Μήνυμα στις 26/4/2014 στις 15:23 @Sex
Καλησπερα σας και χρονια πολλα!!...Ειμαι καινουργιος εδω και παρατηρησα οτι λυνεται οποιαδηποτε απορια σας τεθει. Ειμαι 17 χρονων(αν παιζει ρολο αυτο)και εχω και εγω 2 αποριες.Αρχικα θα ηθελα να σας πω οτι τον τελευταιο καιρο εχω παρατησει στο πεος μου οτι το καλυμμα ειναι ελαφρως κατω,οχι πολυ,λιγα εκατοστα ανοιχτο και αυτο κανει την ουριθρα μου να ειναι ανοιχτη μπροστα.Αυτο ξεκινησε οταν καποτε η κοπελα μου αρχισε να τριβεται πανω μου,με τα ρουχα ειμασταν και συγκεκριμενα με τζιν δεν ξερω αν εχει σημασια αυτο,και να μου την ''παιζει'' με το σωμα της.Εκει παρατηρησα οτι το καλυμμα εμεινε κατω για πολυ ωρα και οταν γυρησα σπιτι ηταν οπως σας το περιεγραψα πανω.Τωρα μου ειναι ετσι τον τελευταιο καιρο(περιπου 4-5 μερες).Πηγα σε εναν ουρολογο και μου ειπε οτι δεν ειναι κατι παθολογικο και οτι δεν βλεπει προβλημα.Επιπλεον οταν ειμαι σε στυση κατεβαινει ακομα πιο πολυ.Και δεν νιωθω οτι εχω 100% στυση(οπως παλιοτερα πριν συμβει αυτο με το καλυμμα).Μου ξεκαβλ@νει σχετικα ευκολα και νομιζω φταιει αυτο με το καλυμμα που ειναι ελαχιστα ανοιχτο....Μπορειτε να μου εξηγησετε τι ειναι αυτο περιπου που εχω και αν υπαρχει λυση γιατι για μενα ειναι ανυσηχητικο και εκει πονταρω οτι δεν εχω 100% στυση Η δευτερη απορια μου ειναι η εξης.Εχθες προσπαθησα με την κοπελα μου να το κανουμε αλλα αποτυχαμε.Εμπαινε ελαχιστα χωρις να νιωθει και πολλα πραγματα.Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσουμε αυτο? Πήγαινε στο θέμα: πεος και κολπος |