Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 21:14 @Sex
ουσε σευχασιστωω παρα πολυ ανακουφηστικα καπως Πήγαινε στο θέμα: ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΜΟΣΗΝΗ
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 19:40 @Sex
ναι περιοδο ειχε κ τους δυο μηνες κανονικα.. απλα αν κανεις μια βολτα στο ιντερνετ σε τρωμαζουν γιαυτο ρωταω εδω μου ειπαν οτι εδω στο φορουμ θα παρω καλες απαντησεις γιαυτο σας παρακαλω ανημερωστεμε γιατι εχω πολυ αγχος Πήγαινε στο θέμα: ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΜΟΣΗΝΗ
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 14:12 @Sex
λεει οτι ειναι σκληρη απο την γυμναστικη.. παλι δεν θα ειχε κανενα συπτωμα? Πήγαινε στο θέμα: ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΜΟΣΗΝΗ
Μήνυμα στις 10/1/2013 στις 23:25 @Sex
ρε μην νιωθεις ασχημα σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει πρωτη φορα. ολα ειναι απλα ενστικτο. μην μασας πουθενα. ελπιζω να σε καληψα ;)
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενος
Μήνυμα στις 10/1/2013 στις 22:31 @Sex
Για σας παιδια... ειμαι 16 ετων και πριν 2 μηνες που το ειχαμε κανει με την κοπελα μ ειχαμε ενα ατυχημα. εσπασε το προσυλακτικο αλλα δν πηγε κατι μεσα. για να ειμαστε κ σιγουρη εντος 20 ωρων πηρε ενα χαπι της επομενης μερα. να μην τ ποληλογο τον τελευταιο καιρο ειδα ενα φουσκομα στν κοιλια της η οποια ητν πολυ σκληρη και νομιζω οτι το στυθος τις μεγαλωσε. οταν της το ειπα μ ειπε οτι μαλλον παχηνε. συγνωμη αν εκανα καπια λαθοια απλα ειμαι καινουργιος στο φορουμ. περιμενω βοηθεια ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΜΟΣΗΝΗ |