. Διαβασα επίσης ότι είναι πολύ χρονοβόρο και συνέδρια γίνεται κάθε 6-8 εβδομάδες. Ισχύει; Άντε ντεεε τα έβγαλα από μέσα μου. Τώρα θέλω κάποιος να με βοηθήσει! Τι να κάνω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Πήγαινε στο θέμα: Θέλει Laser
Μήνυμα στις 21/3/2020 στις 16:09 @Sex
Εννοείται. Ευχαριστω πάρα πάρα πολύ 😘 Πήγαινε στο θέμα: Θέλει Laser
Μήνυμα στις 21/3/2020 στις 11:24 @Sex
Lida βοηθεια. Θέλω να είμαι ενημερωμένος. 1) Πονάει; 2) Πόσες συνεδρίες χρειάζεται; 3) Υπάρχει κίνδυνος; 4) Τι επιπτώσεις θα επιφέρει; Θενκσσς Πήγαινε στο θέμα: Θέλει Laser
Μήνυμα στις 18/3/2020 στις 15:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα αγαπητέ chronus.Θα φροντίσω να απαντήσω σε όλα σου τα ερωτήματα. -Εγώ προσωπικά την άνεση που ένιωθα μέχρι τα 13 περίπου, έχω σταματήσει να την νιώθω και πλέον δεν έχω απολύτως καμία άνεση σχετικά με το γυμνό και την οικογένεια. Ντρέπομαι. Και αν θες να ξέρεις και πάρα πολύ μάλιστα. -Όχι. Σταμάτησα να έχω αυτή την άνεση γύρω στα 13 άμα θυμάμαι καλά. Από τότε που ξεκίνησα να μπαίνω στην φάση της εφηβείας (συμπεριλαμβάνεται ξύρισμα κλπ κλπ) και μέχρι τα 16 που είμαι σήμερα δεν έχω καμία απολύτως άνεση. -Εξαρτάται. Εάν είναι κάτι το οποίο σχετίζεται άμεσα με τις ενότητες ανάπτυξη και ανωμαλίες αυτής όπως και οποιοδήποτε άλλο θέμα υγείας το οποίο θα έπρεπε να το δει κάποιος μεγαλύτερος, τότε ναι αλλά μόνο στον πατέρα. Εάν είχα έναν αδερφό ίσως να ένιωθα μεγαλύτερη οικειότητα μαζί του αλλά εφόσον υπάρχει μόνο αδερφή (έστω και μεγαλύτερη) τότε μόνο στον πατέρα μου. -Ναι. Βλέπω συχνά την αδερφή μου γυμνή (για τους dirty minders κανένας ερεθισμός) αφού έχει τελειώσει το μπάνιο και πηγαίνει στο δωμάτιο της. Ελπίζω να σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Γυμνό και οικογένεια |