Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 15:22 @Flame
φίλε μου ένα θα σου πω ΚΟΨΕΤΟ ΌΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΙΣ γιατι ολοι απο 1 αρχίσανε και κατέληξαν να κανουν 1-2 πακέτα την μέρα.. σκέψου καθε πακετο που αγοράζεις οτι βαζεις την υπογραφή σου στον καρκίνο γιατι τωρα δεν σου φαίνεται αλλα αργότερα στα 50-60 σου θα δεις τι προβληματα θα εχεις και επίσης κόβει πολλά το καπνισμα και το κυριότερο στην ηλικια των 14 ειναι η αντοχή η οποια σε ''καταστρέφει'' στο ποδοσφαιρο εαν παιζεις (δωσε μου αποδεκτη εαν μπορεις)
Πήγαινε στο θέμα: Καπνισμα στα 14
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 15:12 @Θ. Κλημεντίνη
Dieutharmenos δεν υπαρχει λογος να πω ψεμα, απλα η κοπελα ηθελε ιδεες για το θεμα της.. και της εξηγησα οτι μου συνεβει και τι να κανει εαν θελει.. επησεις εαν θελει ο καθηγητης/καθηγητρια να προχορισει και γουσταρει να εισαι σίγουρος το κρύβουν 100% και δεν μαθαίνεται με τίποτα.. δεν επειρεαζεται ουτε ο μαθητης ή η μαθητρια και ουτε η δουλεια του καθηγητη δεν θα χαμουρευονται μεσα στο σχολειο και μπροστα σε ολους, καπου έξω πιο διακρητηκα!! Πήγαινε στο θέμα: Θέλω τον καθηγητή μου
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 15:04 @Θ. Κλημεντίνη
μεσο μιας συμμαθήτρια μου η οποια η μανα της ειναι γνωστη με την καθηγητρια και το εμαθε.. αλλα σου ξαναλεω εγω προχώρησα γιατι ηταν ελευθερη εαν ηταν παντρεμενη ουτε καν θα το σκεφτόμουν.. τωρα εσυ μαθε και δες εαν ειναι ελευθερος ορμα δεν χανεις κατι αλλα ενα εχει οικογενια ή ειναι μονο παντρεμενος ουτε να το σκευτεσε!! (δωσε μου αποδεκτη εαν μπορεις) ;)
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω τον καθηγητή μου
Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 23:32 @Διάφορα
Φιλε μου μηπως σου εινα ευκολο να μου δωσεις ενα λινκ;
Πήγαινε στο θέμα: DailyMotion
Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 15:51 @Διάφορα
Καλησπέρα παιδιά όπως γράφω και στον τίτλο μου μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω video απο κάποιο site εκτός youtube π.χ DailyMotion (εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πείτε μου) Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!! Πήγαινε στο θέμα: DailyMotion
Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 15:47 @Θ. Κλημεντίνη
πες του το στα ίσα, κάτι τέτοιο μου συνέβει εμένα με μια καθηγήτρια 27 ετών (και εγω πρωτη παω) την κοίταγα πονοιρα στην τάξη, με κοίταγε, της γελούσα, μου γελούσε (κάνει οικονομικά και εχω παει και οικονομικά) και στο διαλημα στις τουαλετες της ειπα τι νιωθω για εκεινη και ψιλοχαμουρευτηκαμε.. τωρα εαν μου βγει σε καλο η κακο δεν ξερω.. απλο ειναι πες στο στα ισα και που ξερεις..(απλα κατα την γνωμη μου ειναι να μαθεις κατι για εκεινον ξερεις γυναικα,οικογενια και τετοια μην χαλασεις και οικογενια ειπαμε.. εγω εμαθα αλλα ηταν ελευθερη και ειχα ανοικτο παιδιο)
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω τον καθηγητή μου
Μήνυμα στις 25/9/2014 στις 17:53 @Μηχανήματα
Κανείς δεν ξέρει;
Πήγαινε στο θέμα: Private Server Στο VirtualBox
Μήνυμα στις 24/9/2014 στις 00:27 @Sex
Καταρχας μην μπερδευεις τον ανανισμο με την θρησκια.. και ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ξεκολατε επιτελους απο την μια τα κοριτσια με ταμπου απο την αλλοι εσεις με αμαρτιες, ειναι κατι φυσιολογικο, αγορια κοριτσια εχουμε αναγκες
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός αμαρτία?
Μήνυμα στις 24/9/2014 στις 00:15 @Sex
Πηστευω μια χαρα εισαι για την ηλικια σου επισης μην περιμενεις και πολλες απαντησεις/γνωμες για το Β εισαι και ειναι σε μικρη ηλικα για να αποφασισουν τετοια πραγματα..
Πήγαινε στο θέμα: Το πεος στα 14 (προς αγορια και κορίτσια)
Μήνυμα στις 23/9/2014 στις 13:55 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα κοπελιά.. στο θεμα με την αστεια συζητηση ειναι λιγο στο χερι σου και εξαρταται απο το ποσο χιουμορ εχεις και πως θα το χηρηστεις εσυ, λιγο πολυ ολοι εχουμε χιουμορ καποιοι το εκμεταλευονται για γνωριμιες με φιλους/ες, αλλοι για καμαρι και αλλα διαφορα, αλλοι δεν ξερουν πως να το χρισυμοποιησουν για να βγαλουν ενα καλο αποτελεσμα..απλα εαν δεν μπορεις να βγαλεις κατι χιουμοριστηκο μπορει να πεις απλα την γνωμη σου για το θεμα που συζητατε. Μην εισαι εντελος εκτος θεματος και συζητησεις γιατι πολυ απλα θα τους/της ξενεροσεις και δεν θα σε θελουν μετα για παρεα εφοσον δεν κανεις τιποτα για να περνατε καλα ολοι και σιγα σιγα θα σε καταλαβουν ειτε οτι εχεις χιουμορ ειτε οτι εισαι λιγο πιο σοβαρη... τωρα ηθελα να σου πω και καποια αλλα πραγματα επι του θεματος αλλα με προλαβε ο Panatzioths96 ;) ελπιζω να σε βοηθησα οσο μπορουσα ;) Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα κανω καλύτερους φίλους |