Μήνυμα στις 28/12/2019 στις 20:24 @Sex
Γεια σας Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα Κανονίζω να έρθει ένας φίλος μου για σλεεποβερ και θέλω να τραβήξουμε μαλακια η πίπα το θέμα είναι ότι δεν είναι και πολύ συνιθυσμενος στην ιδεα αυτή και έχω πολύ μεγάλο θέμα ... μιας και θα είμαστε μόνοι μας και θα κοιμηθούμε στο ίδιο κρεβάτι σκεφτόμουν να του πω ότι κοιμάμαι με τη σοβρακο και να ξαπλώσω με το σοβρακο η και χωρίς ώστε να του έρθει η ιδεα .. θέλω βοήθεια πλεασε Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Sleepover και κάτι παραπάνω ...
Μήνυμα στις 28/12/2019 στις 19:59 @Sex
Φιλε surfer123 Θεωρώ ότι εχεις πολύ δίκαιο σε μερικα από αυτά που λες .. απλά πιστεύω ότι τώρα ποια κανείς δεν είναι σίγουρος για αυτό που είναι , όλοι πλέον ( και εγώ ) γουστάρουμε να πειραματειζομαστε με διάφορους τρόπους .... είχα σκοπό και εγώ να ζητήσω από τον κολλητό μου να του πάρω πίπα αλλά μετά από αυτά που είπες έχω αρχίσει να σκευτομαο μήπως βάλω σε κίνδυνο την φιλία μας . Το θέμα είναι ότι το να πάρεις πίπα στον κολλητό σου νομίζω ότι είναι πολύ καλή φάση , ακόμα και το να σε γαμηση για την μαλακια της στιγμής είναι πολύ καυλωτικο , το θέμα είναι το αν κάποιος είναι γκει όχι το αν πάρει πίπα σε ένα αγόρι ... δεν νομίζω να κάνει κάποιον γκει η μπάι το γεγονός ότι έχει τσιμπουκωση η έχει γαμηθη από ένα κολλητό του ( αυτά που λέω δεν τα έχω κανει ) Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πείτε μου την γνωμη σας Πήγαινε στο θέμα: Πιπα από κολλητό
Μήνυμα στις 22/12/2019 στις 05:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε , πιστεύω ότι πρέπει να του πεις ναι γιατί είναι πολύ καυλοτικη η φάση αυτή ...Εγώ δεν το έχω κάνει αλλα θέλω πολύ .. Αν μπορεις πες μου πως ακριβώς στο ζήτησε και τι σχέση έχετε η δυο σας ( αναλυτικα please ) Απόδεικτη αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Πιπα από κολλητό |