Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 23:38 @Sex
μετα αφου μου ξεκαβλωθει να την ξαναπεξω ??
Πήγαινε στο θέμα: προωρη εξπερματωση Βοηθεια !!
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 22:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Απλα ξερεις πεφτο λιγο πιο αρσενικο!! Επισεις οταν λες φαση τι εννοεις για να σε βοηθησω!!Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στη φαση
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 22:03 @Sex
Απευθυνομαι προς τα αγορια-αντρες!!! Διαβασα σ' αυτο το site τροπους για να μην χυνεις γρηγορα και πραγματικα ειδα βελτιωση καθως χερομαι γιαυτο!! Θελω να μου πειτε σε αρκετα καλη ταχυτητα στο μπανιο μονοι σας , εαν βαλετε σκοπο να το κρατησετε, σε ποσο χυνεται?? Θα βοηθουσε να μου απανταγατε !!!! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση
Μήνυμα στις 27/7/2012 στις 17:01 @Sex
Μια ερωητηση..... !! πως θα καταλαβει καποιος οτι εσπασε το προφυλακτικο κατα την διαρκεια του σεξ? οχι μετα!! Εκεινη την ωρα!! Αν οι εμπειροι μπορουν και θελουν ας μου απαντησουν, να στε καλα !!!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση σχετικα με προφυλακτικο
Μήνυμα στις 21/7/2012 στις 01:04 @Sex
αντε ρε παιδεςς βοηθηστε :(
Μήνυμα στις 21/7/2012 στις 00:03 @Sex
κοριτσια και αγορια.... δεν το εχω κανει με την κοπελα μου και τελευταια μου ερχεται επιθυμια για να χυσω σχετικα γρηγορα( μου κανει μαλακια)!! προσπαθω να βρω τροπους να το μειωσω!!Στην αρχη την φτιαχνω ( οτι μπορειτε να φανταστειτε) και μετα οταν ειναι τρελα αναμενη αρχιζει!Εντομεταξυ εδω και 3-4 φορες ειπα να μου παρει ... αλλα αυτες τις φορες εγω ηθελα να χυσω!!! Και οταν εγω ειμαι οκ δεν θελει αυτη!! θελει πρωτα να αναψει εκεινη!Τωρα τελευταια βγαζω το εσωρουχο για να μην βρισκει καπου και την βρισκω και απο αυριο τηα ακολουθησω συμβουλες που διαβασα σε παρομια θεματα!! Συνοπτικα αρχιζω προκατακτικα για να φτιαχτει και οταν φτασει η σειρα μου αρκετεσ φορες τωρα τελευταια θελω να χυσω γρηγορα! δεν ξερω αν παιζει λογο αλλα εχω κοψει την μαλακια!! Παρακαλω πολυ βοηθηστε με :)
Μήνυμα στις 21/7/2012 στις 00:01 @Sex
κοριτσια και αγορια.... δεν το εχω κανει με την κοπελα μου και τελευταια μου ερχεται επιθυμια για να χυσω σχετικα γρηγορα( μου κανει μαλακια)!! προσπαθω να βρω τροπους να το μειωσω!!Στην αρχη την φτιαχνω ( οτι μπορειτε να φανταστειτε) και μετα οταν ειναι τρελα αναμενη αρχιζει!Εντομεταξυ εδω και 3-4 φορες ειπα να μου παρει ... αλλα αυτες τις φορες εγω ηθελα να χυσω!!! Και οταν εγω ειμαι οκ δεν θελει αυτη!! θελει πρωτα να αναψει εκεινη!Τωρα τελευταια βγαζω το εσωρουχο για να μην βρισκει καπου και την βρισκω και απο αυριο τηα ακολουθησω συμβουλες που διαβασα σε παρομια θεματα!! Συνοπτικα αρχιζω προκατακτικα για να φτιαχτει και οταν φτασει η σειρα μου αρκετεσ φορες τωρα τελευταια θελω να χυσω γρηγορα! δεν ξερω αν παιζει λογο αλλα εχω κοψει την μαλακια!! Παρακαλω πολυ βοηθηστε με :)
Πήγαινε στο θέμα: προωρη εξπερματωση Βοηθεια !! |